Forum Lagata.pl: naprawy po gwarancyjne - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

naprawy po gwarancyjne

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   czak6 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Thu, 27 Oct 11

Napisano 27 October 2011 - 09:22

Witam.Chciałem opisać jak wygląda naprawa po gwarancyjna sprzętu zakupionego na portalu za10groszy:wygrałem licytacje nawigacji tomtom xl2 w lipcu tego roku użyłem jej tylko raz na wyjeździe wakacyjnym , chcąc użyć jej jeszcze raz nawigacja odmówiła współpracy , zgodzę się to tylko urządzenie oto nie mam pretensji.Zgłosiłem tą awarie do portalu za10groszy tam odpisano mi nawet szybko że odezwie się ich dostawca,ale przez jakieś 2 tygodnie nikt się nie odezwał.Poinformowałem o tym portal,i nareście ktoś się odezwał ,po następnych 2 tygodniach w których ja dzwoniłem do dostawcy gdzie jest kurier który ma odebrać popsutą nawigacje on stwierdził że zgłasza to firmie kurierskiej a ona nie pojawia się u mnie.Więc po prosiłem o dane dostawcy ,po czym tego samego dnia zadzwoniłem i za godzinę był kurier po odbiór popsutej nawigacji.Od tamtego czasu mineły następne 2 tygodnie a tu ani nawigacji ani kontaktu z dostawcą a portal odpisał mi z łaską że w tej sprawie kontaktuje się z dostawcą,oczywiście to ja napisałem e-maila gdzie nawigacja do tego portalu.Myślę że tą sprawą musi zająć się ktoś od spraw konsumenta co do portalu a co do dostawcy zgłoszę to na policji bo jak mi wiadomo to przywłaszczeni sobie mienia.Więc niech moja przygoda da wam do myślenia przed oddaniem sprzętu zakupionego na portalu do naprawy gwarancyjnej.Ja osobiście nic nie mam do portalu tylko niech pomyślą o zmianie dostawców.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1