Forum Lagata.pl: Prośba o informacje - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Prośba o informacje czyli wyjaśnienia dotyczące regulaminu i zasad moderowania

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Kowa1 

• Confiteor
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 45
  • Rejestracja Sun, 18 Nov 07

Napisano 15 December 2011 - 13:45

Uprzejmie proszę szanownych i szanowanych administratorów lub moderatorów o wyjaśnienie dlaczego mój podpis ( stopka ) o treści:

został usunięty ?

Czyżbym znów trafił na moderatora który jako pierwszy kliknął na "Kliknij w tym miejscu" i jego makronmalne ambicje zostały urażone ?

Podpis nie miał nikogo ( kurczę jak to było ) ... o już wiem .
Podpis nie miał nikomu ubliżać tylko uczyć i uodparniać na podobne manipulacje i naciągactwo panoszące się w internecie.

Skoro jednak moderatorzy uważają że nie należy uczyć czytelników forum ( Czemuś głupi ? Bom biedny. Czemuś biedny ? Bom głupi. ) - jest to pewien sposób na osiąganie przewagi - aż boję się zamieścić kolejnej nauki która ograniczy dochody firm farmaceutycznych i polepszy stan zdrowia czytelników.

Dlatego najpierw przetestuje tutaj.

Okres grypowy - pamiętajcie grypy nic nie leczy a "lek" na grypę może jedynie zaszkodzić.

------------Edit
PS
Gif animowany pomniejszony przez narzędzia strony forum z zachowaniem animacji - pełen szacun. Można wiedzieć co to robi ?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10318
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 17 December 2011 - 14:14

Kowa1 - abstrahując od Twoich pretensji, sposób ich wyrażania (poprzez wyzwiska) znowu jest skandaliczny. Wycinając stąd wszystkie epitety - treść Twojego przekazu nie zmieniłaby sensu, a nie zmuszałaby do takiej reakcji:

2 dni bez pisania, powód - wyzwiska pod adresem rozmówcy (epitety "bubek żołenny", "palant", "jełop", "ćwok", "swołocz").

W związku z powyższym, oraz informacją makrona, który aby nie eskalować konfliktu przekazał mi Twoją "sprawę" (ustalenie dotyczy Twojej aktualnej i przyszłej działalności, a nie już podjętych decyzji), uznałem za stosowne oczyszczenie tematu i powrót do jego meritum.

Jeżeli chodzi o podpis, to jak dla mnie możesz go wstawić z powrotem. Podejmuję taką decyzję zgodnie z własnym sumieniem, a przy tym mając świadomość, że można go interpretować dwuznacznie. Każdą dwuznaczność próbuję interpretować na korzyść użytkowników, przyjmuję więc wyjaśnienie:

Podpis nie miał nikomu ubliżać tylko uczyć i uodparniać na podobne manipulacje i naciągactwo panoszące się w internecie.

stanowczo kontestując wyzwiska (wszystkie będą karane jak wyżej).

Opcje tematu:

Strona 1 z 1