Ostatnio natknąłem się na dość ciekawą stronę ponieważ znalazłem tam przepis na ocet jabłkowy. Przygotowywał z was ktoś taki preparat?
Strona 1 z 1
Ocet jabłkowy - Co sądzicie? przepis na ocet jabłkowy
Napisano 12 November 2011 - 12:58
Ja kiedyś na 18 kumpla zamiast browarka to ocet jabkowy do tej pory gdy widzę ocet jaki kolwiek to skręca mnie o 360 stopni ;D Nie polecam do picia ;D
Napisano 27 November 2011 - 18:55
Napisano 28 November 2011 - 12:01
słyszałam, że wspomaga odchudzanie, ale nie wiem, na jakiej zasadzie działa.
Napisano 28 December 2011 - 11:20
*octu ( do pop. postu De facto)
Ocet jabłkowy wspomaga odchudzanie, w ten sposób, że gdy pijesz "napychasz" nim żołądek, i nie możesz nic jeść. Tak mi się zdaje.
Nie próbowałam, nie zamierzam więc nie wiem. Ale moja babcia miała koleżankę w pracy która piła ocet jabłkowy litrami, owszem schudła ale później wróciła do swojej wagi, z tym, że ważyła dwa razy więcej niż przed "dietą".
Ocet jabłkowy wspomaga odchudzanie, w ten sposób, że gdy pijesz "napychasz" nim żołądek, i nie możesz nic jeść. Tak mi się zdaje.
Nie próbowałam, nie zamierzam więc nie wiem. Ale moja babcia miała koleżankę w pracy która piła ocet jabłkowy litrami, owszem schudła ale później wróciła do swojej wagi, z tym, że ważyła dwa razy więcej niż przed "dietą".
Napisano 11 January 2012 - 11:57
Ocet taki jest dobry do sałatek,ale jesli chodzi o odchudzanie to nic na ten temat mi nie wiadomo
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie