Suplementy Jakie stosujecie i czy warto ?
Napisano 09 December 2011 - 13:40
Napisano 10 December 2011 - 21:27
Jedzmy ryby - najlepiej morskie. jeżeli chodzi o chrząstki polecam wszystko z krabów.
Witaminy C i inne są lepiej przyswajane z naturalnego pochodzenia niż z tabletek.
acha zapomniałem wymienić tak ważnych buraków. Nie wiem jak mogłem o nich zapomnieć. Zauważyli to nawet ostatnio amerykańscy naukowcy badając nasze polskie ziemniaki skład i wpływ na metabolizm człowieka.
Napisano 10 December 2011 - 22:29
Trzymanie odpowiednio zbilansowanej diety jest po prostu kłopotliwe - czasochłonne i drogie.
Napisano 12 December 2011 - 13:06
Przymszy gdzie kupiłeś tego flex'a ?
Ja nie do końca się zgodzę, że w naturalnych pokarmach znajdziemy wszystko a to z tego względu, że w obecnych czasach nawet jeśli żywili byśmy się korzonkami to w nich też znaleźlibyśmy chemię, już wolę suplement w którym jasno wszystko opisane niż np. kurczaka nie wiadomego pochodzenia...
Napisano 12 December 2011 - 18:47
Jeśli korzonki czy kurczaki są faszerowane chemią to nie są już naturalnym pożywieniem.
A opis suplementu nie musi być zgodny ze składem.
Napisano 13 December 2011 - 12:10
Weronisia jak tam ?
Napisano 13 December 2011 - 17:34
Użytkownik mazurek edytował ten post 13 December 2011 - 17:35
Napisano 13 December 2011 - 22:34
Firma ALRI miała tzw. walony skład.
Miałem z tej firmy spalacza, który w składzie nie miał efedryny ale w rzeczywistości tam była. Później wycofali sprzedaż tego spalacza właśnie z tego powodu.
Efedryna jest dostępna tylko na receptę i jej skutki uboczne są nieciekawe - to w końcu pochodna amfetaminy.
Jeśli chodzi o spalenie tłuszczu to działa fenomenalnie ale nie dałem rady zakończyć cyklu suplementacji przez wzgląd na skutki uboczne. To jedyny suplement jaki stosowałem i musiałem w ten sposób odstawić. Później się dowiedziałem z czym miałem do czynienia...
Fakt, faktem w niecały miesiąc schudłem 12kg i straciłem 10cm w pasie bez żadnych aerobów, bez żadnego biegania czy jakiegokolwiek ćwiczenia pod kątem spalania tłuszczu.
Diety też nie trzymałem żadnej - jadłem co chciałem, kiedy chciałem i ile chciałem... inna sprawa, że prawie w ogóle nie chciało się jeść
Ale generalnie nikomu nie polecam efedryny.
Użytkownik Przymszy edytował ten post 13 December 2011 - 22:35
Napisano 20 December 2011 - 11:17
Użytkownik Heksa dnia 13 December 2011 - 12:10 napisał
Weronisia jak tam ?
Generalnie bardzo dobrze:], dziękuje, że pytasz, całkiem fajny ten Twój ultra slim, dotarłam gdzieś do składu, i w sumie to przekonująco to wygląda :]czyli chyba będzie działał
Przymszy zgadzam się w pełni, mój kumpel brał kiedyś spalacz o nazwie Venom, efekty miał genialne ale okazało się potem, że wycofali go z powodu efedryny właśnie. Jakie jeszcze substancje zawarte w suplach byś odradzał ?
Napisano 20 December 2011 - 11:27
Jak ktoś ma kłopoty z sercem to odradzałbym w ogóle spalacze na bazie substancji typu efedryna, yohimbina, kofeina - można mieć po nich problem z pikawą.
Nie polecam też boozerów tlenku azotu. Jak ktoś ma wrażliwe naczynia krwionośne to może dostać konkretnych wypieków. Po dłuższej suplementacji takie osoby są bardzo podatne na łapanie wszelkich siniaków.
Nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
Napisano 22 December 2011 - 15:25
Przymszy nie wiedziałam o tym tlenku azotu, jak się nazywają te środki ?
Napisano 23 December 2011 - 14:15
Użytkownik Weronisia dnia 22 December 2011 - 15:25 napisał
No z efektów po ultra slimie to tylko schudłam
A powiedz mi co wiesz na temat innych supli tego typu np. thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia lub coś innego ?
Napisano 23 December 2011 - 16:37
Jabłczan Cytruliny
Alfa-Ketoglutaran L-Argininy
Alfa-Ketoglutaran L-Histydyny
Alfa-Ketoglutaran L-Tyrozyny
Na bazie takich składników robi się najczęściej te boozery tlenku azotu.
Wszelkie suplementy, które mają w nazwie NO(tlenek azotu) będą tak działały. NO Burst, NO Shotgun, NO Xplode, NaNO Vapor itp.
Napisano 27 December 2011 - 20:26
[/quote]
A dlaczego tak niezdrowo??? Jak już koniecznie chcesz coś zażywać.. czy nie lepiej sięgnąć po dietę suplementową pod okiem specjalisty dietetyka/lekarza? Wspomniane przez Ciebie specyfiki bywają stosowane w ustaleniu z lekarzem, ale w ściśle określonych sytuacjach i po ustaleniu uwarunkowań zdrowotnych. Stosowane "bo koleżanka używała i schudła", mogą najzwyczajniej bardzo zaszkodzić.
Napisano 02 January 2012 - 22:48
Napisano 05 January 2012 - 14:45
Użytkownik Przymszy dnia 23 December 2011 - 16:37 napisał
Jabłczan Cytruliny
Alfa-Ketoglutaran L-Argininy
Alfa-Ketoglutaran L-Histydyny
Alfa-Ketoglutaran L-Tyrozyny
Na bazie takich składników robi się najczęściej te boozery tlenku azotu.
Wszelkie suplementy, które mają w nazwie NO(tlenek azotu) będą tak działały. NO Burst, NO Shotgun, NO Xplode, NaNO Vapor itp.
Słyszałam, że tego ordzaju suple dają potężnego kopa energetycznego, to jest prawda Przymszy ?
Heksa jaki rodzaj wysiłku miałaś przy tym ultra slim ? gdzieś wyczytałam, że można to stosować bez diety
Co do dietetyków to jakoś nie mam przekonania, poszłam kiedyś do jednej babeczki i dieta, którą mi zapisała nie różniła się niczym od tych, które można znaleźć w necie bez wydawania 200 pln za wizyte
Napisano 09 January 2012 - 20:51
Napisano 10 January 2012 - 01:57
Tak choć niektóre dają tego kopa dość słabego, a niektóre naprawdę cholernie pobudzają.
Takie suple stosuje się z reguły tylko przedtreningowo.
Napisano 11 January 2012 - 12:41
Heksa powedz mi jeszcze czy oprócz ultra slim stosowałaś coś w stylu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia itd. ? Jeśli tak to jak oceniłabyś efekty ?
Napisano 11 January 2012 - 18:55
Rzeźba/masa/siła?
Bo tak to mi ciężko odpowiedzieć.

Logowanie