to chyba najlepsze wyjście
jeśli o mnie chodzi, to ja się na piłce nie znam, ale chętnie poczytam
jeśli będą juz kategorie artykułów i newsów to mogę zrobic jakies ikonki tematycznie - to na razie tyle co mogę od siebie zaproponować.
- (5 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
zaczynamy byc w cenie ;)
Napisano 23 April 2007 - 18:23
Jestem za....tylko to dogadanie sie bedzie najciezsze pewnie
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 23 April 2007 - 18:25
CYTAT(Mada)
Jestem za....tylko to dogadanie sie bedzie najciezsze pewnie
ja juz w to nie wnikam
Napisano 23 April 2007 - 21:18
Nie wnikasz, a mysle ze jako admin Ty powinienes rozdzielic zadania. Jak Ty sobie to wyobrazasz ?? Ze wszyscy, mimo ze sie praktycznie nie znaja przemowia jednym glosem ?? Watpliwa sprawa. Kazdy ma przeciez jakies ambicje. Moim zdaniem Superadmina powinienes wybrac TY
Napisano 23 April 2007 - 21:20
CYTAT(Mada)
Moim zdaniem Superadmina powinienes wybrac TY
moge Wam pomoc w wyborze
Napisano 24 April 2007 - 14:18
ja widze to tak, niechkazdy napisze w czym jest najmocniejszy -jesli ktos ladnie i skladnie pisze to moglby pisac artyluly i newsy , ktos boglby wyszukiwac niezbedne informacje (i wrzucac je na specjalne konto), inna osoba odpowiadalaby za czesc wizualna - by nie bledow i wszystko ladnie wygladalo itp, ale tez mozna dostac zadania od Lukasa , albo w drodze losowania - to chyba jest sprawiedliwe.
1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)

Napisano 24 April 2007 - 19:14
I kolejna sprawa to osoby odpowiedzialne za projekt niech beda w grupie Euro(nowo utworzona na forum) i maja na forum dostep do odpowiedniego podforum, w ktorym beda mogly omawiac strategie. Cos takiego ukrytego dla innych, co pewnie posiada wladza
Napisano 24 April 2007 - 22:23
dobry pomysl, tylko tam beda potrzebne osoby - moderator(ka) , i ktos kto bedzie mial nad tym kontrole - nad tym ukrytym forum
1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)

Opcje tematu:
- (5 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5

Logowanie
Temat jest zamknięty