Wierzycie w moc uzdrowicieli?
Napisano 07 November 2011 - 16:23
To może wyślę do Ciebie jakąś staruszkę,żeby się przekonać czy nie jesteś oszustem
Całkiem możliwe, że taka staruszka będzie musiała zapłacić za usługę dużo więcej niż jakaś młoda mewka.
A mężczyzn też leczysz?
Faceci mają od tego swoje uzdrowicielki.
a kolego Przemysławie jakie schorzenia leczysz, tak z ciekawości ?
Praktycznie wszystkie koleżanko... no właśnie nie wiem jak masz na imię ale chyba Karolina
Całkiem możliwe, że taka staruszka będzie musiała zapłacić za usługę dużo więcej niż jakaś młoda mewka.
A mężczyzn też leczysz?
Faceci mają od tego swoje uzdrowicielki.
a kolego Przemysławie jakie schorzenia leczysz, tak z ciekawości ?
Praktycznie wszystkie koleżanko... no właśnie nie wiem jak masz na imię ale chyba Karolina
Napisano 07 November 2011 - 17:32
Cytat
no może i Karolina .
no więc np wymienioną przez Anetę nerwicę też? a są już jakieś rezultaty leczenia?
Internet skupia szaleńców.
Napisano 07 November 2011 - 21:30
Użytkownik Anette dnia 07 November 2011 - 11:38 napisał
Co sądzicie o uzdrowicielach,znachorach? Czy wierzycie,że uzdrowiciele mogą kogoś uleczyć?
Słyszy sie czasami o takich uzdrowicielach, ale mam do tego stosunek obojetny. Jesli komus faktycznie pomogą to dobrze, ale nalezy uwazac na oszustow. Nie przekonuje mnie rowniez leczenie ziołami, tu zazwyczaj działa efekt placebo, chory wierzy ze musi pomóc wiec pomaga.
Napisano 09 November 2011 - 22:05
ja bym tych wszytkich uzdrowicieli w kosmos powysyłał bo mnie szlak trafia jak za 15 min głupiej ciemnej masy pociskanej starym babciom inkasują 300 zł. no normalnie nic tylko w łeb strzelić...
W TYM ŻYCIU KAŻDY MUSI JEŚĆ, STRZYC SIĘ I UMIERAĆ;
SĄ WIĘC 3 GWARANTOWANE ROBOTY: KUCHARZ, FRYZJER I GRABARZ.
Majętności bogatego to jego silny gród i w jego wyobraźni są jak mur obronny. (Przysłów 18:11)
widocznie bardzo wielu ludzi ma dzisiaj wybitnie płytką wyobraźnię...
SĄ WIĘC 3 GWARANTOWANE ROBOTY: KUCHARZ, FRYZJER I GRABARZ.
Majętności bogatego to jego silny gród i w jego wyobraźni są jak mur obronny. (Przysłów 18:11)
widocznie bardzo wielu ludzi ma dzisiaj wybitnie płytką wyobraźnię...
Napisano 14 November 2011 - 23:12
Użytkownik Przymszy dnia 09 November 2011 - 22:08 napisał
Ej, ej. Nie wszyscy uzdrowiciele tacy są.
Tak, tak. Ty bierzesz tylko 250, poza tym się wszystko zgadza.
Czytasz biblię, wierzysz w Boga. Czytasz Harrego Pottera, wierzysz w ogry ?
Napisano 15 November 2011 - 00:53
Nie mam stałego cennika. Do każdej klientki podchodzę indywidualnie.
Napisano 15 November 2011 - 16:15
W tych dobrze płatnych jakoś nie wierzę, ale ogólnie - owszem. Póki co nie chorowałam na tyle, żeby korzystać, ale przypadki wyleczenia znam. Wierzyć / nie wierzyć ? jak ze wszystkim dzisiaj - przede wszystkim spokój

Logowanie