Strona 1 z 1
Podróż poślubna - gdzie?
Napisano 27 December 2011 - 20:14
Jak w temacie! Nasi znajomi chcą, aby w podróż poślubną ich.. wysłać w prezencie. Pomysł super, ale ilu ludzi tyle pomysłów! Co radzicie? Jakieś sprawdzone miejsca? Biura podróży? HELP!
Napisano 27 December 2011 - 20:41
u to nie jest łatwo sprawa. Jeśli chodzi o biuro to z pewnością mogą polecić Itakę, ale co do kierunku wydaje mi się, że w takim czasie najbardziej popularne są ciepłe rejony, pytanie gdzie już byli.. ?
Napisano 27 December 2011 - 20:44
Użytkownik Frezja dnia 27 December 2011 - 20:41 napisał
u to nie jest łatwo sprawa. Jeśli chodzi o biuro to z pewnością mogą polecić Itakę, ale co do kierunku wydaje mi się, że w takim czasie najbardziej popularne są ciepłe rejony, pytanie gdzie już byli.. ?
Na pewno mają zaliczoną północ jako maniacy Skandynawii
Napisano 28 December 2011 - 12:53
Użytkownik AtaBe dnia 27 December 2011 - 20:14 napisał
Jak w temacie! Nasi znajomi chcą, aby w podróż poślubną ich.. wysłać w prezencie. Pomysł super, ale ilu ludzi tyle pomysłów! Co radzicie? Jakieś sprawdzone miejsca? Biura podróży? HELP!
Taki prezent można fajnie umieścić na liście prezentów ślubnych, gdzie goście będą mogli sponsorować nam poszczególne etapy podróży poślubnej.
A jeżeli chodzi o podróż, to może w Polsce? Często nie doceniamy tego co mamy, a taka podróż jest znacznie tańsza i mniej czasochłonna
http://www.zankyou.c...podroz-poslubna
Napisano 30 December 2011 - 12:31
Pomysł z listą prezentów jest fajny, ale w naszym przypadku trochę za późno na to. Znalazłam fajny weekend dla nowożeńców w ofercie Unity Line, zastanawiam się już tylko nad wycieczką właściwą.. Any ideas dziewczyny?
Napisano 02 January 2012 - 17:14
A tę podróż fundujesz Ty czy razem z jakąś grupą znajomych? Bo wszystko zalezy, jak bardzo fundusze Cię ograniczają
Poza tym czy termin tej podróży też może być dowolny, a nowożeńcy się dostosują?
Napisano 17 February 2012 - 15:57
Moja znajoma w podróż poślubną udała się do Turcji i była zachwycona. Wybór miejsca to jednak już sprawa indywidualna, bo każdy lubi wypoczywać w inny sposób. Część lubi aktywnie spędzać czas i dużo zwiedzać, a innym wystarczy leżakowanie przy hotelowym basenie.
Napisano 05 March 2012 - 17:16
Użytkownik AtaBe dnia 27 December 2011 - 20:14 napisał
My lecieliśmy z Set Travel. Mogę szczerze polecić, na poczatku mielismy obawy ale wszystko bardzo fajnie poszło i bez problemu wszystko załatwiliśmy:) My bylismy w Egipcie z nimi a znajomi na Teneryfie. Świetnie dobrali hotel dla nas:) rewelka poprostu:) znajomi leca tez z nimi w lipcu na podroz poslubna;) Wszystko zalatwilismy praktycznie przez internet:) swietny kontakt z nimi byl nie tak jak inne biura np traveligo itd. To co chcielismy to sie dowiedzielismy i juz:) dla zainteresowanych podaje namiar www.settravel.com.pl pozdrawiam ich gorąco i dziękuje za wspaniały wyjazd:) napewno jeszcze z nimi polece:)
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie