Forum Lagata.pl: Operacja "implant" - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Operacja "implant" Śmiertelnie niebezpieczne implanty piersi.

Ankieta: Sztuczne piersi ? (10 użytkowników oddało głos)

Czy chcialbys by Twoja partnerka powiekszyla sobie biust.

1. Tak (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. Nie (9 głosów [90.00%])

Procent z głosów: 90.00%

3. Nie mam zdania (1 głosów [10.00%])

Procent z głosów: 10.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   Piskorz 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1173
  • Rejestracja Tue, 15 Nov 11

Napisano 26 December 2011 - 00:14

Wyświetl postUżytkownik Al_Hadzi dnia 25 December 2011 - 22:23 napisał

I w "zdrowych" rodzinach rodza sie patologie.. A co rzad ma do wychowania rodziny to ja juz nie bardzo wiem.. to nie rzad wychowuje dzieci i rodzicow.. znow nakladasz szablon swojego myslenia POLITYCZNEGO na sprawy don nie pasujace.

Patologie się zdarzaja-to prawda -ale jeżeli mówimy o rodzinie zdrowej to nie mówmy o patologii chyba że zasięgniemy porady takich autorytetów jak Środa czy Szczuka.
Podam trochę inny przykład: połowa małzeństw które biorą tylko ślub cywilny rozpada się, około 1/3 małżenstw które biorą śluby cywilny i kościelny również się rozpada, ale tylko jedno małżeństwo na około 1380 rozpada się jeśli małzonkowie wzięli śluby kościelny i cywilny i prowadzą życie sakramentalne zgodne z nauką Kościoła.

Patologie w kochających się rodzinach występują sporadycznie.

Rząd nie robi nic aby ograniczyć bezrobocie. W tej chwili zbliżamy się do 12 % bezrobocia.Drugie tyle "bezrobotnych" pracuje za granicą , czyli bezrobocie tak naprawdę wynosi u nas około 24 %.

W ciągu ok.20 lat III RP rząd nie ograniczył bezrobocia a ostatno nawet ma ono tendencję wzrostową. A jeżeli wzrostową tzn. że i ilość eurosierot nie będzie maleć lecz wzrastać.

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937
  • Rejestracja Sat, 09 Oct 10

Napisano 26 December 2011 - 01:04

Wyświetl postUżytkownik Piskorz dnia 25 December 2011 - 20:39 napisał

Coś Tobie powiem. Nie byłoby większości zboczeń gdyby były zdrowe rodziny. Zdrowa rodzina to : oboje rodzice, rodzeństwo, dziadkowie, wujostwo itd.

Dzieci z rodzin rozbitych lub takich gdzie jedno z rodziców pracuje za granicą są potencjalnymi kandtdatami na dewiantów, narkomanów, przestępców.

Obecny rząd nie robi nic żeby ten stan zmienić.

Wystarczy mi zdanie które napisałeś by odpowiedzieć ci ze nie wiesz co się dzieje na świecie.
Masz stare aktualizacje i w ten sam sposób wypowiadasz się ,tak myślano parę lat temu.Masz internet korzystaj z niego.
Rząd ma nas gdzieś ,nie pracuje dla nas tylko przeciwko nam ,więcej dowiesz się na Zwalczaj NWO .

Wyświetl postUżytkownik magia dnia 25 December 2011 - 22:04 napisał

Tu sie z Toba nie zgodzę, jest duzo rodzin spełniających powyższe warunki, a jednk rodzina okazuje się wielką patologią.

Ponieważ rządy kreują system,a system programuje ludzi ,ma na nich przeogromny wpływ.
Zatem nie ludzie są źli tylko system.

I w "zdrowych" rodzinach rodza sie patologie.. A co rzad ma do wychowania rodziny to ja juz nie bardzo wiem.. to nie rzad wychowuje dzieci i rodzicow.. znow nakladasz szablon swojego myslenia POLITYCZNEGO na sprawy don nie pasujace.

Fajny zbieg Al Hadzi jesteś pomiędzy ale nie masz racji.
Spójrz wyżej co odpisałem Magii.

Nie ma dobrobytu ,nie ma dostatku,dobrego przykładu,pozytywnego wychowania systemu wtedy szerzy się patologia.
Nie ważne ze rodzice mają w głowie czy w portfelu ,patologia jeżeli powstała będzie się szerzyć,jeden zaraża drugiego.
Mają na to wpływ rodzice ale znikomy,dzieciaki i tak będą robić co im się podoba gdy rodzice są zajęci pracą czy innymi zajęciami,wiem to po sobie dopóty nie nabierze się rozumu i nie nauczy na błędach.
A teraz to już w ogóle zapanować nad dziećmi to jest masakra.
Naocznie widziałem 10letnią dziewczynkę która piła z dorosłym na ulicy siedzieli naprzeciwko siebie z postawionymi kieliszkami ,rzucała dziewczynka takim hasłami ze mi się nie dobrze zrobiło ja byłem w szoku cały czas słowa na k na g itp itd to jest dopiero patologia ,dzieci ulicy.
Zatem kto jest odpowiedzialny za szerzenie się patologii : ten kto nas wciąż okrada ,dyktuje warunki :system i rząd ale to powierzchowna wizja ponieważ rząd ma pracodawców.
Jeżeli system opierał by się na dobrodziejstwie,prawidłowym rozwoju:edukacji ,dostatku, od przyjścia na świat nie brakowało by nikomu niczego ,wtedy nie ma patologi bo nie ma prawo powstać.
Po co np: kraść jak wszystko się ma,nie można wziąć narkotyków bo ich nie ma .
Każda pozytywnie rozwijająca się cywilizacja wyeliminowała by ze swojego środowiska szkodliwie wpływające na ich dzieci czynniki,tym czasem system robi co innego daje im to ,nie eliminuje podkłada miny pod nogi by poszerzać patologie.
Za narkotyki i rozprowadzanie po świecie odpowiedzialne jest CIA to są tajne projekty to oni napędzają patologie ,ten system jest ze[psuty do szpiku kości ,jeszcze wiele bym mógł napisać ograniczę się jeszcze do marihuany ,dlaczego na rynku jest dostępna jedynie chemia? bo chemia degraduje społeczeństwo.
Nie powiedzą tego w TV.

Użytkownik menix edytował ten post 26 December 2011 - 01:39

Nauc siee chytać a dotrze do tiebie ze dobree jest napisane

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937
  • Rejestracja Sat, 09 Oct 10

Napisano 26 December 2011 - 01:58

Wyświetl postUżytkownik Piskorz dnia 26 December 2011 - 00:14 napisał

Patologie się zdarzaja-to prawda -ale jeżeli mówimy o rodzinie zdrowej to nie mówmy o patologii chyba że zasięgniemy porady takich autorytetów jak Środa czy Szczuka.
Podam trochę inny przykład: połowa małzeństw które biorą tylko ślub cywilny rozpada się, około 1/3 małżenstw które biorą śluby cywilny i kościelny również się rozpada, ale tylko jedno małżeństwo na około 1380 rozpada się jeśli małzonkowie wzięli śluby kościelny i cywilny i prowadzą życie sakramentalne zgodne z nauką Kościoła.

Patologie w kochających się rodzinach występują sporadycznie.

Rząd nie robi nic aby ograniczyć bezrobocie. W tej chwili zbliżamy się do 12 % bezrobocia.Drugie tyle "bezrobotnych" pracuje za granicą , czyli bezrobocie tak naprawdę wynosi u nas około 24 %.

W ciągu ok.20 lat III RP rząd nie ograniczył bezrobocia a ostatnio nawet ma ono tendencję wzrostową. A jeżeli wzrostową tzn. że i ilość eurosierot nie będzie maleć lecz wzrastać.

Zwróćcie uwagę na jedno ze co pokolenie to gorsze pokolenie ,zło zostało zasiane i się poszerza.
Małżeństwa wychodzą z mody ,poszerza się zła energia a pozytywna energia miłości upada i to właśnie w tej chwili jest znakomicie widoczne .
Piosenkarze" sylwia_grzeszczak_sen_o_przysz__o__ci_w_mp3_www.przeklej.pl " dobrze znacie ten utwór.

System moi drodzy zaczyna się rozpadać i jest to zaplanowane działanie najbliższe lata będą naszym koszmarem ,albo poszerzymy "Projekt Venus "i to o czym pisze w temacie Zwalczaj NWO albo klapa na maxa.
Albo otworzymy oczy albo zamkną się na wieki.Jest to tak poważna sprawa ze wybacz Al_Hadzi ale nie mogę się powstrzymać przed rozszerzeniem tematu ,bo ewidentnie wszystko zbiega się do tego najważniejszego,sam widzisz i sam obserwujesz jedno ciągnie drugie .
Nauc siee chytać a dotrze do tiebie ze dobree jest napisane

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   currara 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1021
  • Rejestracja Tue, 04 Oct 11

Napisano 28 December 2011 - 00:11

ankieta jest seksistowska - faceci tez powiekszaja sobie cycki :D

poza tym nie mam partnerki <_<

Użytkownik currara edytował ten post 28 December 2011 - 00:12

gallus in suo sterquilinio plurimum potest

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   Przechodzień 

• wersja z zaimplementowana złośliwością
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1795
  • Rejestracja Sun, 23 Oct 11

Napisano 28 December 2011 - 03:38

Wyświetl postUżytkownik currara dnia 28 December 2011 - 00:11 napisał

ankieta jest seksistowska - faceci tez powiekszaja sobie cycki :D

poza tym nie mam partnerki <_<

to ankiete podaj do raportu :D
_ _ _
óida oudén eidós
Dołączona grafika_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Dołączona grafika

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   Szczypta. 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 755
  • Rejestracja Sat, 24 Dec 11

Napisano 28 December 2011 - 10:47

A co do tematu, mimo iż dopiero "zaczynam" być kobietą, nigdy nie zgodziłabym się na implanty czy tam na co. Idiotyzm i tyle.
Chyba tylko po to, żeby się przypodobać facetom którzy lecą na wygląd. Żenada.

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   Piskorz 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1173

Napisano 31 December 2011 - 21:50

Wyświetl postUżytkownik Szczypta. dnia 28 December 2011 - 10:47 napisał

A co do tematu, mimo iż dopiero "zaczynam" być kobietą, nigdy nie zgodziłabym się na implanty czy tam na co. Idiotyzm i tyle.
Chyba tylko po to, żeby się przypodobać facetom którzy lecą na wygląd. Żenada.

Jesteś po prostu mądrą dziewczyną.

Uroda dla dziewczyny jest ważna ale nie można zapominać o zdrowiu. Sukces w życiu mogą osiągnąć tylko te dziewczyny, które prócz jakiejś tam urody posiądą wiedzę.

Bez wiedzy sama uroda niewiele znaczy.

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 02 January 2012 - 22:50

Sukces w życiu mogą osiągnąć tylko te dziewczyny, które prócz jakiejś tam urody posiądą wiedzę.

Bzdura. Choć to co się uważa za sukces jest względne.
Pisząc takie morały należałoby się jednak zastanowić co oznacza słowo 'wiedza', bo tak w ogóle to wiedzę posiada każdy zdrowy na umyśle człowiek.

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   anmat1 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 825
  • Rejestracja Thu, 05 Feb 09

Napisano 02 January 2012 - 23:08

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 02 January 2012 - 22:50 napisał

Sukces w życiu mogą osiągnąć tylko te dziewczyny, które prócz jakiejś tam urody posiądą wiedzę.

Bzdura. Choć to co się uważa za sukces jest względne.
Pisząc takie morały należałoby się jednak zastanowić co oznacza słowo 'wiedza', bo tak w ogóle to wiedzę posiada każdy zdrowy na umyśle człowiek.

Jedni wiedzę mają, innym ( post#47)tylko wydaje się że ją posiadają!

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   Piskorz 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1173

Napisano 02 January 2012 - 23:38

Wyświetl postUżytkownik anmat1 dnia 02 January 2012 - 23:08 napisał

Jedni wiedzę mają, innym ( post#47)tylko wydaje się że ją posiadają!

:hehe: :hehe: :hehe:

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 02 January 2012 - 23:41

Obaj jesteście po jednych pieniądzach :]

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   Izaura 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 166
  • Rejestracja Wed, 22 Jun 11

Napisano 03 January 2012 - 12:44

Witam. Matki Natury poprawiać nie należy.Jacy urodziliśmy się,tacy też powinniśmy i umrzeć.Pewna brytyjska modelka poddawała się operacjom plastycznym i zabiegom upiększającym.W tej chwili tego żałuje,ponieważ jej biust jest cały w bliznach,ma przebarwioną skórę,która się szybciej rozciąga niż w przypadku naturalnego procesu starzenia się.A twarz po tych zabiegach botoksowych ma sztuczną,z czego oczywiście wcale nie jest zadowolona.
Kocham zycie!

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2548
  • Rejestracja Sat, 13 Aug 11

Napisano 03 January 2012 - 13:11

Wyświetl postUżytkownik Izaura dnia 03 January 2012 - 12:44 napisał

Witam. Matki Natury poprawiać nie należy.Jacy urodziliśmy się,tacy też powinniśmy i umrzeć.Pewna brytyjska modelka poddawała się operacjom plastycznym i zabiegom upiększającym.W tej chwili tego żałuje,ponieważ jej biust jest cały w bliznach,ma przebarwioną skórę,która się szybciej rozciąga niż w przypadku naturalnego procesu starzenia się.A twarz po tych zabiegach botoksowych ma sztuczną,z czego oczywiście wcale nie jest zadowolona.

Należy czy nie należy. Każdy robi jak uważa a nam nic do tego.
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...

http://www.karmimypsiaki.pl/home

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   makron 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 1404
  • Rejestracja Wed, 27 Oct 10

Napisano 03 January 2012 - 13:28

Wyświetl postUżytkownik Izaura dnia 03 January 2012 - 12:44 napisał

Witam. Matki Natury poprawiać nie należy.Jacy urodziliśmy się,tacy też powinniśmy i umrzeć.

Ta piękna zasada dotyczyć ma tylko zabiegów upiększających, czy też może wszelkich wad wrodzonych i nabytych...? :lol:

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 03 January 2012 - 19:04

Jacy urodziliśmy się,tacy też powinniśmy i umrzeć.

Urodziłaś się naga - nie poprawiaj matki natury i nie przyodziewaj żadnych nakryć wierzchnich :tak:

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   Izaura 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 166

Napisano 24 January 2012 - 11:49

Wyraźnie napisałam w moim poprzednim poście,że chodzi o zabieg upiększający i o modelkę.Była ładna,chciała być ładniejsza,a teraz tego żałuje,bo wie,że niepotrzebnie poprawiała swoją urodę.Jeśli mowa o wadach wrodzonych,czy wypadkach losowych, to jest rzeczą naturalną,że takie zabiegi należy wykonywać. Zresztą sam lekarz do tego namawia. To są dwie różne sprawy. Ktoś kto jest do tego zmuszony,po wypadku i ktoś kto tego robić nie musi,a chce,bo ma taki kaprys.Pozdrawiam.
Kocham zycie!

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   xxxfeniks 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 760
  • Rejestracja Thu, 06 Oct 11

Napisano 31 January 2012 - 10:40

Jestem zwolenniczką rozmów i świadomych decyzji. Dlatego gdyby zaistniała taka sytuacja(cel upiększenie piersi dla kaprysu partnera) myślę, że należałoby zasięgnąć fachowej opinii. Chciałabym poznać pozytywy i negatywy zabiegu. Zapoznać się z przykładami, obecnie można przeprowadzać symulacje komputerowe, więc niech pokarzą mi i partnerowi obraz obecny, po zabiegu no i np. za 10 i 20 lat (tu pewnie nie byłoby pięknie). Upierałabym się byśmy zobaczyli przykłady po powikłaniach. Cała ta akcja byłaby dla partnera, niechby uświadomił sobie, na co naraża mnie tylko po to by "mieć wyglądowe piersi". Gdyby nadal upierał się przy zabiegu, będąc świadomym zagrożeń, dostałby "wilczy bilet".

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   Izaura 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 166

Napisano 31 January 2012 - 15:45

KObieta zanim się na cos takiego decyduje,powinna znać też i ryzyko,jakie za sobą nieraz taki implant pociąga. Moim skromnym zdaniem to głupota,pozwolić sobie wstawiać tu i tam cos sztucznego i jeszcze za to płacic bajońskie sumy. Chociaż ostatnio czytałam,że pewna dziewczyna została ugodzona nożem przez zazdrosną inną dziewczynę i tylko od śmierci uratoweał ją implant w pierśi.Ale mimo wszystko uważam,że to nie jest dobre,ani zdrowe dla kobiet.
Kocham zycie!

Opcje tematu:

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3