Pewnie wielu z was miała stycznosc z tego typu programami. Audacity, GoldWave, Soundforge,Acid Pro. A moze wirtualni DJ - Traktor DJ lub coś w tym stylu. Obsługiwaliscie takie programy - to wyraźcie opinie na ich temat, które warte są polecenie a które nie. Co mają ciekawe rozwiązania, efekty.
Strona 1 z 1
Obróbka dźwięku
Napisano 25 June 2006 - 22:59
FL Studio... prosty... znaczy wydaje sie prosty
Pelno efektow, i mozliwosci robienia muzyki... wlacznie z skretcherem
Polecam przyjemny p[rogramik... tworzenie muzyki... bit po bicie
Zmienilem forum i sadze nigdy juz niewroce :D Zegnam. I pozdrawiam tych obludnikow, co uwazaja ze moga sie tutaj wolno wypowiedziec.
Napisano 28 June 2006 - 11:09
Tak FL jest najlepszy z wszyskich jakie znam, nie tylko do obrobki ale do tworzenie nowych rytmow
Napisano 08 July 2006 - 23:42
ja polecam adobe audition, bardzo dobry program do obróbki i tworzenia muzyki,ma duze możliwości od czyszczenia plików muzycznych do różnych efektów dzwiękowych poprawiajacych brzmienie
Napisano 29 March 2011 - 08:35
A co sądzicie o GarageBand? Miał ktoś styczność z tym programem od Apple'a?
Napisano 30 March 2011 - 10:26
@radzichowy
Pierwsze primo: No nie wiem, dla mnie adobe audition stanowi wersję okrojoną Cool Edit PR, Cool Edit Pro uwielbiałam i faktycznie do czyszczenia nadawało się jak nic innego, ale od kiedy Adobe ich połknęło mam wrażenie, że dużo funkcjonalności zubożało. No ale bez oryginalnego Cool Edit Pro chyba nie ma alternatywy.
@latte
Drugie primo: Jest spoko bardzo. Ale powiedz jeszcze co chcesz na nim robić.
Pierwsze primo: No nie wiem, dla mnie adobe audition stanowi wersję okrojoną Cool Edit PR, Cool Edit Pro uwielbiałam i faktycznie do czyszczenia nadawało się jak nic innego, ale od kiedy Adobe ich połknęło mam wrażenie, że dużo funkcjonalności zubożało. No ale bez oryginalnego Cool Edit Pro chyba nie ma alternatywy.
@latte
Drugie primo: Jest spoko bardzo. Ale powiedz jeszcze co chcesz na nim robić.
Napisano 12 April 2011 - 22:32
bardzo dobry tekst a propos garage Band, może komuś się przyda
http://simblog.pl/ga...%80%93-recenzja
http://simblog.pl/ga...%80%93-recenzja
Co mnie nie zabiło, to mnie (chcę w to wierzyć) umocniło.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie