Co sądzicie o ataku na strony rządowe ? Takie akcje wg Was wogole są potrzebne? A może Was to "ani ziębi ani grzeje"?
Strona 1 z 1
ATAK na strony
Napisano 22 January 2012 - 21:46
Co mnie to obchodzi? To pokazało tylko, że władze są bezsilne wobec takich akcji, a ci którzy się tego dopuścili mogą to robić kiedy im się to tylko podoba.
Napisano 23 January 2012 - 10:41
Nastąpił atak koguta na kurę. Znów jakiś temat zastępczy bo podobno Graśa zaatakowali
Napisano 26 January 2012 - 12:31
Użytkownik pisii35 dnia 22 January 2012 - 21:39 napisał
Co sądzicie o ataku na strony rządowe ? Takie akcje wg Was wogole są potrzebne? A może Was to "ani ziębi ani grzeje"?
Mnie to o tyle grzeje, że jest to niezgodne z konstytucja!
Jesli wystarczy samo podejrzenie jakiejś amerykańskiej instytucji czy służby aby bez nakazu prokuratora i wyroku sądu dokonano rewizji czy zarekwirowano sprzęt, to jest czyste bezprawie z którym trudno się zgodzić.
Wydaje mi się że w przyszłych wyborach rząd z hukiem polegnie a podpisana w interesie USA, Japonii i naszych krezusów rozrywki umowa ACTA pozostanie i będzie niepokoiła większość Bogu ducha winnych internautów
Napisano 26 January 2012 - 20:59
Użytkownik rymka dnia 23 January 2012 - 13:23 napisał
No cóz zapowiada się mała rewolucja jeśli chodzi o internet
Młodzi ludzie którzy popierali dotąd Platformę przejrzeli na oczy. Rząd PO założył jeden milion trzysta tysięcy nielegalnych podsłuchów. Najwięcej w UE.
Wolny internet to niebezpieczne narzędzie w rękach internautów. Być może niedługo będzie ograniczona swoboda wypowiedzi.
To między innymi dzięki wolnemu przepływowi informacji upadły reżimy w Afryce.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie