demonstracja w obronie??? a ktos zaatakowal siedzibe? TO BEZCZELNA PROBA WYMUSZENIA NA instytucji decyzji bez wzgledu na to czy jest oplacalna.. i jesli zawiodlaby to kto za to zaplaci ? PODATNICY ? WSZYSCY ?
- (8 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8
"Kto podnosi rękę na krzyż, podnosi rękę na Polskę"
Napisano 22 April 2012 - 17:02
Użytkownik anmat1 dnia 22 April 2012 - 09:31 napisał
To że jest aż 30% ludzi wykształcanych to Ty sama napisałaś. Więc nie potrzebowałem poznawać po łopatach. Ciekawe po czym Ty poznałaś że 30% wsród nich to ludzie wykształceni. Byli ubrani w togi, mięli na plecach dyplomy wyższych uczelni lub choćby świadectwa maturalne?
Przeciez ja to wyraznie okresliłam..
Użytkownik magia dnia 19 April 2012 - 21:52 napisał
według ostatnich badań CBOS 30 proc. potencjalnych wyborców PiS to wykształceni ludzie do 34 roku życia..
To w Twojej wypowiedzi pojawił sie zabawny wniosek, ktory wynikał z obserwacji tłumu.
Cytat
Wystarczyło popatrzeć na uczestników ostatniej choćby demonstracji politycznej zwołanej na Krakowskim Przedmieściu pod pretekstem uczczenia 2 rocznicy tragedii smoleńskiej, aby się przekonać że poza "młodzieżówką" PiS, resztę stanowili ludzie raczej wiekowi. A ludzi wykształconych choćby powyżej "zawodówki" wśród popleczników PiS i obrońców RM jest jak na lekarstwo.
Cytat
Może też zaprzeczysz że wśród uczestników tego wiecu dominowali wśród nich ludzie w podeszłym wieku, do rozpoznania których nie potrzeba aby mięli ze sobą łopaty czy dyplomy.
Temu nie zaprzeczałam
Napisano 25 April 2012 - 09:43
Magia napisała:
Jeszcze raz więc na podstawie wyników CBOS potwierdziłaś że szklanka w 70% jest pusta, bo aż 70% wyborców czy zwolenników PiS to ludzie starsi i nie wykształceni.
Wśród rydzykowego bractwa ten odsetek ludzi starszych i nie wykształconych jest jeszcze wyższy.
Właśnie wśród ludzi starszych i niewykształconych zarówno PiS jak i o.Rydzyk mają najwięcej zwolenników, polityka nienawiści trafia tam na najbardziej podatny grunt a religijne, ortodoksyjne poglądy, wierzenia i hasła przeniesione ze średniowiecza wraz z szowinizmem dostają największy poklask.
Teraz stoją oni przed dylematem Kaczyński i PiS czy Ziobro i SP. Kto otrzyma wsparcie moherów będzie zależało od tego który z tych polityków zdoła uzyskać poparcie świętobliwego Rydza i jego błogosławieństwo. Ludzie zagłosują jak on im każe.
To tyle na temat wykształcenia i jego wpływu na polityczne decyzje wyborcze tego środowiska.
Cytat
Przeciez ja to wyraznie okresliłam..
według ostatnich badań CBOS 30 proc. potencjalnych wyborców PiS to wykształceni ludzie do 34 roku życia..
To w Twojej wypowiedzi pojawił sie zabawny wniosek, ktory wynikał z obserwacji tłumu.
Jeszcze raz więc na podstawie wyników CBOS potwierdziłaś że szklanka w 70% jest pusta, bo aż 70% wyborców czy zwolenników PiS to ludzie starsi i nie wykształceni.
Wśród rydzykowego bractwa ten odsetek ludzi starszych i nie wykształconych jest jeszcze wyższy.
Właśnie wśród ludzi starszych i niewykształconych zarówno PiS jak i o.Rydzyk mają najwięcej zwolenników, polityka nienawiści trafia tam na najbardziej podatny grunt a religijne, ortodoksyjne poglądy, wierzenia i hasła przeniesione ze średniowiecza wraz z szowinizmem dostają największy poklask.
Teraz stoją oni przed dylematem Kaczyński i PiS czy Ziobro i SP. Kto otrzyma wsparcie moherów będzie zależało od tego który z tych polityków zdoła uzyskać poparcie świętobliwego Rydza i jego błogosławieństwo. Ludzie zagłosują jak on im każe.
To tyle na temat wykształcenia i jego wpływu na polityczne decyzje wyborcze tego środowiska.
Napisano 11 May 2012 - 12:01
Wściekłość "obrońców krzyrza" pokazuję jak naprawdę wygląda miłość bliźniego,oraz tolerancja dla inaczej myślących.
Napisano 24 May 2012 - 11:00
Nie jest ważne gdzie wisi krzyż,Pan Jezus wszystko widzi i to gdzie dzieje się dobro i tam gdzie dzieje się zło.My będąc w ciemnym pokoju niczego nie widzimy,dla Pana Jezusa w tym przypadku to żaden problem,Jemu nie jest potrzebne światło,aby zobaczyć coś czego my nie dostrzegamy.On widzi wszystko i wszędzie.
Kocham zycie!
Opcje tematu:
- (8 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8

Logowanie