Forum Lagata.pl: Symantec o Windows Vista - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Symantec o Windows Vista

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3782
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 03 March 2007 - 10:32

Symantec o Windows Vista

CYTAT
Symantec najpierw gani Vistę, a potem ją chwali. Najnowszy raport donosi, że Windows Vista radzi sobie świetnie ze wszystkimi typami złośliwego oprogramowania (w tym także z rootkitami atakującymi jądro systemu). Aby program taki zainstalował się na komputerze, użytkownik musi potwierdzić operację w oknie monitu mechanizmu UAC. W raporcie znalazła się też przestroga, że w końcu hackerzy znajdą "haka" na Vistę, gdyż nie ma systemu w pełni bezpiecznego.

CYTAT
Z darmowych warto zwrócić uwagę na programy Avast i AntiVir Personal Edition. Poniżej strona z porównaniem skuteczności produktów antywirusowych.

Link: Anti-Virus Comparative (luty 2007)
źródło: http://www.microsoft.com

hym troszkę szkoda iz Vista nie zawiera w sobie samego oprogramowania antywirusowego,ale wówczas inne by nie miałby jak zarobić na swoich produktach,zaś z mojej strony dodam iz firma Symantec nie wydała do tej pory swojego produktu pod system Vista,sam o tym wiem bo probowałem go zainstalować i nie ma takowej możliwości,zobaczymy za jaki czas firma Symantec wyda swój produkt pod Viste,z jedynych anty wirusów które używam to AVG Free Edition jak narazie bardzo dobrze sie sprawuje.
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

Opcje tematu:

Strona 1 z 1