Forum Lagata.pl: Przedłużanie rzęs - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Przedłużanie rzęs

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Frezja 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 33
  • Rejestracja Mon, 06 Sep 10

Napisano 20 December 2011 - 18:45

W temacie chciałabym poruszyć Wasze doświadczenia, poglądy na temat przedłużania rzęs. Czy miałyście okazje, jak długo bądź czemu nie. Czytałam ostatnio artykuł związany z tym tematem, dużo się zmieniło od czasu przyklejania całej długości pasków na powiekę - najgorsza ewentualność z wszystkich możliwych. Ja zdecydowałam się zaufać stylistce, choć trochę trwało, zanim znalazłam salon któremu zdecydowałam się powierzyć swoje rzęsy, poniekąd i oczy bo przecież to manewrowanie przy nim przez cały czas zabiegu. Nie wiedziałam ze temat jest już w sumie na czasie od 2-3 lat.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2546
  • Rejestracja Sat, 13 Aug 11

Napisano 21 December 2011 - 12:15

Nie nigdy nie przedłużałam rzęs z racji tego że swoje mam całkiem ok.
Aczkolwiek czytałam artykuły na ten temat, koszt nie jest mały, a i rzęsy też niezbyt długo się trzymają. Z tego co sobie przypominam.

A może Ty podzielisz się z Nami swoimi doświadczeniami? ;))
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...

http://www.karmimypsiaki.pl/home

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   AtaBe 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 33
  • Rejestracja Tue, 31 May 11

Napisano 27 December 2011 - 20:19

Co rozumiesz przez niezbyt długo? Jedna z moich koleżanek uzupełnia rzęsy co 3 tygodnie, druga raz na miesiąc. To chyba zalezy od rzęs też - tak mi się wydaje. Trochę jak z paznokciami..

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Frezja 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 33
  • Rejestracja Mon, 06 Sep 10

Napisano 28 December 2011 - 12:50

Wyświetl postUżytkownik AtaBe dnia 27 December 2011 - 20:19 napisał

To chyba zalezy od rzęs też - tak mi się wydaje. Trochę jak z paznokciami..

dokładnie, coś w tym jest.
Myaka, ja mimo faktu, że na swoje rzęsy również narzekać nie mogę zdecydowałam się bo efekt jest zdecydowanie bardziej wyrazisty przykuwający uwagę. Zero problemów z malowaniem i myśleniem o makijażu :)
Moje doświadczenia są zatem bardzo pozytywne byłam w Łomiankach w Xtreme Lashes, ankieta dotyczące p/wskazań i alergii przed, sam zabieg to przyjemność i relaks. No i skorzystałam z promocji to i kieszeń mniej ucierpiała :D

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   myaka 

• nadmorska diablica
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2546
  • Rejestracja Sat, 13 Aug 11

Napisano 28 December 2011 - 16:22

Wyświetl postUżytkownik Frezja dnia 28 December 2011 - 12:50 napisał

dokładnie, coś w tym jest.Myaka, ja mimo faktu, że na swoje rzęsy również narzekać nie mogę zdecydowałam się bo efekt jest zdecydowanie bardziej wyrazisty przykuwający uwagę. Zero problemów z malowaniem i myśleniem o makijażu :)Moje doświadczenia są zatem bardzo pozytywne byłam w Łomiankach w Xtreme Lashes, ankieta dotyczące p/wskazań i alergii przed, sam zabieg to przyjemność i relaks. No i skorzystałam z promocji to i kieszeń mniej ucierpiała :D

No, ja bym się nie zdecydowała mimo wszystko.
W ogóle, jak funkcjonuje się z takim rzęsami na co dzień?

Użytkownik myaka edytował ten post 28 December 2011 - 16:24

Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...

http://www.karmimypsiaki.pl/home

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Redsika 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 78
  • Rejestracja Fri, 19 Dec 08

Napisano 30 December 2011 - 23:44

Słyszałam, że super rzęsy robią w salonie Xtreme Lashes w Łomiankach. ponoć rewelacyjnie wychodzą i wyglądają jak naturalne np. Cerekwicka ma od nich rzęsy.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1