Forum Lagata.pl: TR-3B - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

TR-3B

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   AngeliDevil 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 951
  • Rejestracja Fri, 20 Oct 06

Napisano 22 October 2006 - 03:34

Czy wierzycie w ten projekt??

KOD
  [u][b]TR-3B[/b][/u] to jeden z najbardziej tajnych projektów śił powietrznych USA testowanych z powodzeniem już od sześciu lat, a technologia jaka jest tam podobno zastosowana graniczy z czystym science fiction. Czy aby na pewno? Skoro mówi się o tym w Discovery Channel, to znaczy, że projekt wszedł już dawno w nową fazę.

System napędowy stanowi tu pole grawitacyjne, które wytwarzane jest za pomocą reaktora z (!!!) prawdopodobnie zimną fuzją nuklearną. Pierścień pełniący rolę kolistego akceleratora wypełnionego plazmą nazwany tu systemem rozdziału pola magnetycznego otacza obrotowy przedział załogi.

Takie informacje! Jak i skąd? Otóż okazuje się, że były pracownik bazy Area 51 widział coś takiego i w udzielonym wywiadzie w TV i w internecie, ręczy, że to wszystko prawda. "Jeśli kiedykolwiek widziałeś cokolwiek trójkątnego na niebie to na pewno należy to do Stanów Zjednoczonych, a UFO jest dla tego doskonałą przykrywką". Jak można było zrobić coś co nawet w teorii wydawało się nierealne lub traktowane z przymrużeniem oka. Pan Fouche twierdzi, że idea TR-3B jest skopiowana z technologii UFO, bo nie ulega

dla niego wątpliwości, że baza w Groom Lake i wyschniętne jezioro Papoose posiada nie tylko technologię ziemską. Jak to działa? Podobno w części okrągłej statku plazma złożona głównie z rtęci jest poddana ogromnemu ciśnieniu 250000 atmosfer, schłodzona do temperatury ok. 150 K i przyspieszona w ruchu kołowym do 50000 obrotów na minutę po to, by z plazmy uzyskać nadprzewodnik, który obracając się w zmiennym polu powoduje zniesienie pola grawitacyjnego o 89%(!). To powoduje, że pojazd staje się lżejszy o 89% i jest zdolny dzięki napędowi do nieprawdopodobnych zmian kierunku lotu nawet w atmosferze. Możliwości statku są ograniczone wytrzymałością ludzkiego organizmu, chociaż przy obniżeniu (spadku) masy o ok. 90% także i przyciąganie ziemskie zmniejsza się o 89%. Biorąc pod uwagę taką masę mówi się, że załoga jest w stanie bez problemów wytrzymać przyspieszenie rzędu 40 G (redukcja o 89% daje właściwie przeciążenie ok. 4,2G). Ujście napędu do utrzymania siły ciągu zlokalizowane jest w trzech narożnikach (trzy światełka). TR-3B jest statkiem osiągającym prędkość do ok. 9 Macha w normalnych

warunkach aerodynamicznych (atmosfera), jednakże powyżej wysokości 120000 stóp (36600m) nie wiadomo już do jakiej prędkości może dojść. Napęd jest zupełnie bezgłośny, natomiast wyloty dysz są umiejscowione w rogach w celu uniknięcia zmniejszenia masy o 90%, co uczyniłoby siłę ciągu niewystarczającą i nieefektywną, ponadto takiego rozmieszczenia wymaga także "stabilizacja podstawy" lotu, którą wytwarza siła ciągu. Sam napęd jest relatywnie niewielki lecz nieprawdopodobnie efektywny. Jeżeli oni go naprawdę mają to technologia używana dzisiaj w wahadłowcach wydaje sie być mocno

przestarzała. Koszt jednego TR-3B zamyka się w granicach 3 mld$. W wyniku działania fal grawitacyjnych możliwe staje się to, co do tej pory było absolutną fantastyką. Technologia ta działa podobno już od początku lat 90. Na radarze widać dziwaczne kształty albo zupełnie nic, co może być również generowane od wewnątrz. Gołym okiem można zobaczyć zmieniające się kształty od kuli, poprzez dysk, aż po dziwaczne cygaro. Od kilku lat ludzie przyjeżdżający w pobliże Groom Lake obserwowali na nocnym niebie

próbne loty dziwnych świateł. Mówiono, że takich kolorów i fajerwerków nigdzie indziej nie można zobaczyć. Widziały to i widzą nadal setki osób biwakujących w pobliżu bazy. Natomiast rząd  do niedawna zaprzeczał nawet istnieniu bazy w ogóle! Ostatnio prezydent Clinton oficjalnie "przydzielił" bazę do sił lotniczych Stanów Zjednoczonych. Zatem Area 51 to "zwykła" tajna baza, gdzie testuje się wszystko, co lata po niebie.

