Tak przegladam sobie dział film i zauważam że w "dokumentach" zapanowała cisza.
Zaczełam zastanawiać się czy ktoś ogłąda filmy dokumentalne? Czy są one kręcone z sensem, czy tylko dla zapchania programu tv?
Strona 1 z 1
Filmy dokumentalne
Napisano 10 February 2007 - 17:54
No ja czasem oglądam, a nawet zdarza mi sie dosyć często. To zależy jak dla kogo. Dla mnie niektóre są ciekawe i przemawiają do ludzi a niektóre nie. Są filmy dokumentalne z sensem i właśnie takie lubie oglądać
Nulla tenaci ivia est via
Napisano 10 February 2007 - 21:45
lubiefilmy dokumentalne
najbardziej o teoriach spiskowych, ufo, duchach,historyczne najbardziej o starozytnosci i II wojnie swiatowej,
najbardziej o teoriach spiskowych, ufo, duchach,historyczne najbardziej o starozytnosci i II wojnie swiatowej,
Napisano 10 February 2007 - 22:41
Ja uwielbiam filmy o zwierzetach, szczegolnie te na animal planet, no i czesto bardzo ciekawe programy ida na discovery...
Staram sie tez ogladac filmy dotyczace pracy w szkole czyli wszystko zwiazane z edukacja i dydaktyka - nie tylko to mnie interesuje, ale rowniez przydaje sie w pracy.
Staram sie tez ogladac filmy dotyczace pracy w szkole czyli wszystko zwiazane z edukacja i dydaktyka - nie tylko to mnie interesuje, ale rowniez przydaje sie w pracy.
Napisano 01 April 2007 - 19:08
bardzo lubie filmy dokumentalne, ostatnio ogladalam o wiezieniu z zaostrzonym rygorem
i naprawde super!!! moglabym to ogladac godzinami, zwlaszcza dokumentalne o wiezieniach, zyciu w nich, zbrodniach itp.
i naprawde super!!! moglabym to ogladac godzinami, zwlaszcza dokumentalne o wiezieniach, zyciu w nich, zbrodniach itp.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie