Forum Lagata.pl: HOMO sapiens - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

HOMO sapiens

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Squall Leonhart 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 3211
  • Rejestracja Tue, 11 Dec 07

Napisano 16 January 2012 - 12:26

Powiem jeszcze jedno to wszystko jest tylko przykrywka do tego bo zmasoniali mi rodzine od ponad 20 lat albo dalej wstecz wszystkie partie polityczne i wszystkie stacje telewizyjne teraz wiedza gdzie mieszkam i powinni oposcic raczej moje domostwo nie robic ze mnie dauna mendeczac mnie i moj mozg a takze nie uzywac do tego swoich zekomo satelit nadawczych i krotko dystansowych sprzetow do podsluchu zeby mi pod oknem wyklady robic o Polsce i puszczac mi filmy na POLSACIE typu "Dla kogo pracujesz"

Jestem wolnym czlowiekiem urodzilem sie wolny i wolny zostane To co pisze w necie to moja prywatna sprawa

Ust nikomu nie zatkaja i moga sobie robic wlasne biznesy nie na mnie zerujac albo niech znajda sobie innego frajera. Bo moze sie okazac ze jednak policja bedzie potrzebna i wszystko w polsce i za granica pierdolnie ode mnie i bedzie jakas komuna

Masonianie i maszenie ludzi powinno byc w polsce zabronione tymczasem partie i premiera i prezydent maszą ludzi i podpisuja na nich wyrok tak jak to zrobili na mojej rodzinie i przede wszystkim NA MNIE !

Użytkownik Squall Leonhart edytował ten post 16 January 2012 - 12:48

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 16 January 2012 - 12:38

Byłbyś ciekawym kompanem do dyskusji dla menixa :tak:

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Squall Leonhart 

• Zasłużony
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 3211

Napisano 16 January 2012 - 13:04

menix ... Co prawda nie patrze na niki ale chyba ma symbolizowac jakiegos menela ? dobrze mowie ? Nie obrazajac jego. Jesli zyjemy w takim systemie co zgotowali nam taki los politycy i masoneria ze pozadny obywatel panstwa polskiego staje sie menelem przez swoje przekonania i nie daje sie masonerii i polityką a ukonczyl dobre szkoly i ma wykształcenie to ja gratuluje wszystkim tym ktorzy w ten system wierzą i podazaja ich sladem :)

Co prawda takim torem rzeczy ja tez moge byc menelem bo mam w domu filmy gry etc ale nie jestem jeden na tym swiecie ktory je posiada to idzie w inna strone. Piszesz w internecie kiedy ci sie znudzi zmasza cie czy to reklamy czy lektorzy w filmach puszczanych w tv czy pozniej jak wejdziesz i po twoich madrych myslach wypocinach :) zobaczysz burdel na forum ktore je neguje ale wszystko zostaje to samo w sesie ze beda cie masic do smierci za to ze odwazyles sie napisac cos negatywnego na wladze i system masoński. Moze tez byc tak ze byles za jakims politykiem i zaglosowales na niego a byles masonem moga cie wtedy gnebic za twoje przekonania i nie dadza ci odejsc albo po prostu dac swiety spokoj

Obecnie nie glosowałem na żadnego polityka zlodzieja i nie zamierzam w przyszłości Oni się tam kluca i odbija to sie na zwyklych ludziach takich jak ja bo powtarzam media sa upolitycznione a juz taki człowiek jak ja ktory uwaza ze wszyscy politycy to złodzieje jest gnebiony i maszony ale nie jestem sam w tej walce.
A reklamy ktore wymyslaja i chca sie nachapać kosztem mnie sa karygodne i jakie by nie byly nie maja racji bytu rowno to co w prasie i radiu jest napisane badz mozna uslyszec jest dla zwyklych ludzi takich jak ty pokazałeś w swoim filmiku

Jedno jest pewne do poki beda istnialy media i srodki masowego przekazu beda mnie masic i moja rodzine wyrok na mnie zostal podpisany przez tych z gory

Użytkownik Squall Leonhart edytował ten post 16 January 2012 - 14:16

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 16 January 2012 - 17:50

menix ... Co prawda nie patrze na niki ale chyba ma symbolizowac jakiegos menela ? dobrze mowie ?

Dobrze.

Reszty nie chciało mi się czytać :]

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Squall Leonhart 

• Zasłużony
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 3211

Napisano 17 January 2012 - 14:27

Wiesz ... żeby mu towarzyszyć to później zobowiązuje i trzeba mu pomoc a kto pomoże mnie ?

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 17 January 2012 - 17:11

Tobie pomoże miłujący prawdę.

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Soldier 

• Antyteista
  • Grupa VIP
  • Postów 2461
  • Rejestracja Sun, 22 May 11

Napisano 17 January 2012 - 20:04

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 15 January 2012 - 19:42 napisał

W takim wypadku proponuję Ci zostać w domu, rozebrać się do naga, wysmarować masłem i tarzać się po podłodze udając szczypawkę :tak:

Wnioskując z postów i dziwnego stylu pisania pewnie już próbował tej metody, więc chyba będziesz musiał się bardziej wysilić. :D
Czytasz biblię, wierzysz w Boga. Czytasz Harrego Pottera, wierzysz w ogry ?

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2