parę dni temu na internecie znalazłam ciekawą stronę www.menudomowe.pl na której mozna zamówić produkty są one dostarczane do domu wraz z przepisami tabelą dietetyczną i deserem dostawa gratis żeby sprawdzić czy tak rzeczywiście jest zamówiłam i okazało się że był to strzał w dziesiątkę produkty świeże,super zapakowane, fajne przepisy i szybka dostawa czy ktoś z was już korzystał z takiego sposobu zamawiania towaru wasze opinie?
Strona 1 z 1
zakupy przez internet
Napisano 02 January 2012 - 21:14
Nie próbowałam ale oglądałam kiedyś program TV i właśnie o czyms takim się ktoś wypowiadał. Udogodnienie dla zapracowanych. Ja jednak jestem zapaloną kucharką i zawsze staram się coś do zjedzenia sama przygotować.Bynajmniej wiem z czego:)
Napisano 03 January 2012 - 11:33
Użytkownik kika75 dnia 30 December 2011 - 02:51 napisał
parę dni temu na internecie znalazłam ciekawą stronę www.menudomowe.pl na której mozna zamówić produkty są one dostarczane do domu wraz z przepisami tabelą dietetyczną i deserem dostawa gratis żeby sprawdzić czy tak rzeczywiście jest zamówiłam i okazało się że był to strzał w dziesiątkę produkty świeże,super zapakowane, fajne przepisy i szybka dostawa czy ktoś z was już korzystał z takiego sposobu zamawiania towaru wasze opinie?
Pierwsze słyszę.
Co do przepisów. Mam swoje wypróbowane, które zawsze się udają.
Przepisom z internetu średnio wierzę, z racji tego że masę razy musiałam wyrzucić to co zrobiłam bo do jedzenia to się nie nadawało.
Nie napisałaś nic o kosztach. Chodzi mi o koszty produktów które zamawiasz?
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Napisano 11 January 2012 - 11:55
To chyba nowośc ale zakup zywności przez internet? musiałbym się zastanowić
Napisano 23 January 2012 - 23:15
A jak u Was z zakupami grupowymi? przeglądacie oferty? to też swojego rodzaju zakupy w sieci
Czasami można trafić niezłe oferty na kolację w restauracji.
Użytkownik Redsika edytował ten post 23 January 2012 - 23:16
Napisano 24 January 2012 - 10:35
Najlepsze to sa i tak te lodówki, które skanują wszystko, co do nich władasz. Jeśli brakuej 5 produktów z listy, to łłączą się z internetem i same robią zakupy! To już chyba opcja dla całkowicie nieogarniętych:)
Napisano 21 February 2012 - 12:06
Z produktów żywnościowych do tej pory zamawiałam tylko w sklepiku 'świat na talerzu' na fejsie zestaw sosów chińskich bo było dużo taniej i dobrej jakości produkty, jestem zadowolona z takich zakupów, jednak produkty, które nie mają dłuższej daty ważności lub wymagają przechowywania w warunach szczególnych,wolę kupic w osiedlowym sklepie.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie