Forum Lagata.pl: kiedy facet bije kobiete - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (17 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

kiedy facet bije kobiete

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   Katarina 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 5553
  • Rejestracja Sat, 30 Sep 06

Napisano 27 April 2007 - 18:02

CYTAT(~Czarna)
rzucił się na nią na łóżku i zaczął okładać pięściami.

i jak tu takiemu nie oddać?
CYTAT(~Czarna)
On lubił i nadal lubi wypić

ehh juz za to byłby u mnie przegrany

#42 Gość_~Czarna_*

• Grupa Goście

Napisano 27 April 2007 - 18:44

CYTAT(Katarina)
ehh juz za to byłby u mnie przegrany

widzisz...
ale chyba mało jest dziewczyn, którym to przeszkadza :zdziwko moja kumpela całkiem nie dawno bujnęła się w chłopaku, który po prostu musiał minimum raz w tygodniu tak się nabzdryngolić, że na oczy nic nie widział kwas.gif
na moje stwierdzenie, że to mnie w nim max zniechęca... ona na to, że kompletnie jej to nie przeszkadza :zdziwko
CYTAT(Katarina)
i jak tu takiemu nie oddać?

jeśli oddasz to jakie jest prawdopodobieństwo, że to go jeszcze bardziej nie rozwścieczy?? a niestety faceci są silniejsi kwas.gif
no chyba, że masz pod ręką jakiegoś gara- ja bym bez najmniejszych oporów go użyła :zly

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   McH 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440
  • Rejestracja Sat, 31 Mar 07

Napisano 28 April 2007 - 20:22

CYTAT(magnus)
Tak może być, chociaż bardziej prawdopodobne jest, że kobieta się przystosuje - będzie uległa, będzie schodzić z drogi, będzie się starała nie denerwować pana i władcy i cierpieć w milczeniu. Pogodzi się z losem.

nie wazne, ze kobieta stanie sie ulegla, że będzie schodzić z drogi- on i tak będzie ją bil- za przesoloną zupę, za otwarte okno w kuchni, za 5min więcej w sklepie...zawsze znajdzie powód.

w każdym razie koleżanka w końcu zostawila tego drania przedwczoraj i bardzo się z tego cieszę. popieram ją i pomogę kiedy tylko będzie tego potrzebować...
dzięki wszystkim

[ Dodano: 2007-04-28, 19:26 ]
CYTAT(lovely-daisy)
na szczęście wiem, ze Kamil mnie nigdy nie uderzy, mam komfort psychiczny ze tego typu problem mi nie grozi

a skąd ta pewność? widzisz moja koleżanka też kiedyś byla pewna i co?
oczywiście zyczę Ci, żeby to Twsoje szczęście trwalo, ale nigdy nie bądź w 100
% pewna smile.gif
Czlowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma do innych ale i za te, które w innych budzi...

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   Dishman 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1005
  • Rejestracja Thu, 05 Apr 07

Napisano 28 April 2007 - 22:30

CYTAT(McH)
% pewna

Oj... to straszne smutne co piszesz. Nie można tak nie mieć zaufania do nikogo. Myślę, że warto ufać swojemu partnerowi, bo w przeciwnym wypadku tak rodzą się lęki i podejrzenia - zabijające związek.
Łajno ma to do siebie, że chce być na wierzchu. Jak się będziesz z nim bił to poczujesz różnicę

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   McH 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440

Napisano 28 April 2007 - 22:40

CYTAT(Dishman)
Oj... to straszne smutne co piszesz. Nie można tak nie mieć zaufania do nikogo. Myślę, że warto ufać swojemu partnerowi, bo w przeciwnym wypadku tak rodzą się lęki i podejrzenia - zabijające związek.

zaufanie i owszem ale nigdy 100%. trzeba mieć świadomość, że niekoniecznie, ale jeśli się cos takiego zdarzy-to będę wiedzieć co robic...
Czlowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma do innych ale i za te, które w innych budzi...

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   lovely-daisy 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5829
  • Rejestracja Sun, 09 Jul 06

Napisano 28 April 2007 - 23:25

CYTAT(McH)
% pewna smile.gif

echhhh jestem pewna ze Kamil by sie nie odważył, każdy inny ale nie on D.gif a jesli kiedykolwiek by to zrobil to połowa forum by go dorwała i mu du.. yyy znaczy dolna cześć pleców skopała, prawda? :>
Dołączona grafika

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   McH 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440

Napisano 28 April 2007 - 23:33

CYTAT(lovely-daisy)
każdy inny ale nie on

każda tak mówi. sorry za pesymizm...

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   Kampa 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 2764
  • Rejestracja Sun, 17 Sep 06

Napisano 28 April 2007 - 23:39

McH, nie jestem kazdy!

Nie podniosl bym reki na kobiete, szanuje je!

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   McH 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440

Napisano 28 April 2007 - 23:52

heh ja nie powiedzialam że jesteś jak każdy -ja tylmko po tym co widzialam u wielu ludzi, próbuje wyczulić kobiety na takie zachowania...
a skoro uważasz, że nie podnióslbyś ręki na kobiete, to nie znając Cię już masz mój szacunek

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   lovely-daisy 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5829

Napisano 28 April 2007 - 23:58

Kampa jest ostoją łagodności. Wczoraj byłam na imprezie i klijentka dostała po twarzy od kolesia bo go wkurzyla czyms no i Kamil mnie zaskoczył bo zareagował i zaczął tamtemu jechać. Ogolnie to wszyscy kolesie sie fajnie zachowali bo poprostu z imprezy go wywalili smile.gif
ja osobiscie tej laski nie lubie i szczerze to mi nawet jej zal nie bylo, ale sam fakt ze na moich oczach jakikolwiek facet uderzyl dziewczyne (nawet taka jak ona, bo faktycznie fikała za duzo) to juz cos jest nie tak :zdziwko
Dołączona grafika

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   Kampa 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 2764
  • Rejestracja Sun, 17 Sep 06

Napisano 28 April 2007 - 23:58

dzieki smile.gif

moze nie wiem jaka ona by byla, no ale nie potrafilbym jej uderzyc...

Nie mowie juz o reakcji otoczenia!

Zreszta nie tak dawno bylem swiadkiem...

btw. Kolesiowi ktory by uderzyl moja kobiete, to bym mu nie odpuscil!

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17121
  • Rejestracja Sun, 24 Sep 06

Napisano 29 April 2007 - 12:44

CYTAT(McH)
każda tak mówi. sorry za pesymizm...

W zyciu nic nie powinno sie uogolniac...to, ze ktos bije nie oznacza ,ze wszyscy tak robia lub beda robic...Sa ludzie, ktorym obca jest agresja i nigdy nie uderza dziewczyny...
McH czasami da sie wyczuc ktory chlopak nigdy tego nie zrobi...Na pewno ma na to wplyw zachowanie jakie obserwuje sie w swoich domach...i wiem, ze moj brat nigdy nie uderzylby zadnej dziewczyny...ale potrafi zareagowac jak ktos krzywdzi slabszych..i takich chlopakow jest duzo...trzeba tylko szukac w odpowiednich miejscach...
Czasami warto zrezygnowac z watpliwych przyjaciol i zmienic srodowisko...jak zauwazymy ,ze cos nam sie nie podoba...

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   McH 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440

Napisano 29 April 2007 - 13:13

CYTAT
McH czasami da sie wyczuc ktory chlopak nigdy tego nie zrobi...

wiesz bylam z facetem-powiedzialabyś 'jaki kochany, jaki on cudowny", ja cierpialam,tydzień, dlużej nie dalam sobą poniewierać. co robil? wyzywal mnie od dziwek, szmat, kurw itp. kiedy przyszlo opamiętanie? kiedy powiedzialam "nigdy więcej tak do mnie nie mów bo zniżasz sie do poziomu szczura kanalowego" i wiecie co? dostalam w twarz- myślalam, że upadne-pomimo, że nie jestem malutką kobietką. wtedy przyszlo opamiętanie.kochalam, ale nie moglam z nim być. i to byla najlepsza decyzja jaką moglam podjąć- po wielu latach nie żaluje jej-jestem z siebie dumna, że potrafilam zostawić tyrana bez mrugnięcia okiem.
a jeszcze kilka tygodni temu facet próbowal na mnie wymusić pewną rzecz-mój pierwszy post- trafilam na to forum , zostawilam go, mam lepsze życie i jestem szcześliwa... :hmm

