może widziała ale z pol tego uznała za stracony czas
Listy do M.
Napisano 10 December 2011 - 12:11
byłam wczoraj. i powiem szczerze, że jak na polski film to całkiem dobry! 
w skali od 1-10 mocne 8
w skali od 1-10 mocne 8
Internet skupia szaleńców.
Napisano 11 December 2011 - 19:56
Podobnie jak imbirowa, dałabym temu filmowi ocenkę 8 lub najmniej 7. Film ciekawy, warto zobaczyć, żeby się wzruszyć. Nie spodziewałam się, że Polska może wymyślić coś takiego.
Kiedyś przyjdzie taki dzień, że wszystko odmieni się... Urodzę się na nowo. Poczuję szczęście.
Napisano 20 December 2011 - 16:08
"Bitwa warszawska" beznadziejna, szkoda czasu i kasy, żeby iśc na to do kina
Napisano 30 December 2011 - 18:00
Zaciągnęła mnie kobieta i trzeba przyznać, że jak na Polskie dzieło, to jest niezłe. Co prawda trzeba czekać cały film na to, aby gęba się uśmiechnęła, ale mimo wszystko, jestem pozytywnie zaskoczony. Jeśli ktoś lubi Babilon, to ten film jest zdecydowanie dla niego, do obejrzenia.
Napisano 07 January 2012 - 20:48
No całkiem niezły film jak na Polskie warunki. Fabuła nawet trzyma się kupy i pośmiać się można choć przyznam się że nie chciałem na niego iść.
No, a świat (...) to przecież zbiorowisko najfantastyczniejszych dziwności, których powszechność niczego nie tłumaczy... części zamienne agd
Napisano 21 January 2012 - 11:15
Kocham kino ale do polskiego kina jestem raczej sceptycznie nastawiony, zwłaszcza do szybko kręconych komedii, których w ostatnim czasie powstaje na pęczki. Niemniej jednak gdy poszedłem do kina z dziewczyną przed świętami na ten film bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.Jeden z lepszych polskich filmów jakie widziałem przez ostatnie 3 lata. Polecam gorąco

Logowanie