Na 99% jest pewne ze mistrzem Włoch w sezonie 2006/2007 zostanie Inter Mediolan, który jak na razie nad drugim miejscem na przewagę aż 18 punktów. Do końca sezonu zostało 11 kolejek.
O to tabela:
1. Inter Mediolan FC 76
2. AS Roma 58
3. S.S. Lazio Rzym 49
4. US Città di Palermo 47
Mistrzostwo Italii chyba jest już przesądzone, drugie miejsce chyba też, więc zostaje nam rywalizacja o 3 miejsce. Jak myślicie, czy US Palermo podniesie się i odzyska 3 pozycję czy raczej Lazio Rzym nie da się już wyprzedzić ?
Według mnie 3 miejsce zdobędzie US Palermo.
A wy jak myślicie ?
Strona 1 z 1
Kto zostanie mistrzem ?
Napisano 22 March 2007 - 17:34
Marcin - Człowiek o tym imieniu posiada twórczy umysł, jest dobrym organizatorem, może być trybunem ludu, bowiem zdobywa wielki autorytet.
Cyprian - Jest to człowiek kierujący się zmysłami i namiętnościami.
Starting - 17.03.2007
100 postów - 22.03.2007
To be Continue ...
Cyprian - Jest to człowiek kierujący się zmysłami i namiętnościami.
Starting - 17.03.2007
100 postów - 22.03.2007
To be Continue ...
Napisano 23 March 2007 - 00:57
a Milan i Empoli?
Zostalo 10 kolejek, nigdy nic nie wiadomo
Ja tam jestem pewny mistrza dla Interu, ciekawi mnie tylko kto ich zatrzyma, o ile ktos tego dokona (nie mowie o LM), a jak tak to pewnie jak beda grac rezerwami
Roma niech ma to 2. miejsce, nawet sie ciesze.
A 3? Oby nie Milan, tak samo nie moze miec 4!!! Buraki nie wiem jakim cudem sa w 1. lidze!!!!!! Ale nie temat o tym...
Jak Palermo ma byc 3. to chcialbym by do tego przczynil sie Matusiak, fajnie byloby miec kolejnego polaka w LM. Ale Lazio nie odpusci! I Palermo i Lazio czekaja mecze z Roma i Interem. One wyjasnia wszystko!
Zostalo 10 kolejek, nigdy nic nie wiadomo
Ja tam jestem pewny mistrza dla Interu, ciekawi mnie tylko kto ich zatrzyma, o ile ktos tego dokona (nie mowie o LM), a jak tak to pewnie jak beda grac rezerwami
Roma niech ma to 2. miejsce, nawet sie ciesze.
A 3? Oby nie Milan, tak samo nie moze miec 4!!! Buraki nie wiem jakim cudem sa w 1. lidze!!!!!! Ale nie temat o tym...
Jak Palermo ma byc 3. to chcialbym by do tego przczynil sie Matusiak, fajnie byloby miec kolejnego polaka w LM. Ale Lazio nie odpusci! I Palermo i Lazio czekaja mecze z Roma i Interem. One wyjasnia wszystko!
Napisano 24 March 2007 - 16:42
w 3 juz raczej nic sie nie powinno zmienic. Modle sie tylko by Matusiak zaczal strzelac i grac a Palermo bylo jak najwyzej
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie