Użytkownik jack66 edytował ten post 21 October 2011 - 20:57
Strona 1 z 1
Liga Europejska 2011/2012 Legia , Wisła
Napisano 21 October 2011 - 20:56
Trwa liga europejska , Nas czyli Polskę reprezentują dwa kluby Legia i Wisła
co sadzicie o grze tych dwóch klubów ? Ja powiem że Legia wczoraj pokazała dobry futbol na europejskim poziomie , choć nie lubię Legii to jej kibicuję , jednak reprezentuje Polską piłkę , co do Wisły to gra słabo ale dobrze że wygrała choć myślę że nie wyjdzie z grupy w przeciwieństwie do Legii
Napisano 21 October 2011 - 21:07
Legia pokazuje fajną grę już od eliminacji. Z taką grą mogła się nawet pokusić o remis z PSV.
Wisełka słabiutko. Właściwie to nie spodziewałem się nawet remisu w ich ostatnim meczu. Dali sobie tym zwycięstwem teoretyczne szanse na awans ale i tak słabo rokują.
Wisełka słabiutko. Właściwie to nie spodziewałem się nawet remisu w ich ostatnim meczu. Dali sobie tym zwycięstwem teoretyczne szanse na awans ale i tak słabo rokują.
Napisano 21 October 2011 - 21:54
To myślisz tak Ja ja
Wisła popłynęła , Ale jak Legia będzie tak dalej grać to może być ciekawie
Napisano 22 October 2011 - 09:24
Wiśle też źle nie życzę. Jakby jeszcze jej się udało w kolejnym meczy ugrać 3pkt. to by na pewno namieszała - wtedy jest lepsza rywalizacja i ciekawe mecze jak każdy w grupie musi walczyć do końca.
Napisano 01 December 2011 - 21:51
No i Legia jest w następnej rundzie , choć przegrała wczoraj mecz 3:0 ! Dzis Wisła walczy jeszcze o awans , narazie prowadzi 2:1 , ale to za mało musi liczyć na potknięcie rywali i do tego by musiała strzelic jeszcze bramki czy się uda ?
Napisano 01 December 2011 - 23:49
Wisła ma jednak do końca nadzieje.
Cóż... nadzieja zawsze umiera ostatnia
Cóż... nadzieja zawsze umiera ostatnia
Napisano 15 December 2011 - 00:29
Spadłem przed chwilą z krzesła
Przed ostatnią kolejką fazy grupowej Ligi Europejskiej Wisła Kraków do awansu potrzebowała zwycięstwa z Twente, co zrobiła wygrywając 2:1, oraz pomocy ze strony Odense. Duńczycy musieli przynajmniej zremisować mecz z Fulham i nie zawiedli. W ostatniej minucie spotkania zdobyli gola na 2:2 i dzięki temu mistrzowie Polski grają dalej!
http://www.sport.pl/...le__Fulham.html
Przed ostatnią kolejką fazy grupowej Ligi Europejskiej Wisła Kraków do awansu potrzebowała zwycięstwa z Twente, co zrobiła wygrywając 2:1, oraz pomocy ze strony Odense. Duńczycy musieli przynajmniej zremisować mecz z Fulham i nie zawiedli. W ostatniej minucie spotkania zdobyli gola na 2:2 i dzięki temu mistrzowie Polski grają dalej!
http://www.sport.pl/...le__Fulham.html
Napisano 15 December 2011 - 00:42
Dla mnie i tak największym przekrętem był awans Lyonu kosztem Ajaxu.
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 16 December 2011 - 13:00
No to się Wiśle fuksło !
Ale dobrze mamy przynajmniej dwie drużyny na wiosne w pucharach , co się zdarza bardzo rzadko ! oj bardzo
zobaczymy kogo dziś wylosujemy
Ale dobrze mamy przynajmniej dwie drużyny na wiosne w pucharach , co się zdarza bardzo rzadko ! oj bardzo
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie