Powiem szczerze, ze tez byłam na etapie poszukiwań i dowiedziałam się kilku praktycznych rzeczy.
:arrow: wbudowane akumulatory mają niestety limit ilości ładować
:arrow: jeśli masz zamiar korzystac również z funkcji pendriva to wybierz ten ze złączem USB, irivery są fajne ale chyba trzeba ze sobą nosić kabelek do kompa
:arrow: radio - nie wiem czy Ci zależy ale nie pasuje mi jego jakość, przy wbudowanej antence w odtwarzaczach często przerywa
:arrow: dyktafon - chyba w każdym odtwarzaczu klasy średniej jakość beznadziejna
:arrow: creative - osobiście myślę że jako pierwsza z firm która wprowadziła odtwarzacze kilka lat temu uznała że marka wystarczy, za wysoka cena w stosunku do jakości i oferowanych funkcji.
:arrow: samsung - miałam okazje posłuchać, dość wysoki poziom maksymalnej głosnosci - zaleta
na rynku jest tego multum i oczywiście popieram Cię co do produktów no name, mimo to i tak można dostac oczopląsów. W końcu udałam się do sklepu i od jakiegoś czasu jestem szczęśliwa posiadaczką Grundig'a
http://poland.grundig.com/index.php?id=1055&pid=1060
To tylko moje sugestie, mam nadzieję, że wybierzesz sobie coś z czego będziesz w pełni zadowolony.