Forum Lagata.pl: Italia - USA - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Italia - USA

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   akinomka 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 44
  • Rejestracja Mon, 12 Jun 06

Napisano 18 June 2006 - 15:09

Oj działo się, działo! Nie dość, że jeden Włoch strzelił samobója, to minutę później jego brutalny kolega z zespołu wymierzył z łokcia cios przeciwnikowi i zszedł z boiska. Po chwili Amerykanin otrzymał "czerwień". Śmiać się chciało, gdy padła następna czerwona kartka. Obstawialiśmy, że w końcu zostanie po 7 graczy w drużynach laugh.gif

Komentator się zgrywał mówiąc, że Włosi mają 9,5 zawodnika, bo jeden z nich kulał, a trener już nie mógł zrobić zmian, bo wszystkie wykorzystał laugh.gif

Komedia, nie mecz! Zwłaszcza, że zakończyło się remisem! W Italii pewnie żałoba narodowa wink.gif

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Lukas_79 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 7465
  • Rejestracja Sun, 07 May 06

Napisano 18 June 2006 - 15:14

niestety nie ogladalem tego meczu, sluchalem dzisiaj relacji w zetce smile.gif - wlosi sa slabi moim zdaniem liderem grupy jest ghana - ogladalem zarowno mecz ghana - wlochy(coprawda przegrali, ale bylo na co popatrzec), jak i ghana - czechy (zasluzenie wygrali), a wlosi sa moim zdaniem ciency

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dinozaur 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 417
  • Rejestracja Tue, 30 May 06

Napisano 18 June 2006 - 15:16

A co powiecie na 2:0 Ghany z Czechami ? To był mecz, mogł być z 10:3, gdyby bramkarze nie byli tacy dobrzy. Przy obu tych drużynach Polacy wyglądają jak spacerowicze na deptaku w Ciechocinku.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Lukas_79 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 7465
  • Rejestracja Sun, 07 May 06

Napisano 18 June 2006 - 15:27

mecz byl zacny smile.gif - az sie milo ogladalo - faworyci dostali baty az milo moim zdaniem ghana moze nawywijac w tych mistrzostwach

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   akinomka 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 44
  • Rejestracja Mon, 12 Jun 06

Napisano 18 June 2006 - 15:29

CYTAT(dinozaur)
A co powiecie na 2:0 Ghany z Czechami ? To był mecz, mogł być z 10:3, gdyby bramkarze nie byli tacy dobrzy. Przy obu tych drużynach Polacy wyglądają jak spacerowicze na deptaku w Ciechocinku.

Zawsze jestem za tymi, którzy statystycznie nie mają szans. smile.gif Nie oglądałam meczu, ale ucieszyłam się z sukcesu Ghany. Tak to jest, jak drużyna idzie na pewniaka. A gdy zobaczyłam (w migawkach) jak jeden z Czechów próbował "z kopyta" strzelić gola to mnie prawie krew zalała :evil: Ghana za to pokazała kawał dobrego futbolu i zgadzam się, że wygrała zasłużenie...

* Kurcze, gadam jakbym się znała, a ja tylko towarzyszę swojej Połóweczce w oglądaniu meczów tongue.gif

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   dinozaur 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 417
  • Rejestracja Tue, 30 May 06

Napisano 18 June 2006 - 19:36

A ja od mojego ciągle słyszę: "co, ty znowu oglądasz jakiś durny mecz ? Wczoraj mecz, dzisiaj mecz, już mnie od tych meczy głowa boli. Ścisz to, do diaska".

Opcje tematu:

Strona 1 z 1