Forum Lagata.pl: Windows Vista crack = trojan (!) - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Windows Vista crack = trojan (!)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3782
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 05 December 2006 - 21:36

Windows Vista crack = trojan (!)

CYTAT
Twórcy oprogramowania typu malware zaczynają wykorzystywać spore zainteresowanie crackami do aktywacji systemu Windows Vista. W sieci pojawił się nowy plik "Windows Vista All Versions Activation 21.11.06", który ma niby likwidować aktywację, a w rzeczywistości insaluje Trojan-PSW.Win32.LdPinch.aze. Użytkownicy sieci BitTorrent informują, że wiele programów antywirusowych wykrywa podstęp, ale jedne z najpopularniejszych - Norton AntiVirus i NOD32 nie (!).
Ponadto w wywiadzie na tematu procesu instalacyjnego systemu Windows Vista jeden z pracowników Microsoftu ostrzegał, że administratrzy mogą teraz bardzo łatwo preinstalować oprogramowanie na instalacyjnym DVD, gdyż system rozprowadzany jest w zasadzie jako obraz, a nie zwykły instalator. Mogą z tgo skorzystać hackerzy, umieszczając w obrazie wirusy, trojany i inne robaki internetowe. Wszystkich chętnych na nowy system i cracki do niego ostrzegamy!

Link: Więcej @ apcmag.com
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   croc 

• Zasłużony
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 3238
  • Rejestracja Mon, 25 Sep 06

Napisano 05 December 2006 - 22:01

a ,oze to jest tak ze oni sami puszczaja takie cusik w siec co by ludzikomo, zwolenikom piractwa troszku klopotow narobic
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Abdul 

• Zasłużony
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1721
  • Rejestracja Sun, 08 Oct 06

Napisano 05 December 2006 - 22:51

CYTAT(croc)
a ,oze to jest tak ze oni sami puszczaja takie cusik w siec co by ludzikomo, zwolenikom piractwa troszku klopotow narobic
jak dla mnie całkiem możliwe, ja mam XP i jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać, no chyba, że na jakiegoś pingwina wink.gif

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   marshall 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 2764
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 06 December 2006 - 14:46

CYTAT(Abdul)
CYTAT(croc)
jak dla mnie całkiem możliwe, ja mam XP i jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać, no chyba, że na jakiegoś pingwina wink.gif

o to jest myśl ;D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Opcje tematu:

Strona 1 z 1