Z gory dzieki
Strona 1 z 1
usuwanie duplikatow
Napisano 04 January 2007 - 18:53
Szukam dobrego (i najlepiej po polsku) programu do usuwania z dysku twardego duplikatow plikow. Dobrze jesli program jest w pelnej wersji ale nic sie nie stanie jesli to bedzie demo z opcja wyszukania i usuniecia kopii plikow
Z gory dzieki
)
Z gory dzieki
dalton
Napisano 04 January 2007 - 18:58
tego typu programów jest masa ale możesz sobie sprawdzić 4DiskClean Lite 4.0 a możesz go znalezć np tu http://www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/1222...n.Lite.4.0.html
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 04 January 2007 - 19:02
no tak ale jak pisalem chodzi mi o to aby wyszukiwal i usuwal DUPLIKATY a ten program w wersji demo (pelna kosztuje) nie wykonuje tej czynnosci "Narzędzie do usuwania z dysku twardego niepotrzebnych plików systemowych, plików tymczasowych, duplikatów, bibliotek DLL, pamięci podręcznej przeglądarki internetowej i innych danych zaśmiecających wolne miejsce. Wersja Lite nie posiada niektórych funkcji wbudowanych w płatne wydanie Gold (graficzne statystyki, naprawa rejestru, informacje o systemie, USUWANIE ZDUBLOWANYCH PLIKÓW, itp.)."
gg 838266
gg 838266
dalton
Napisano 04 January 2007 - 21:14
CYTAT(dalton)
no tak ale jak pisalem chodzi mi o to aby wyszukiwal i usuwal DUPLIKATY a ten program w wersji demo (pelna kosztuje) nie wykonuje tej czynnosci "Narzędzie do usuwania z dysku twardego niepotrzebnych plików systemowych, plików tymczasowych, duplikatów, bibliotek DLL, pamięci podręcznej przeglądarki internetowej i innych danych zaśmiecających wolne miejsce. Wersja Lite nie posiada niektórych funkcji wbudowanych w płatne wydanie Gold (graficzne statystyki, naprawa rejestru, informacje o systemie, USUWANIE ZDUBLOWANYCH PLIKÓW, itp.)."
gg 838266
gg 838266
za cos trza płacić nie wszystko jest darmowe.
ja używam EasyCleaner ale malo kiedy wole recznie usuwac pliki juz nie potrzebne a zwłaszcza systemowe,no ale możesz luknać tu moze cos ci sie przyda.
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie