Strona 1 z 1
Lagata coraz wolniejsza
Napisano 06 March 2012 - 15:20
Stwierdzam,ze Lagata staje się coraz powolniejsza. Coraz wolniej reaguje na klikniecia myszką, na przewijanie kółkiem myszki, a nawet niekiedy na klawiaturę. Podejrzewałbym o to swój komputer,ale na innych forach w których także piszę nie ma takich problemów. Proszę o sprawdzenie przyczyn tego stanu rzeczy.
Napisano 06 March 2012 - 22:19
To juz raczej nikogo nie interesuje, no cóż bedziemy pisać trochę wolniej.
Napisano 08 March 2012 - 01:03
Użytkownik t.oskar dnia 06 March 2012 - 15:20 napisał
Stwierdzam,ze Lagata staje się coraz powolniejsza. Coraz wolniej reaguje na klikniecia myszką, na przewijanie kółkiem myszki, a nawet niekiedy na klawiaturę. Podejrzewałbym o to swój komputer,ale na innych forach w których także piszę nie ma takich problemów. Proszę o sprawdzenie przyczyn tego stanu rzeczy.
To robota określonych kół. Jesteś że tak powiem upieczony
Napisano 08 March 2012 - 01:58
A mi forum chodzi szybko
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 08 March 2012 - 21:45
Napisano 09 March 2012 - 16:27
Nie jest aż tak źle, aby to bardzo utrudniało postowanie, ale na innych forach wszystko działa prędzej.
Napisano 05 April 2012 - 23:21
Co prawda jestem tu nowa, ale wydajność strony jest na przyzwoitym poziomie.
Jedynym "mankamentem" może być tu dosyć spora droga pakietów - aż przez dwie granice...
Chociaż Francja też jest w Schengen więc nie powinno być problemów z celnikami
Średnia prędkość dla tego serwera to 52ms - czyli szybko.
Dla porównania wynik mojego serwera (w Polsce) to 32ms, gdyby faktycznie stanowiło to
coraz większy problem zaczęłabym od tego właśnie.
Jedynym "mankamentem" może być tu dosyć spora droga pakietów - aż przez dwie granice...
Chociaż Francja też jest w Schengen więc nie powinno być problemów z celnikami
Średnia prędkość dla tego serwera to 52ms - czyli szybko.
Dla porównania wynik mojego serwera (w Polsce) to 32ms, gdyby faktycznie stanowiło to
coraz większy problem zaczęłabym od tego właśnie.
Napisano 08 April 2012 - 18:36
Normalnie działa, uważam.
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie