parę dni temu odwiedziłam restaurację klub pod blachą było warto jedzenie pyszne piękne miejsce wspaniała atmosfera i bardzo ciekawe miejsce można obejrzeć różnego rodzaju wystawy obrazów rzeźby fotografii itp w tym klubie odbywają się także koncerty,nagrywany był klip zespołu BLiSS także naprawdę warto zobaczyć to miejsce.
Strona 1 z 1
warszawski klub pod blachą
Napisano 30 January 2012 - 17:27
Użytkownik kika75 dnia 30 January 2012 - 13:50 napisał
parę dni temu odwiedziłam restaurację klub pod blachą było warto jedzenie pyszne piękne miejsce wspaniała atmosfera i bardzo ciekawe miejsce można obejrzeć różnego rodzaju wystawy obrazów rzeźby fotografii itp w tym klubie odbywają się także koncerty,nagrywany był klip zespołu BLiSS także naprawdę warto zobaczyć to miejsce.
To co jest godne polecenia w Wawie do restauracja u Fukiera,
Zostałam tam zaproszona, a i miło się zaskoczyłam. Wystrój wyjątkowy, jedzenie - mega dobre, moje smaki, moje zapachy, atmosfera- rewelacyjna. Miło wspominam.
Jest jeden minus- katastrofalne ceny
Ale jako że, ja nie płaciłam- podobało mi się.
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Napisano 30 January 2012 - 17:41
a ja polecam pub jazz w Katowicach obok centruk kultury im. Krystyny Bochenek 
fajny klimat, pyszne jedzenie ( zapiekanki z karty 'zemsta lepera'), koncerty i wgl.. super
fajny klimat, pyszne jedzenie ( zapiekanki z karty 'zemsta lepera'), koncerty i wgl.. super
Internet skupia szaleńców.
Napisano 28 February 2012 - 22:29
sluchajcie kolezanka mnie zaciagnela na muzyczny wieczor do knajpy 99. Bardzo bylo przyjemnie - muzyka super ale sam lokal tez. Klimatycznie, dobre ceny na alko i....... jak panie to interesuje sporo cudzoziemncow. Mozna jezyk poszlifowac :-))
I plus za lokalizacje w samym centrum
I plus za lokalizacje w samym centrum
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie