Niedawno ruszył serial "Bez tajemnic" - pierwszy polski serial o psychoterapii, poprzez którą poznajemy rozterki i wybory współczesnych Polaków; gwiazdorska obsada: Jerzy Radziwiłowicz, Małgorzata Bela, Marcin Dorociński, Ilona Ostrowska, Łukasz Simlat, Krystyna Janda i inni.
Jestem ciekawy, czy ktoś z was go ogląda?
Strona 1 z 1
Bez tajemnic
Napisano 29 October 2011 - 14:24
nie oglądam na bieżąco ale dziś w nocy nadrobiłam kila odcinków. i uważam , że serial jest całkiem w porządku.
Internet skupia szaleńców.
Napisano 29 October 2011 - 14:25
Mam teraz dostep w HBO On Demand do odcinków 1-15, obejrzałem 1 i szczerze powiem że nie wiem czy chcę dalej oglądać...
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 08 November 2011 - 22:28
serial można pobrać sobie tutaj
polskie "bez tajemnic" jest kopią amerykańskiego serialu "in treatment" zajrzyj tutaj
o jego jakości względem amerykańskiej wersji zdecydujcie sami.
polskie "bez tajemnic" jest kopią amerykańskiego serialu "in treatment" zajrzyj tutaj
o jego jakości względem amerykańskiej wersji zdecydujcie sami.
Użytkownik Margho edytował ten post 08 November 2011 - 22:32
Napisano 29 February 2012 - 20:05
Ja ogladam , jeszcze leci na HBO i bardzo mi sie podoba ten serial. Na pewno jest znacznie inny od tych do których jesteśmy przyzwyczajeni, ale jest przez to inny.
Napisano 01 March 2012 - 10:44
Użytkownik Margho dnia 08 November 2011 - 22:28 napisał
polskie "bez tajemnic" jest kopią amerykańskiego serialu "in treatment"
To żadna nowość, z wieloma filmami i serialami tak bywa,europejczycy lub azja coś wymyśli, durni amerykanie muszą mieć swoją wersję,a czesto jeszcze niedowartosciowane polaczki robią kopię kopi:))
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie