Otóż napisałam wypracowanie, ale kompletnie nie wiem czy to jest jakieś składne. Czy moglibyście mi pomóc, błędy wskazać czy coś?
Mu last holiday was in the sea bałtyk. Weather was great. My aunt showed many interesing places in Gdańsk.My favorite places to play was beach, but we were three times. Ofen I swam with my cousins in sea. Wather was hot. I was in the sea at week. 6th day we went to my uncle which lived in Sopot. There was grat playground. With my cousins there played football on very big sport field. This holiday was grat and sumny.
Dziękuję za pomoc!
Strona 1 z 1
Angielski. Wypracowanie.
Napisano 06 January 2012 - 15:27
I spent my last summer holiday at the Baltic sea. A weather was great. My aunt showed me many interesting places in Gdansk. My favourite place to spent time was a beach, but I was there only three times. I was swimming with my cousins in the sea. Wthe water was warm (hot to gorący, np. 60 stopni). Tego zdania nie rozumiem... The sixth day of my stay we visited my uncle, who lives in Sopot. There was a great playground. I played football with my cousins on a very big sport field there. My holiday was great and co znaczy sumny? słoneczny? To nie pasuje do kontekstu.
Powinno być ok
tylko naucz się tych zwrotów, bo więcej złego ci przysporzę pisząc to wypracowanie niż dobrego.
Powinno być ok
Użytkownik obserwator edytował ten post 06 January 2012 - 15:28
Uczę się na wojownika.
Napisano 06 January 2012 - 15:47
Ja w zupełności rozumiem to co napisałeś
Myślałam, że nawet mi gorzej pójdzie. Dziękuję za pomoc!
Napisano 06 January 2012 - 17:19
Chodziło mi o to, żebyś zwróciła uwagę na swoje błędy, bo jestem pewien, że rozumiesz to co napisałem
Uczę się na wojownika.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie