moze ktos mial by ochote i checi zrobic butonik do tej strony jakos nei mam pomyslu byl bym wdzieczny
Strona 1 z 1
potrzebuje butonik
Napisano 17 March 2007 - 23:26
www.marserwis.yoyo.pl/news.php
moze ktos mial by ochote i checi zrobic butonik do tej strony jakos nei mam pomyslu byl bym wdzieczny
:D:D:D:D
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 07 April 2007 - 16:36
Chcesz mogę zrobić Ci button. Coś nie za bardzo ta twoja strona wygląda. Dziś kończę robić pewną stronę, może poprawić twoją?
Napisano 07 April 2007 - 19:42
thx ale tak ma wygladac potrzebny mi tylko jakis zmyslny butonik bo ja neimem pomyslu na jakis fajny
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 07 April 2007 - 19:44
croc, porozmawiaj jeszcze na ten temat z mapperem
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 07 April 2007 - 20:58
CYTAT(Earth)
Napisz mi jakich ma być kolorów, rozmiarów i inne szczegóły.
hyhyhyhy jak bym wiedzial jak ma wygladac to bym sobie sam zrobil
Napisano 13 November 2007 - 16:29
Jeśli ten z buttonikiem aktualne to mogę pomyśleć co prawda skasował mi się program do buttonów bannerów loga itp. ale skołuje inny to jak ... ??? :piwo
Napisano 13 November 2007 - 16:57
hehe też ostry jestem nie zauważyłem ale co może jeszcze potrzebuje jak by coś to słuze pomocą ! JESTEM ->
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie