Nie rozumiem skąd ta nazwa - dziwkarz?
Przecież bez względu na to czy ma jedno czy 10 kont to i tak dąży do tego aby poderwać dziewczynę. Może ją wkręcać bez względu na ilość posiadanych kont.
Flirt z własnym bratem z przypadku.. !?
Napisano 27 October 2011 - 23:42
Użytkownik Przymszy dnia 27 October 2011 - 23:32 napisał
Nie rozumiem skąd ta nazwa - dziwkarz?
Dziwkarz to meżczyzna traktujacy kobiety przedmiotowo, często zmienia partnerki w celu zaspokojenia własnych samczych potrzeb.
Cytat
Przecież bez względu na to czy ma jedno czy 10 kont to i tak dąży do tego aby poderwać dziewczynę. Może ją wkręcać bez względu na ilość posiadanych kont.
Na jednym koncie mozna oszukac jedną, dwie, a na kilku to juz działalnosc masowa. Wiecej mozliwosci wiecej złowionych ofiar.
Napisano 28 October 2011 - 09:08
I bez neta zdarzaja sie podobne sytuacje.. net tylko poszerzył mozliwości,
Ze wstawiła zdjecie? hmm to i dobrze, Dlaczego ma sie wstydzic swojego wygladu? może burke zakladac wychodząc na ulicę?
anonimowośc rodzi większe mozliwości oszustw, choc przed tym tak czy czasem czlowiek sie nie ustrzeze..
To on kretyn i wysmialabym go przed wszystkimi oficjalnie przy rodzinie nawet, że z premedytacja wkreca zbok siostre
Ze wstawiła zdjecie? hmm to i dobrze, Dlaczego ma sie wstydzic swojego wygladu? może burke zakladac wychodząc na ulicę?
anonimowośc rodzi większe mozliwości oszustw, choc przed tym tak czy czasem czlowiek sie nie ustrzeze..
To on kretyn i wysmialabym go przed wszystkimi oficjalnie przy rodzinie nawet, że z premedytacja wkreca zbok siostre
Użytkownik agar edytował ten post 28 October 2011 - 09:10
To jest mój świat i moje kredki. spadaj mi ze swoimi mazakami
" przystań na drodze i popatrz, zapytaj o dawne ścieżki, gdzie jest droga najlepsza, idz po niej, a znajdziesz na niej wytchnienie" Jr6, 16"
https://rapidshare.c...52AA59D98803|0|
inna wersja orwella
" przystań na drodze i popatrz, zapytaj o dawne ścieżki, gdzie jest droga najlepsza, idz po niej, a znajdziesz na niej wytchnienie" Jr6, 16"
https://rapidshare.c...52AA59D98803|0|
inna wersja orwella
Napisano 28 October 2011 - 11:07
Na jednym koncie mozna oszukac jedną, dwie, a na kilku to juz działalnosc masowa. Wiecej mozliwosci wiecej złowionych ofiar.
Na jednym koncie też można oszukać wiele kobiet. Ten co ma wiele kont ma nawet trudniej, bo może się w nich pogubić.
Na jednym koncie też można oszukać wiele kobiet. Ten co ma wiele kont ma nawet trudniej, bo może się w nich pogubić.
Napisano 06 November 2011 - 16:30
Użytkownik kotka2 dnia 27 October 2011 - 22:13 napisał
Kurczę , muszę się wyżalić, bo mam tego po dziurki w nosie. Nie dawno założyłam profil na jednym z portali.. umieściłam tam swoje zdjęcia.. no i z początku było ok, ale dziś przypadkiem dowiedziałam sie od mojego brata ciotecznego.. że nie tylko widział moje zdjęcia, ale również ze mną pisał.No mało mnie krew nie zalała.. Dodał że on ma wiele kont na tym, portalu.. a jeśli to z nim flirtowałam ?? w ogóle jak on mógł się podszywać pod kogoś i pisać w taki sposób ze mną. Żenada ! Co o tym sądzicie ?? 
człowiek uczy się na błędach, niestety a może i stety
Napisano 11 November 2011 - 18:31
nie od dziś wiadomo, że różne hece wychodzą z flirtów internetowych. Jak głosiła kiedyś reklama "nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie komputera". Więc chyba masz nauczkę na przyszłość aby nie dać się tak łatwo nabrać. Ale skoro ci się przyznał to może z czymś zalazłaś mu za skórę i chciał ci zrobić "kiepski" żart. Albo po prostu ten typ tak ma. Radzę go zdrowo ochrzanić.

Logowanie