Forum Lagata.pl: Kod zniżkowy na ubezpiecz.OC i AC. Warto wpisać, - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Kod zniżkowy na ubezpiecz.OC i AC. Warto wpisać,

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   UmanSiDanczo 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Sat, 27 Dec 08

Napisano 20 November 2011 - 12:28

Witam.
Chciałbym pokazać zasadę działania jednego z wielu ubezpieczycieli na naszym rynku.
Akurat miałem 30% zniżek przy zakupie OC, wziąłem jeszcze AC do tego, ponieważ w Liberty Direct
zniżki przechodzą z OC na AC i wtedy można śmiało, niedrogo zakupić takie ubezpieczenie.
Radzę zajrzeć i policzyć składkę, mają całkiem dobre ceny, a biorąc pod uwagę podwyżki od nowego roku,
warto JUŻ wykupić tanie i solidne ubezpieczenie, na przykład u mnie ubezpieczenie kończy się w lutym w przyszłym roku,
jednak wcześniej auto jest w PZU, a w PZU za OC+AC chcą 1700 zł za taką opcję, a w Liberty niecałe 700 zł.
Golfa mam już w Liberty, teraz przenoszę ubezpieczenie Fiata Pandy do Liberty również.
Policz składkę na stronie https://www.libertydirect.pl/ i wpisz w polu na dole kod promocyjny,
dzięki niemu dostaniesz 50 zł zniżki na OC i aż 100 PLN na AC, zawsze to 5 lub 10 dych do przodu.
To jest ten kod: 2011-95157734
Sądzę że Liberty jest solidniejsze od np.AXA ,miałem do czynienia z wypłacaniem odszkodowania z Liberty i nie było problemów.
Policz, zobacz, na pewno będziesz miał taniej niż u konkurencji, niby Bre Ubezpieczenia mają tanio, liczyłem u nich zanim zakupiłem
tu i wyszło mi 200 zł drożej, porażka.
To by było na tyle, dodatkowo dostaniesz zniżki za:
5% za wykupienie polisy przez internet.
5% za płatność przy pomocy karty kredytowej.
Możesz podać również ten kod przy rozmowie telefonicznej z konsultantem Liberty Direct.
Zdziwiłem się że mając 30% zniżki, wychodzi mi że mam tej zniżki teraz 40%, dlatego że użyłem kodu znajomego i zakupiłem
polisę przez neta, co daje razem 10% dodatkowej zniżki, razem 40%. Teraz przekazuję mój kod promocyjny i polecam zapisać się
do programu promocyjnego, dzięki temu też zaoszczędzisz w przyszłości dodatkową kasę na swoje ubezpieczenie, podając swój kod innym...
2011-95157734

Opcje tematu:

Strona 1 z 1