Jednakże kilka mil na pd.-zach. od Groom Lake położona jest podobno jeszcze bardziej tajna baza, której do niedawna inni się tylko domyślali. Żadne zdjęcia z satelitów szpiegowskich nie pokazywały niczego interesującego z wyjątkiem dziwnych kolistych cieni w pobliżu Papoose Lake, miejsca które nie istnieje nawet dla senatorów i innych osób rządu USA. Tam właśnie, doskonale ukryte przed satelitami w zbocza gór, są specjalne bunkry, w których ukrywa się i bada pojazdy, których tu na Ziemi nie wyprodukowano. Strefa znana pod nazwą S4 jest podobno tak napromieniowana przez dawne próbne wybuchy na pobliskim poligonie atomowym, że pobyt grozi śmiercią. Tak powiedziano dwóm senatorom, którzy chcieli odwiedzić ten rejon. Dziwne, że zaledwie kilka(!) kilometów na pn.-wsch. w Area 51 pracuje około 3000 osób i robi to już od lat 50-tych! I jeśli chodzi tylko o testowanie nowego uzbrojenia to jest to rzeczywiście

wewnetrzną sprawą USA. A co jeśli nie tylko o uzbrojenie tam chodzi? Coraz więcej ludzi opowiada nieprawdopodobne historie związane ze strefą S4. Wszyscy pracownicy bazy są kontrolowani, a większość wie tylko tyle co potrzeba do wykonywania przez nich odpowiedniego zadania. Wszędzie są zabezpeczenia, strażnicy. Tylko garstka ludzi wie o co tam chodzi i ci akurat wiedzą co mają do stracenia. A gdy ktoś coś powie i tak się w to nie wierzy, bo wydaje się to niemożliwe. Pomyśl - niewykrywalne samoloty, takie

jak B-2 to technologia lat siedemdziesiątych! Minęło już 30 lat! W latach osiemdziesiątych uczeni z Finlandii publikowali artykuły o tym, że nad wirującym nadprzewodnikiem nie istnieje siła przyciągania ziemskiego... Do niedawna Area 51 była jedynie wymysłem ludzi polujących na UFO, nie istnieje też latający już super tajny samolot suborbitalny Aurora - SR-75 Penetrator, który osiąga prędkość 7 Macha i jest w stanie dotrzeć do dowolnego miejsca na Ziemi i wrócić w ciągu 3 godzin,(pochodzący z projektu o tej samej nazwie), a

NASA mówi o testowaniu nowego wahadłowca, którego napęd przejęto od Aurory.

Tak nagle? Skąd?

* informacje pochodzą z przemówienia wygłoszonego przez Edgara Rothschilda Fouche

podczas Międzynarodowego Kongresu poświęconego sprawom związanym z UFO

w Loughlin w Nevadzie w 1998r.

E.R.Fouche - pracownik przemysłu związanego z obronnością, pracującego nad

rządowymi tajnymi programami przez ostatnich 30 lat, włączając w to

pracę w Groom Lake (Area 51) i Nellis Air Force Base

www.myspace.com/misio66661 zapraszam na moje MYSPACE

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Radek 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 05 Apr 07

