Forum Lagata.pl: World Trade Center-jak to naprawde jest??? - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

World Trade Center-jak to naprawde jest???

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Nendzor 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 15
  • Rejestracja Mon, 22 Jan 07

Napisano 23 January 2007 - 00:12

Nie znalezłem podobnego tematu wiec pisze tu.
Chyba każdy z nas oglądał film "Fahrenheit 9.11".Nie mam zamiaru sie tu rozpisywać o tym czy to był atak terrorystów czy Bush stał za tym wszystkim...
Fahrenheit 9.11 zachwiał moja 100% pewność co to ataków z 11 września ale gdy ostatnio obejrzałem film "11 Września - Niewygodne Fakty"(polecam każdemu kto jest zwolennikiem Busha) sam niedowierzałem.Wychodzi na to że Amerykański Rząd ukartował to wszystko!!! Po zamachu na WTC i Pentagon we wrześniu 2001 roku bin Ladena oskarżono o jego zorganizowanie.Wkroczyli do Afganistanu,później do Iraku a chodziło tylko o $.Gospodarka Stanów Zjednoczonych znów nabrała tempa,chyba wiadomo z jakich przyczyn.
Wiec Pytanie za 100 punktów.Jak można bezkarnie zabić tyle ludzi na oczach całego świata???Przecież jest tyle niedomówien,spekulacji na temat WTC nikt nie próbuje docieć Jak to naprawde było.wolą zamydlić ludziom oczy i po sprawie...

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Tolduś 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 4329
  • Rejestracja Tue, 26 Sep 06

Napisano 23 January 2007 - 00:21

nareszcie jakis porzadny temat ja bym go przeniusl do dzialu Paranormalne -> teorie spiskowe D.gif

tu nie chodzi o busha bo obojetnie kto by byl prezydentem USA samoloty tak i tak by wlecialy w WTC

prezydent stanow zjednoczonych to tylko pionek ktory jest przesowany przez jakas wieksza tajna organizacje

catytuje tutaj ksiazke ktora ostatnio przeczytalem

Jan van helsing - "rece precz od tej ksiazki"

"Niewazne czy Prezydentem stanów zjednoczonych G.W bush czy Al Gore - Alan Greenspam jest prezesem Banku Rezerw Federalnych "
Are you ready for a zombie attack ?
Dołączona grafika
spiewnik kibica

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   lord_mcbet 

• Zasłużony
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1700
  • Rejestracja Thu, 12 Oct 06

Napisano 23 January 2007 - 09:28

prosze toldus... przynajmniej tak sie przysluze lagata.pl:/

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Vardamir 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 13
  • Rejestracja Sat, 16 Dec 06

Napisano 23 January 2007 - 16:14

Oczywiście, Stany Zjednoczone zniszczyły sobie WTC i próbowały zniszczyć Pentagon (albo go zostawili by wyszło że "uratowali" od całkowitego zniszczenia), zabiły ok. 3000 w WTC i ileś tam jeszcze tylko po to by lądować w Afganistanie - który jest jednym z najbiedniejszych krajów świata (wiadomo, Stany do tego doprowadziły) - i Iraku, gdzie teraz osadzają swoich szpiegów jako władze Iraku i wieszają Saddama... Tak, to nie może być spisek bin Ladena, on za głupi jest żeby sam to wymyślić. Na dodatek w latach 2000-2001 gospodarka Stanów zaczęła zwalniać w sposób gwałtowny.
Więc jeśli przedmówcy nie byli zbyt wiarygodni to moje wypowiedzi przesądzają o tym że to Stany zniszczyły WTC. Mój znajomy twierdził że ma niezbite dowody że sprzymierzyli się z kosmitami, tak, tak, tymi co trzymają ich w Area 51. Ja natomiast ostatnio odkryłem że Bush jest prorokiem który tymi katastrofami zapowiada koniec świata i powtórne przyjście w chwale aby sądzić żywych i umarłych laugh.gif

znowu wyzuwam iraonie - toldo

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   dstankiewicz 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 1566
  • Rejestracja Sun, 22 Oct 06

Napisano 23 January 2007 - 16:32

Obejrzales chociaz jeden z tamtych filmow? Bo jak nie, to poprostu mi Ciebie zal. Tu masz polska wersje filmu "Loose Change" czyli to samo co "11 Września - Niewygodne Fakty". Ja wlasnie skonczylem ogladac - polecam. Wypowiedz sie po obejrzeniu tego filmu.
A co do samego tematu i filmu - powiedzmy ze 3/4 argumentow uzytych tam juz znalem, jednak sa tam takze nowe szczegoly, i stare (te ktore juz znalem) przedstawione bardziej dokladnie. Naprawde dobry film (dokument? tongue.gif )

CYTAT(Katarina)
dstankiewicz -...mały ale jary :P
Yeahh, to jest to :D XP
"Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji"

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   sebastiansz 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 82
  • Rejestracja Sat, 16 Dec 06

Napisano 30 January 2007 - 11:47

Jan van helsing - "rece precz od tej ksiazki" nawet ciekawa ta ksiazka[polecam] ale mimo to najbardziej przekonuje mnie wypowiedz vardamir'a :mrgreen:

Opcje tematu:

Strona 1 z 1