Mam orginalna gre i plytka na kotrej ona jest zaczyna mi pekac. Dvd-rom juz prawie jej nie czyta i chcia;bym ja przegrac puki sie jeszcze da a nie wydawac nastepne 150 zl. Jakim programem mozna kopiowac orginalne pltki z zabiezpieczeniami najlepiej jakby byl polski. Plyta dvd firmy EA Sports. Pomozcie poki jeszcze moge ja przegrac
Strona 1 z 1
Kopia plyt
Napisano 03 December 2006 - 19:42
Nie polecałbym wkładania pękniętych płyt do napędu. Ściągnij sobie Alcohol 120%
Napisano 03 December 2006 - 19:57
ta alcohol jest calkiem dobry... tylko najlepiej jak zrobisz dokladne lustro 1:1
Napisano 03 December 2006 - 20:05
clone dvd to jest raczej do filmow niz do gier. A alcohol to w nim mam dac kreator kopiowania w glownym oknie? Bo jak na to daje to mi robi obraz a nie kopiuje plytke
[ Dodano: 2006-12-03, 19:35 ]
W alcohol w menu dalem kreator kopiowania. Wszystko ladnie pieknie skopiował z obrazem ale jak chce uruchomic gre to wloz odpowienia plyte dvd. Zabezpieczenia dzilaja. Co zrobic zeby to dzialalo!?
[ Dodano: 2006-12-03, 19:35 ]
W alcohol w menu dalem kreator kopiowania. Wszystko ladnie pieknie skopiował z obrazem ale jak chce uruchomic gre to wloz odpowienia plyte dvd. Zabezpieczenia dzilaja. Co zrobic zeby to dzialalo!?
Napisano 03 December 2006 - 21:20
Greg284, jeszcze ci do wyprobowania zostało nero,a co do pragramow nagrywających i przegrywajacych płyty jest wiele,a co mozliwosci do zabezpieczeń ja sa uzywam nero bo nagrywam płyty i sam zabezpieczam aby jak ktos odemnnie pożycza płyty żeby sobie nie przegrał ,a jak chce to ja zawsze mu przegrywam.
a njlepiej będzie jak sobie zrobisz obraz płyty jako iso zapisując gdzieś w danym miejscu na dysku.zaś gdy płyta jest dość porysowana to wszystko zależy jaka masz nagrywarke,i jaki jest laser,bo w moim przypadku byle jaka plyta porysowana to wtedy kicha ale udaje mi sie czasem przegrać.
a njlepiej będzie jak sobie zrobisz obraz płyty jako iso zapisując gdzieś w danym miejscu na dysku.zaś gdy płyta jest dość porysowana to wszystko zależy jaka masz nagrywarke,i jaki jest laser,bo w moim przypadku byle jaka plyta porysowana to wtedy kicha ale udaje mi sie czasem przegrać.
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie