Coraz częściej możemy się spotkać z podróbkami towarów np. odzieżą czy obuwiem.Jak można odróżnić towar podrobiony od oryginalnego? Czy niska cena może świadczyć o lewym towarze? Gzie szukać pomocy gdy zorientujemy się,że nas oszukano?
Strona 1 z 1
Jak rozpoznać podróbki?
Napisano 12 November 2011 - 12:07
Markowe rzeczy najczęściej kupisz w firmowym sklepie. Natomiast wszelkie rzeczy kupione na bazarze mogą być podróbkami
Napisano 24 November 2011 - 11:11
Ale jeśli chcesz kupić coś np. na Allegro, a masz wątpliości, to co robisz? :> Kiedys na jednym polskim forum dziewczyny zweryfikowały mi oryginalność perfum, które chciałam kupić na All - stwierdziły, że są ok, ja kupiłam i nie przejechałam się
Wiem też, że istnieją zagraniczne fora, na których możesz wrzucić link do aukcji i też osoby siedzące w temacie napiszą Ci, czy torebka, którą chcesz kupić, to naprawdę Chanel
Ale nie wiem, czy istnieja takie fora np. odnośnie butów sportowych...
Napisano 24 November 2011 - 12:30
Cytat
Markowe rzeczy najczęściej kupisz w firmowym sklepie. Natomiast wszelkie rzeczy kupione na bazarze mogą być podróbkami
dokładnie, najbezpieczniej jest kupować rzeczy w firmowych sklepach.
mi natomiast zdarzyło się coś nieraz kupić na e-bayu , i mam nadzieję, że nie mam żadnej podróbki
Internet skupia szaleńców.
Napisano 29 December 2011 - 18:43
Wszystko jest kwestią ceny,jeśli Cie stać idziesz do firmowego sklepu -sytuacja odwrotna,kiedy masz fundusze ograniczone
Napisano 30 December 2011 - 16:18
Ci, którzy szukaja "okazji" bardzo często "nabierają się". Także na organizowanych przez cwaniaków "pokazach".
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie