Użytkownik Piskorz dnia 25 December 2011 - 20:39 napisał
Coś Tobie powiem. Nie byłoby większości zboczeń gdyby były zdrowe rodziny. Zdrowa rodzina to : oboje rodzice, rodzeństwo, dziadkowie, wujostwo itd.
Dzieci z rodzin rozbitych lub takich gdzie jedno z rodziców pracuje za granicą są potencjalnymi kandtdatami na dewiantów, narkomanów, przestępców.
Obecny rząd nie robi nic żeby ten stan zmienić.
Wystarczy mi zdanie które napisałeś by odpowiedzieć ci ze nie wiesz co się dzieje na świecie.
Masz stare aktualizacje i w ten sam sposób wypowiadasz się ,tak myślano parę lat temu.Masz internet korzystaj z niego.
Rząd ma nas gdzieś ,nie pracuje dla nas tylko przeciwko nam ,więcej dowiesz się na Zwalczaj NWO .
Użytkownik magia dnia 25 December 2011 - 22:04 napisał
Tu sie z Toba nie zgodzę, jest duzo rodzin spełniających powyższe warunki, a jednk rodzina okazuje się wielką patologią.
Ponieważ rządy kreują system,a system programuje ludzi ,ma na nich przeogromny wpływ.
Zatem nie ludzie są źli tylko system.
Użytkownik Al_Hadzi dnia 25 December 2011 - 22:23 napisał
I w "zdrowych" rodzinach rodza sie patologie.. A co rzad ma do wychowania rodziny to ja juz nie bardzo wiem.. to nie rzad wychowuje dzieci i rodzicow.. znow nakladasz szablon swojego myslenia POLITYCZNEGO na sprawy don nie pasujace.
Użytkownik Al_Hadzi dnia 25 December 2011 - 22:23 napisał
I w "zdrowych" rodzinach rodza sie patologie.. A co rzad ma do wychowania rodziny to ja juz nie bardzo wiem.. to nie rzad wychowuje dzieci i rodzicow.. znow nakladasz szablon swojego myslenia POLITYCZNEGO na sprawy don nie pasujace.
Fajny zbieg Al Hadzi jesteś pomiędzy ale nie masz racji.
Spójrz wyżej co odpisałem Magii.
Nie ma dobrobytu ,nie ma dostatku,dobrego przykładu,pozytywnego wychowania systemu wtedy szerzy się patologia.
Nie ważne ze rodzice mają w głowie czy w portfelu ,patologia jeżeli powstała będzie się szerzyć,jeden zaraża drugiego.
Mają na to wpływ rodzice ale znikomy,dzieciaki i tak będą robić co im się podoba gdy rodzice są zajęci pracą czy innymi zajęciami,wiem to po sobie dopóty nie nabierze się rozumu i nie nauczy na błędach.
A teraz to już w ogóle zapanować nad dziećmi to jest masakra.
Naocznie widziałem 10letnią dziewczynkę która piła z dorosłym na ulicy siedzieli naprzeciwko siebie z postawionymi kieliszkami ,rzucała dziewczynka takim hasłami ze mi się nie dobrze zrobiło ja byłem w szoku cały czas słowa na k na g itp itd to jest dopiero patologia ,dzieci ulicy.
Zatem kto jest odpowiedzialny za szerzenie się patologii : ten kto nas wciąż okrada ,dyktuje warunki :system i rząd ale to powierzchowna wizja ponieważ rząd ma pracodawców.
Jeżeli system opierał by się na dobrodziejstwie,prawidłowym rozwoju:edukacji ,dostatku, od przyjścia na świat nie brakowało by nikomu niczego ,wtedy nie ma patologi bo nie ma prawo powstać.
Po co np: kraść jak wszystko się ma,nie można wziąć narkotyków bo ich nie ma .
Każda pozytywnie rozwijająca się cywilizacja wyeliminowała by ze swojego środowiska szkodliwie wpływające na ich dzieci czynniki,tym czasem system robi co innego daje im to ,nie eliminuje podkłada miny pod nogi by poszerzać patologie.
Za narkotyki i rozprowadzanie po świecie odpowiedzialne jest CIA to są tajne projekty to oni napędzają patologie ,ten system jest ze[psuty do szpiku kości ,jeszcze wiele bym mógł napisać ograniczę się jeszcze do marihuany ,dlaczego na rynku jest dostępna jedynie chemia? bo chemia degraduje społeczeństwo.
Nie powiedzą tego w TV.
Użytkownik menix edytował ten post 26 December 2011 - 01:39