Forum Lagata.pl: zakupy przez internet - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

zakupy przez internet

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kika75 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21
  • Rejestracja Mon, 19 Dec 11

Napisano 30 December 2011 - 02:51

parę dni temu na internecie znalazłam ciekawą stronę www.menudomowe.pl na której mozna zamówić produkty są one dostarczane do domu wraz z przepisami tabelą dietetyczną i deserem dostawa gratis żeby sprawdzić czy tak rzeczywiście jest zamówiłam i okazało się że był to strzał w dziesiątkę produkty świeże,super zapakowane, fajne przepisy i szybka dostawa czy ktoś z was już korzystał z takiego sposobu zamawiania towaru wasze opinie?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Stefanka 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 8
  • Rejestracja Mon, 02 Jan 12

Napisano 02 January 2012 - 21:14

Nie próbowałam ale oglądałam kiedyś program TV i właśnie o czyms takim się ktoś wypowiadał. Udogodnienie dla zapracowanych. Ja jednak jestem zapaloną kucharką i zawsze staram się coś do zjedzenia sama przygotować.Bynajmniej wiem z czego:)

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2548
  • Rejestracja Sat, 13 Aug 11

Napisano 03 January 2012 - 11:33

Wyświetl postUżytkownik kika75 dnia 30 December 2011 - 02:51 napisał

parę dni temu na internecie znalazłam ciekawą stronę www.menudomowe.pl na której mozna zamówić produkty są one dostarczane do domu wraz z przepisami tabelą dietetyczną i deserem dostawa gratis żeby sprawdzić czy tak rzeczywiście jest zamówiłam i okazało się że był to strzał w dziesiątkę produkty świeże,super zapakowane, fajne przepisy i szybka dostawa czy ktoś z was już korzystał z takiego sposobu zamawiania towaru wasze opinie?

Pierwsze słyszę.
Co do przepisów. Mam swoje wypróbowane, które zawsze się udają.
Przepisom z internetu średnio wierzę, z racji tego że masę razy musiałam wyrzucić to co zrobiłam bo do jedzenia to się nie nadawało.

Nie napisałaś nic o kosztach. Chodzi mi o koszty produktów które zamawiasz? :mruga
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...

http://www.karmimypsiaki.pl/home

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   bodzio2 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 69
  • Rejestracja Mon, 09 Jan 12

Napisano 11 January 2012 - 11:55

To chyba nowośc ale zakup zywności przez internet? musiałbym się zastanowić :scratchchin:

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Redsika 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 78
  • Rejestracja Fri, 19 Dec 08

Napisano 23 January 2012 - 23:15

A jak u Was z zakupami grupowymi? przeglądacie oferty? to też swojego rodzaju zakupy w sieci :D Czasami można trafić niezłe oferty na kolację w restauracji.

Użytkownik Redsika edytował ten post 23 January 2012 - 23:16

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   piwonia 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 11
  • Rejestracja Wed, 18 Jan 12

Napisano 24 January 2012 - 10:35

Najlepsze to sa i tak te lodówki, które skanują wszystko, co do nich władasz. Jeśli brakuej 5 produktów z listy, to łłączą się z internetem i same robią zakupy! To już chyba opcja dla całkowicie nieogarniętych:)

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Patrycha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 23
  • Rejestracja Tue, 29 Nov 11

Napisano 21 February 2012 - 12:06

Z produktów żywnościowych do tej pory zamawiałam tylko w sklepiku 'świat na talerzu' na fejsie zestaw sosów chińskich bo było dużo taniej i dobrej jakości produkty, jestem zadowolona z takich zakupów, jednak produkty, które nie mają dłuższej daty ważności lub wymagają przechowywania w warunach szczególnych,wolę kupic w osiedlowym sklepie.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1