Strona 1 z 1
Polska - Ewador
Napisano 09 June 2006 - 15:23
Wlasnie czytalem wywiad z janasem w dzienniku - jakos mi nie lezy ten koles - zobaczymy wieczorkiem co z tego wyjdzie, ale w wywiadzie byl strasznie arogancki i pewny siebie, az nadto ....
Napisano 09 June 2006 - 16:03
CYTAT(Lukas_79)
Wlasnie czytalem wywiad z janasem w dzienniku - jakos mi nie lezy ten koles - zobaczymy wieczorkiem co z tego wyjdzie, ale w wywiadzie byl strasznie arogancki i pewny siebie, az nadto ....
uuu ale jesteś wrażliwy
Polska - Ekwador 2:0
DO BOJU POLSKO !!!
Napisano 10 June 2006 - 13:01
spodobal mi sie opis kolegi na gg - "spieszmy sie kibicowac naszym tak szybko odpadaja"
Moim zdaniem fakt trafnie podszedl do tematu
Moim zdaniem fakt trafnie podszedl do tematu
Napisano 10 June 2006 - 15:43
A moim zdaniem nie podszedl trafnie, raczej okrutnie i głupio. Przeciez piłka to sport, ktos wygrywa i ktos przegrywa. Nasza druzyna nie prezentuje wysokiego poziomu, ale jak mozna mowic, zeby nie wracali?! Zrobili co mogli. Szkoda, ze nie poszlo im lepiej, poco zaraz takie mocne slowa??
Napisano 11 June 2006 - 17:31
CYTAT(lagata)
Zrobili co mogli.
tutaj bym polemizował. Myslę, że jednak stać ich na więcej.
Napisano 11 June 2006 - 22:11
Nieco skrajnie: zgadzam się, że nie ma mowy o haśle "żeby nie wracali"; zgadzam się również, że nie zrobili tyle, ile mogli. Nie są dobrze przygotowani, na tle innych drużyn wyglądają jak trzecia liga... Chociaż przepraszam, nie wiem, jak gra trzecia liga, nigdy ich nie oglądałam. Byli słabsi, na dodatek słabsi od wszystkich dotychczas oglądanych drużyn (a jeszcze nie było Brazylii, Włoch, Portugalii zblamowanej w Korei, Czechów, Chorwacji). Nawet Kostaryce udalo się strzelić Niemcom dwa gole.
W starożytnej Grecji mówilo się wrócić z tarczą lub na tarczy. Oni wrócą na tarczy...
W starożytnej Grecji mówilo się wrócić z tarczą lub na tarczy. Oni wrócą na tarczy...
Napisano 13 June 2006 - 20:28
CYTAT
A moim zdaniem nie podszedl trafnie, raczej okrutnie i głupio. Przeciez piłka to sport, ktos wygrywa i ktos przegrywa. Nasza druzyna nie prezentuje wysokiego poziomu, ale jak mozna mowic, zeby nie wracali?! Zrobili co mogli. Szkoda, ze nie poszlo im lepiej, poco zaraz takie mocne slowa??
Ja jestem przeciwnego zdania. a dlaczego ? dlatego ze pewnie oglądali co niektórzy studio po meczu i wypowiedzi piłkarzy janasa i przedewszystkim dziennikarzy (chodz na nich piłkarze nie mają wpływu) arogackie ze co to nie oni, jak by ich słuchał to reprezentacja polski to statystyczny numer jeden na mistrzostwach i nikt im nie podskoczy.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty