Strona 1 z 1
Brazylia Francja
Napisano 01 July 2006 - 23:26
i co tu duzo pisac
- brazylia do straty bramki grala zbyt zachowawczo - teraz jeden z faworytow zmyka do domu - ale byl to jedyny z cwiercfinalow, ktory nie rozstrzygnal sie w rzutach karnych
Napisano 02 July 2006 - 12:01
Od początku mówiłam, że Brazylia chciała wjechać do finału na opinii. Była słaba. A swoją drogą - kiedy nie ma naszych, zawsze kibicuję Francuzom (nie tylko dlatego, że grają ciekawie, ale i dlatego, że w LO nauczyli mnie francuskiego, sympatii do kultury francuskiej i w ogóle Francji jako takiej).
#3 Gość__*
Napisano 02 July 2006 - 12:04
trzeba przyznac, ze grali slabo - francja pokazala klase widze ich w finale z niemcami (zal mi troche anglii, nigdy nie kibicowalem tej druzynie, ale obiektywnie zasluzyli na wygrana)
stawiam na final niemcy - francja i wygrana niemcow
stawiam na final niemcy - francja i wygrana niemcow
Napisano 03 July 2006 - 19:22
Tylko nie Niemcy.
Nie lubię niemieckiej piłki. Ale patrząc obiektywnie to graja najlepiej i najrówniej z załej czwórki. A pokona Argentyne to nielada wyczyn
Nie lubię niemieckiej piłki. Ale patrząc obiektywnie to graja najlepiej i najrówniej z załej czwórki. A pokona Argentyne to nielada wyczyn
Napisano 03 July 2006 - 19:45
tez nie bylem nigdy ich sympatykiem, ale zasluzyli na wygrane obiektywnie patrzac
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty