menix ... Co prawda nie patrze na niki ale chyba ma symbolizowac jakiegos menela ? dobrze mowie ? Nie obrazajac jego. Jesli zyjemy w takim systemie co zgotowali nam taki los politycy i masoneria ze pozadny obywatel panstwa polskiego staje sie menelem przez swoje przekonania i nie daje sie masonerii i polityką a ukonczyl dobre szkoly i ma wykształcenie to ja gratuluje wszystkim tym ktorzy w ten system wierzą i podazaja ich sladem
Co prawda takim torem rzeczy ja tez moge byc menelem bo mam w domu filmy gry etc ale nie jestem jeden na tym swiecie ktory je posiada to idzie w inna strone. Piszesz w internecie kiedy ci sie znudzi zmasza cie czy to reklamy czy lektorzy w filmach puszczanych w tv czy pozniej jak wejdziesz i po twoich madrych myslach wypocinach

zobaczysz burdel na forum ktore je neguje ale wszystko zostaje to samo w sesie ze beda cie masic do smierci za to ze odwazyles sie napisac cos negatywnego na wladze i system masoński. Moze tez byc tak ze byles za jakims politykiem i zaglosowales na niego a byles masonem moga cie wtedy gnebic za twoje przekonania i nie dadza ci odejsc albo po prostu dac swiety spokoj
Obecnie nie glosowałem na żadnego polityka zlodzieja i nie zamierzam w przyszłości Oni się tam kluca i odbija to sie na zwyklych ludziach takich jak ja bo powtarzam media sa upolitycznione a juz taki człowiek jak ja ktory uwaza ze wszyscy politycy to złodzieje jest gnebiony i maszony ale nie jestem sam w tej walce.
A reklamy ktore wymyslaja i chca sie nachapać kosztem mnie sa karygodne i jakie by nie byly nie maja racji bytu rowno to co w prasie i radiu jest napisane badz mozna uslyszec jest dla zwyklych ludzi takich jak ty pokazałeś w swoim filmiku
Jedno jest pewne do poki beda istnialy media i srodki masowego przekazu beda mnie masic i moja rodzine wyrok na mnie zostal podpisany przez tych z gory
Użytkownik Squall Leonhart edytował ten post 16 January 2012 - 14:16