Witam
Odebrałem prawo jazdy wczoraj , zastanawiam się nad kupnem auta dla siebie. Myślałem już nad Renault Laguna - http://szukaj.pl.mob...ml?id=152953984 Nie drogie i całkiem funkcjonalne , pytanie tylko czy dla mnie jako młodego kierowcy nie jest to za drogie i za dobre auto? Co o tym sądzicie?
Strona 1 z 1
Samochód dla nowego kierowcy Czy będzie odpowiedni?
Napisano 25 October 2011 - 15:06
myślę , ze jest w porządku.
nowi kierowcy często robią błąd , twierdząc że pierwsze auto, musi być małe.
wcale nie jest to prawdą. nie ma się czego bać. duże auta nie gryzą.
a z tego co zauważyłam młodzież zazwyczaj stawia na jakieś matizy, seicenta albo golfy.
nowi kierowcy często robią błąd , twierdząc że pierwsze auto, musi być małe.
wcale nie jest to prawdą. nie ma się czego bać. duże auta nie gryzą.
a z tego co zauważyłam młodzież zazwyczaj stawia na jakieś matizy, seicenta albo golfy.
Internet skupia szaleńców.
Napisano 25 October 2011 - 15:35
Ja zaczynałem od Cinqecento

a moim drugim autem jest Toyota Avensis Kombi, która jest o wiele, wiele większa i jeździ mi się nią o wiele przyjemniej - do każdego auta idzie się przyzwyczaić

a w pracy podróżuję:

tyle tylko, że żółty i z logiem Poczty Polskiej
Kupując swoje pierwsze auto, zwróć uwagę na pojemność silnika (polecam wszystkie auta do pojemności 1600cm3) oraz na to, ile trzeba w nie zainwestować. Pamiętaj, że kupić auto to nie problem, gorzej opłacić, tankować i utrzymać

a moim drugim autem jest Toyota Avensis Kombi, która jest o wiele, wiele większa i jeździ mi się nią o wiele przyjemniej - do każdego auta idzie się przyzwyczaić

a w pracy podróżuję:

tyle tylko, że żółty i z logiem Poczty Polskiej
Kupując swoje pierwsze auto, zwróć uwagę na pojemność silnika (polecam wszystkie auta do pojemności 1600cm3) oraz na to, ile trzeba w nie zainwestować. Pamiętaj, że kupić auto to nie problem, gorzej opłacić, tankować i utrzymać
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 25 October 2011 - 16:03
ja zaczynałam od kombi i cieszę się, bo moja znajoma po 10 latach w małych autach : Cinqecento, seicento a potem matiz, wsiadła do scenica i zahaczyła tyłem o płot. 
ja się na pojemnościach nie znam, ale wiem że nigdy bym nie chciała mieć samochodu na benzynę. i młodym nowym kierowcom też odradzam.
zwłaszcza, jeśli sami do tego samochodu dokładają.
ja się na pojemnościach nie znam, ale wiem że nigdy bym nie chciała mieć samochodu na benzynę. i młodym nowym kierowcom też odradzam.
zwłaszcza, jeśli sami do tego samochodu dokładają.
Internet skupia szaleńców.
Napisano 25 October 2011 - 17:38
W listopadzie 1962 roku po odebraniu prawa jazdy prowadziłem taki samochód, własność ojca. To nie ten, zdjęcia się nie zachowały, ale marka i kolor te same.

A na własność mialem taką "zabawkę":

A na własność mialem taką "zabawkę":
Napisano 24 November 2011 - 13:03
Pomyśl nad jakąs honda w sedanie bądź VW renault może (nie musi) się psuć. Przekalkuluj sobie wszelkie wydatki bo zapewne taka laguna spali z 12litrów przy dzisiejszej cenie benzyny to jest jakies 60zl na 100km
Napisano 09 January 2012 - 20:22
Tak cingueceto to dobry pomysł tym bardziej że są na rynku tanie
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie