Interesuje mnie oprogramowanie biurowe ESME od dwóch lat prowadzę firmę wykończeniową i chciałbym usprawnić działanie swojego biura. Polecono i ESME, wprawdzie istnieje możliwość trzymiesięcznej próby programu, ale wolałbym znać wasze opinie www.esme.pl
Strona 1 z 1
ESME co to za program?? oprogramowanie biurowe
Napisano 16 January 2012 - 10:23
Sam korzystam z podobnej aplikacji "taskbeat". Wybór tej, którą ty podałeś też rozważałem, ale ostatecznie wybrałem taskbeat. Jest to naprawdę ciekawy program pozwalający usprawnić organizację pracy. Aplikacja pozwala na kontrolowanie realizacji zleceń i budżetów oraz postępów w realizacji konkretnych zadań, dzięki czemu ułatwia małym i średnim zespołom na zorganizowaną pracę i wspomaga lepszą efektywność
Jak na swoją funkcjonalność uważam, że jest dosyć tania i warta nabycia. Wcześniej warto jednak skorzystać z 30dniowego darmowego okresu próbnego, by zapoznać sie z nią i stwierdzić czy jest to rzeczywiście to czego potrzebujemy
Jak na swoją funkcjonalność uważam, że jest dosyć tania i warta nabycia. Wcześniej warto jednak skorzystać z 30dniowego darmowego okresu próbnego, by zapoznać sie z nią i stwierdzić czy jest to rzeczywiście to czego potrzebujemy
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie