Ciężko napisać co odradzam ponieważ korzystam tylko z jednej przeglądarki. Ale napiszę tak. Dość krótko korzystałem w życiu z IE, ale ten czas wystarczył, aby ten program stracił u mnie zaufanie, i to chyba bezpowrotnie. Do teraz jak mam u kogoś coś zrobić i nie ma on FF lub na uczelni i widzę IE to mnie coś trafia...
przegladarki internetowe
Napisano 29 March 2007 - 23:19
Polecam Firefoxa - oczywiście w najnowszej wersji (skoro zależy Ci na bezpieczeństwie to im nowsza wersja tym lepiej
).
Ciężko napisać co odradzam ponieważ korzystam tylko z jednej przeglądarki. Ale napiszę tak. Dość krótko korzystałem w życiu z IE, ale ten czas wystarczył, aby ten program stracił u mnie zaufanie, i to chyba bezpowrotnie. Do teraz jak mam u kogoś coś zrobić i nie ma on FF lub na uczelni i widzę IE to mnie coś trafia...
Napisano 29 March 2007 - 23:31
A mozna go - firefoxa- jakos usprawnic by byl szybszy i szybciej sie otwieral i pobieral od razu wiecej zalacznikow - jak chce cos sciagnac ze strony www a przy tym byl bezpieczny ?
Napisano 29 March 2007 - 23:36
Ja na szybkość otwierania nie narzekam, nawet nie wiem w czym masz problem.
I o jakie załączniki Ci chodzi, też nie bardzo kumam.
I o jakie załączniki Ci chodzi, też nie bardzo kumam.
Napisano 29 March 2007 - 23:46
CYTAT(rouge)
A mozna go - firefoxa- jakos usprawnic
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
zaistaluj sobie jakies addony.. to jest plus w ff ze mozna go bardo latwo dotosowywac do swoich potrzeb..
Napisano 29 March 2007 - 23:52
dla mnie moglby sie szybciej otwierac , ale chyba sie na to nic nie poradzi
Napisano 30 March 2007 - 09:17
a jaki masz intenet, predkosc znaczy sie...
Moze masz jakies zlego typka w kompie i Ci hamuje strony...
Zeskanuj lub format
Moze masz jakies zlego typka w kompie i Ci hamuje strony...
Zeskanuj lub format
Napisano 30 March 2007 - 11:16
niedawno wgrywalam system, ale jak pozniej czytalam, to cos zle zrobilam - zamiast wybrac ntfb to wybralam flat - cos z plikami i teraz przy zamykaniu moj firewall ma jakis problem - na nowo go instalowalam i nic nie pomoglo, a intenet ma predkosc 256 kb a niedlugo mam miec 384kb/s. uzywam antywirusa + ad-ware se i wszystko na bierzaco wywalam.

Logowanie