Wątek dla kłótliwych! no co, zdziwniony?!
Napisano 03 November 2011 - 22:33
Napisano 03 November 2011 - 22:37
Tak, tak Asiu. Jesteś wróżką. Tak samo jak spora część pań, które zawija się w kaftan bezpieczeństwa
One też nie mają urojeń tylko twierdzą, że są wróżkami - i przedstawiają niestworzone historie.
Ogólnie takim osobom jak Ty należałoby współczuć ale ja wolę po prostu z Ciebie szydzić
Napisano 03 November 2011 - 22:42
Znowu się dowiedziałem, że jestem wcieleniem Przymszego - nie ma co, piękny wieczór
Co do raportów Przymszego (czyli moich własnych chyba
"§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary."
Na koniec, proponuję wszystkim następującą zasadę: chcesz prowokować na forum - proszę bardzo... ale w dyskusjach radź sobie sam (również z inwektywami).
Idę wziąć psychotropy
Prince (z tematu: Wyśmiewani użytkownicy)
Napisano 03 November 2011 - 22:49
Ciekawe co ta zwariowana głowa wygeneruje jutro?
S.B. - przykro mi, nie dostałeś roli. No ale masz ten przywilej i możesz na bieżąco śledzić losy bohaterów
Napisano 03 November 2011 - 22:54
Ale ja nie wierzę w to, że Prince i Przymszy to jedna i ta sama osoba. Oczywiście nie mam pojęcia jak jest, ale piszą w zupełnie inny sposób. Nigdy mi to do głowy nie przyszło. Jedyne w czym są podobni to fakt, że mają bardzo dużą inteligencję (obaj porównywalną), ale Prince ma zbyt kontrowersyjne poglądy. Poza tym Przymszy widocznie się zmienił od pewnego czasu. Nie jest już taki chamski jak kiedyś. Prince natomiast zachowuje się jak inteligentne dziecko choć uważam, że jest starszy ode mnie, a Przymszy jest starszy od niego. Potrafi jednym zdaniem odpowiedzieć na długi post, a to jest umiejętność rzadko spotykana na tym forum.
Użytkownik S.B. edytował ten post 03 November 2011 - 22:56
Napisano 04 November 2011 - 06:37
Przecież ja jestem młodszy od Prince'a. Nie zabieraj mi mojej młodości.
Nie będę się natomiast spierał co do porównywalnej inteligencji - niech będzie
Napisano 04 November 2011 - 12:28
Wiej z tego tematu póki czas Zaklęta!.
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Napisano 04 November 2011 - 12:37
Napisano 04 November 2011 - 12:51
Nikt tam nie bierze pod uwagę marzeń, gdzież tam
Użytkownik myaka edytował ten post 04 November 2011 - 12:53
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Napisano 04 November 2011 - 13:19
Napisano 04 November 2011 - 13:27
no i siniaki zostawały
Napisano 04 November 2011 - 17:50
SB jest normalny i nie łysy.
Masz rację - on jest normalny. Każdy normalny człowiek reaguje na Twoje chore awantury i spiski w ten sposób:
Napisano 21 August 2011 - 10:48
Nie stawiaj mnie Magio w jednym szeregu z Tobą. Czytałem te bajki o Imbirowej i Prince i delikatnie mówiąc stwierdziłem, że masz coś z głową. Zakochałaś się w Prince czy co?
Napisano 21 August 2011 - 11:34
Ty jesteś nienormalna. Lecz nogi bo na głowę już za późno.
Napisano 21 August 2011 - 11:45
Dobrze już uspokój się. Pogłaskać po główce? Masz złe dni czy dawno nie miałaś faceta w łóżku?
Napisano 04 November 2011 - 18:59
Zresztą ja nikogo nie chcę nabierać - po prostu potwierdzam Twoje słowa co do normalności S.B.
No ale miło, że to Cię bawi. Rozumiem, że nie będziesz protestowała gdybym robił coś podobnego w przyszłości. Powołam się po prostu na Twoją wypowiedź
I nie jestem starym zgredem tylko młodym junakiem
Napisano 04 November 2011 - 19:48
Napisano 06 November 2011 - 22:08
A co to za różnica?
Zresztą tak po prostu jej nie usunął. Jak ktoś będzie miał wątpliwości to może zapytać czemu nie ma tej opcji.
i co ty teraz bedziesz robił,
Pewnie będę się bawił ręką pod kołdrą jak sugerowałaś i pozwolę cuchnącemu sadłu spokojnie się starzeć.
Wyraznie napisałam ktore, tam gdzie jest teraz zero, bo ktoś myślacy dodał plusy i tym samym zredukował minusy idioty.
Uświadom sobie, że po usunięciu tej opcji nie widać już żadnych minusów, plusów czy nawet zer.
Tam nie ma powodow do dawania minusow i nawet ktos ograniczony powinien to dostrzec.
A gdzieś jest jakaś regulacja za co można było dawać jakieś minusy? Jak ktoś chce to daje.
Zresztą widać jaką jesteś hipokrytką w SB napisałaś, że Ci to zwisa i możesz nawet mieć 1000 minusów a i tak Cię to nie rusza.

Logowanie