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17121
  • Rejestracja Sun, 24 Sep 06

Napisano 29 April 2007 - 13:30

Podjelas dobra decyzje...zaslugujesz na kogos lepszego... :tuli

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   lovely-daisy 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5829

Napisano 29 April 2007 - 13:32

McH moim zdaniem uogalniasz facetow tylko dlatego ze kiedys sama dostalas po twarzy! i na kazdego faceta patrzysz przez pryzmat tamtego! przeciez są miliony facetow na swiecie i jakby kazdy mial byc taki jak ty opisujesz to ludzie by już dawno wygineli!

magia, zgadzam sie z Toba ze da sie wyczuć niektóre rzeczy u faceta. Ja jeszcze długo przed tym jak zaczęłam byc z Kamilem wiedziałam ze jego laska bedzie miasla z nim dobrze i co? sprawdziło sie! teraz patrząc na jego temperament, na jego zachowanie w niektórych sytuacjach, wiem ze by tego nie zrobił! przecież nie raz były takie sytuacje, że nie raz mogłabym dostać po twarzy! ale mam 100% pewnosci, że moj facet do tego się nie zniży!
i nie lubie jak ktoś probuje mi wmówić swoje zdanie, że każda tak mowi, ze nie mozna byc pewnym, ze faceci tacy sa...
Dołączona grafika

#56 Gość_~Czarna_*

• Grupa Goście

Napisano 29 April 2007 - 13:40

CYTAT(lovely-daisy)
magia, zgadzam sie z Toba ze da sie wyczuć niektóre rzeczy u faceta.
ludzie będąc ze sobą kilka lat potrafią ukryć nawet chorobę psychiczną. Wszystkiego wyczuć się nie da.

No, ale fakt faktem, że uogólniać nie można. Wszystko zależy od ich charakteru i temperamentu... A to chyba można wyczuć wink.gif

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   lovely-daisy 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5829

Napisano 29 April 2007 - 13:45

CYTAT(~Czarna)
CYTAT(lovely-daisy)
magia, zgadzam sie z Toba ze da sie wyczuć niektóre rzeczy u faceta.
ludzie będąc ze sobą kilka lat potrafią ukryć nawet chorobę psychiczną. Wszystkiego wyczuć się nie da.

dlatego napisałam, że niektóre D.gif

CYTAT(~Czarna)
No, ale fakt faktem, że uogólniać nie można. Wszystko zależy od ich charakteru i temperamentu... A to chyba można wyczuć wink.gif

no i o tym mowie! poza tym dla mnie jednym z filarów miłości jest zaufanie! ja swojemu facetowi ufam, że mnie nie skrzywdzi i bedize mnie chronil!
Dołączona grafika

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   McH 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 440

Napisano 29 April 2007 - 13:52

ale ja nie uogólniam. sama mam faceta i wierzę, że mnie nie uderzy bo jest oazą spokoju, ale jednak faceci potrafią sie kamuflować tak samo jak kobiety...może rzeczywiście się boję...nie wiem

#59 Gość_~Czarna_*

• Grupa Goście

Napisano 29 April 2007 - 13:55

to działa chyba na tej zasadzie, że dopóki się czegoś nie przeżyło, to jest się spokojnym i nie wierzy się, że to może się przydarzyć akurat mi (nam).

a jak się przeżyło, to wszędzie "węszy się podstęp" :hmm

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   lovely-daisy 

• Ikona Forum
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 5829

Napisano 29 April 2007 - 13:59

CYTAT(McH)
ale ja nie uogólniam. sama mam faceta i wierzę, że mnie nie uderzy bo jest oazą spokoju, ale jednak faceci potrafią sie kamuflować tak samo jak kobiety...może rzeczywiście się boję...nie wiem

to pozostaje Ci tylko mu zaufac smile.gif zobaczysz ze za jakis czas lęk minie! tez mialam kiedys faceta ktory mnie skrzywdzil (nie bil mnie ale to co robil wykańczało mnie psychicznie) i potem balam sie w 100% zaufac Kamilowi, ale najlepszym lekarzem jest czas D.gif i jestem przeszczesliwa smile.gif
Dołączona grafika

Opcje tematu:

• (17 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »