Jak trafiliście na forum ??
Napisano 01 May 2007 - 13:17
może nie brałam udziału w totolotku, ale trafiłam tutaj przez hmm googlolotek
hehe;)
" Dobrze widzi się tylko sercem... Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"...
Napisano 01 May 2007 - 20:58
W tym właśnie problem, że nie pamiętam
Wiem, że zacząłem dostawać jakieś newslettery na maila, ale dokładnie nie wiem dlaczego. To postanowiłem się tu trochę rozejrzeć
I witam wszystkich forumowiczów przy okazji
I witam wszystkich forumowiczów przy okazji
Napisano 03 May 2007 - 23:05
Jak tu pierwszy raz dotarłem to nie pamiętam, ostatnio pojawiła się reklama na innym forum o tematyce hip hopowej, do tego były tam wysyłane maile z adresem tego forum, że już ma roczek czy coś w tym stylu, z ciekawości wszedłem i okazało się, że już tu jestem zarejestrowany
Napisano 08 May 2007 - 19:16
Ja dostałem e-maila, wpadłem na forum, spodobało mi się i zostanę na dłużej
Napisano 18 July 2007 - 02:13
Ja trafiłem tu inaczej, niż przewidują wszelkie przyjęte standardy czy obyczajowe normy.
Otrzymałem zaskakujące zaproszenie od nieznajomej..
)
Otrzymałem zaskakujące zaproszenie od nieznajomej..
Napisano 29 July 2007 - 13:08
google rulez
na wszystkie fajne fora i stronki trafiam w 99% przez google - reszta to znajomi cyz jakies inne formy
1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)

Napisano 16 August 2007 - 19:59
Jeśli mam być szczera to naprawdę nie wiem jak sie tu znalazłam:) przypadek? a może przeznaczenie:)
www.travelmates.pl
Napisano 18 August 2007 - 13:11
Ja się tu znalazłem poprzez google
i bardzo dobrze ,że znalazłem te forum będe tutaj często zaglądał .
Napisano 30 August 2007 - 23:25
oczywiscie dzieki Radiu IRN i za namowa młodego gniewnego Adama ---Kliniu pozdroweczka od Dj Bronia;0
:boks
Napisano 02 September 2007 - 23:16
ostatnio szukałam jakiegoś forum.
wpisałam w google i za pierwszym razem nie wyskoczyło. coś dopisałam i los chciał, że trafiło na lagatę
cieszę się i nie żałuję. pozdrawiam. mam nadzieję, że będę częstym gościem na forum
wpisałam w google i za pierwszym razem nie wyskoczyło. coś dopisałam i los chciał, że trafiło na lagatę
cieszę się i nie żałuję. pozdrawiam. mam nadzieję, że będę częstym gościem na forum

Logowanie