Uprzejmie proszę szanownych i szanowanych administratorów lub moderatorów o wyjaśnienie dlaczego mój podpis ( stopka ) o treści:
został usunięty ?
Czyżbym znów trafił na moderatora który jako pierwszy kliknął na "Kliknij w tym miejscu" i jego makronmalne ambicje zostały urażone ?
Podpis nie miał nikogo ( kurczę jak to było ) ... o już wiem .
Podpis nie miał nikomu ubliżać tylko uczyć i uodparniać na podobne manipulacje i naciągactwo panoszące się w internecie.
Skoro jednak moderatorzy uważają że nie należy uczyć czytelników forum ( Czemuś głupi ? Bom biedny. Czemuś biedny ? Bom głupi. ) - jest to pewien sposób na osiąganie przewagi - aż boję się zamieścić kolejnej nauki która ograniczy dochody firm farmaceutycznych i polepszy stan zdrowia czytelników.
Dlatego najpierw przetestuje tutaj.
Okres grypowy - pamiętajcie grypy nic nie leczy a "lek" na grypę może jedynie zaszkodzić.
------------Edit
PS
Gif animowany pomniejszony przez narzędzia strony forum z zachowaniem animacji - pełen szacun. Można wiedzieć co to robi ?
Strona 1 z 1
Prośba o informacje czyli wyjaśnienia dotyczące regulaminu i zasad moderowania
Napisano 17 December 2011 - 14:14
Kowa1 - abstrahując od Twoich pretensji, sposób ich wyrażania (poprzez wyzwiska) znowu jest skandaliczny. Wycinając stąd wszystkie epitety - treść Twojego przekazu nie zmieniłaby sensu, a nie zmuszałaby do takiej reakcji:
2 dni bez pisania, powód - wyzwiska pod adresem rozmówcy (epitety "bubek żołenny", "palant", "jełop", "ćwok", "swołocz").
W związku z powyższym, oraz informacją makrona, który aby nie eskalować konfliktu przekazał mi Twoją "sprawę" (ustalenie dotyczy Twojej aktualnej i przyszłej działalności, a nie już podjętych decyzji), uznałem za stosowne oczyszczenie tematu i powrót do jego meritum.
Jeżeli chodzi o podpis, to jak dla mnie możesz go wstawić z powrotem. Podejmuję taką decyzję zgodnie z własnym sumieniem, a przy tym mając świadomość, że można go interpretować dwuznacznie. Każdą dwuznaczność próbuję interpretować na korzyść użytkowników, przyjmuję więc wyjaśnienie:
Podpis nie miał nikomu ubliżać tylko uczyć i uodparniać na podobne manipulacje i naciągactwo panoszące się w internecie.
stanowczo kontestując wyzwiska (wszystkie będą karane jak wyżej).
2 dni bez pisania, powód - wyzwiska pod adresem rozmówcy (epitety "bubek żołenny", "palant", "jełop", "ćwok", "swołocz").
W związku z powyższym, oraz informacją makrona, który aby nie eskalować konfliktu przekazał mi Twoją "sprawę" (ustalenie dotyczy Twojej aktualnej i przyszłej działalności, a nie już podjętych decyzji), uznałem za stosowne oczyszczenie tematu i powrót do jego meritum.
Jeżeli chodzi o podpis, to jak dla mnie możesz go wstawić z powrotem. Podejmuję taką decyzję zgodnie z własnym sumieniem, a przy tym mając świadomość, że można go interpretować dwuznacznie. Każdą dwuznaczność próbuję interpretować na korzyść użytkowników, przyjmuję więc wyjaśnienie:
stanowczo kontestując wyzwiska (wszystkie będą karane jak wyżej).
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie