Jeden z moich ulubionych filmów... Świetna fabuła, genialna scenografia i charakteryzacja... I wszystko to po hiszpańsku... Moja ocena na Filmwebie: 10/10.
Labirynt Fauna (El Laberinto del fauno)
Napisano 03 March 2009 - 17:58
CYTAT(Krzy-siek @ 11.11.2008, 17:53) <{POST_SNAPBACK}>
powiem,ze spodziewalem sie wiecej ... ale i tak nie bylo zle ... polecam 
więcej czego?
Napisano 12 March 2009 - 19:03
Genialny. Klimatyczny, świetnie zrealizowany i pomyslowy. No i wzruszajacy, prawie sie popłakałem pod sam koniec.
Napisano 17 December 2009 - 18:46
Film jest fajny, klimatyczny i oryginalny jednak nie ma sie co nim niezdrowo podniecac
dla mnie 8/10
Napisano 15 April 2011 - 06:17
Myślę, że to jeden z tych filmów, któremu można przyczepić nalepkę "ulubiony". I ta muzyka...

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 31 May 2011 - 21:49
Dla mnie ten film był słaby, bardzo słaby. Trochę podratował go aktor, który wykreował świetną postać bezwzględnego kapitana ale i tak ogólnie cały film był kiepski.
Napisano 01 June 2011 - 00:45
A mi się bardzo podobał, oglądałam go kilka razy. Atmosfera bardzo wciągająca...
locura de los demás y nunca miro la mía!
Napisano 02 June 2011 - 15:54
Bardzo się zawiodłam na nim, a to głównie przez trailery.
Reklamowany był jako film o baśniowym klimacie - spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Coraz częściej trailery są tak budowane, że mają niewiele wspólnego z treścią filmu i mnie to niezmiernie irytuje
Reklamowany był jako film o baśniowym klimacie - spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Coraz częściej trailery są tak budowane, że mają niewiele wspólnego z treścią filmu i mnie to niezmiernie irytuje

Logowanie