Napisano 05 April 2007 - 16:21

Mam pewną teorie na temat zasady działania akceleratora w samolocie tr-3b. Według mnie krążąca plazma wytwarza siłę, która może zrównoważyć większość działającej na samolot siły grawitacyjnej. Do moich wzorów podstawiłem dane tr-3b znalezione w internecie i wyliczyłem w ten sposób masę tego pojazdu. Niestety masę krążącej plazmy, oraz promień okręgu po którym ona krąży musiałem oszacować(nie jestem pewien zwłaszcza masy plazmy). Otrzymana masa pojazdu to około 700ton może ona się zmienić o kilkaset ton w zależności od masy plazmy i promienia okręgu po którym ona krąży(ja oszacowałem:m=600kg i r=50m).Niestety nie znam się na akceleratorach cyklicznych dlatego szukam kogoś, kto pomógłby mi wprowadzić w życie ten pomysł. Jeżeli masz wyższe wykształcenie z dziedziny fizyki lub mechaniki i znasz się na akceleratorach cyklicznych to daj mi znać. Proszę również abyś napisał mi kilka słów o sobie.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   magnus 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2033
  • Rejestracja Mon, 22 Jan 07

Napisano 05 April 2007 - 16:33

CYTAT(Radek)
szukam kogoś, kto pomógłby mi wprowadzić w życie ten pomysł

O, dobrze się składa - mam właśnie na zbyciu jakieś 3 mld $, tylko że się kompletnie na tym nie znam... szukam kogoś kumatego, to sobie zbudujemy ufo, słyszałem od ludzi, którzy tym latali, że to fajna zabawa smile.gif

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Radek 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 05 Apr 07

Napisano 06 April 2007 - 12:30

Z moich obliczeń wynika, że aby w rozpatrywanym urządzeniu zniwelować 5% masy(przy promieniu akceleratora=3m i masie plazmy równej połowie masy całego ważonego urządzenia) należy rozpędzić plazmę do około 2500m/s.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   lord_mcbet 

• Zasłużony
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1700
  • Rejestracja Thu, 12 Oct 06

Napisano 06 April 2007 - 12:33

CYTAT(Radek)
eżeli masz wyższe wykształcenie z dziedziny fizyki lub mechaniki i znasz się na akceleratorach cyklicznych to daj mi znać. Proszę również abyś napisał mi kilka słów o sobie.

ja jestem historykiem i moge conajwyzej opowiedziec ci historie kola...tongue.gif

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   marshall 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 2764
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 06 April 2007 - 13:54

Jasne jedziemy do CERNu i podpierdzilimy im akcelerator. A plazme to w mikrofalówce zrobimy z CDeka albo winogronka :>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   damianbogacz 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 13 Nov 09

Napisano 13 November 2009 - 23:42

Witam co do samolotu tr-3b przysięgam wam wszystkim widzialem go 2 razy na wlasne oczy raz nad jeziorem żywiecki jak przelatywał z dość małą prędkościa .a za 2 razem jakieś 5 miesięcy temu w Horwacji 3 punkty składające sie w idealny trójkąt !! możecie wierzyć lub nie wasza sprawa ja wiem co widziałem. czytałem wasze posty i jeżeli kolega obliczył że defatko waa samolotu wynosi 700ton prosze to sobie wyobrazić z jakiego to powinno być stopu metali gdyż sam samolot z tego co wiem ma 60 metrów długośći . porsze sobie teraz wyobrazić 700ton poderwać w powietrze! nierealne według mnie masa pojazdu z akcelatorem w którym plazma jest schłodzona i rozpędzana oraz sam akcelrator kulowy który wytwarza pole antygrawitacyjne nie może być cięrzszy od masy pojazdu to tak samo jak byśmy silnik z malucha zamontowali w wagonie pociągu .Czytałem artykul że podobno jest to stop aluminium mieszany z srebrem niklem i Podobno z metalem nie pochodzącym z ziemi z pierwiastkiem bodajze 155 w układzie mendelejewa który nie istniej na ziemi .tak jak napisałem wcześniej nidziałem 3 punkty na niebie trójkątne światła i powiem tak w życiu nie widziałem czegoś tak zaawansowanego technologicznie samolot poruszał się bez dzwięku wisiał na chwile jakieś 3 min w powietrzu bez ruchu nie było widać jego zarysów nic kąpletnie tylko 3 punkty świetlne czyli szczelam że posiada maskowanie w stylu załamywania świtłe czyli jest nie widoczny lda ludzkiego oka tylko powiedzcie mi sami czemu ma 3 punkty świetlne skoro ma być niewidzialny ?tego nie potrafie zrozumieć !

Użytkownik damianbogacz edytował ten post 13 November 2009 - 23:43

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   ravvage 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6
  • Rejestracja Sat, 16 Apr 11

Napisano 16 April 2011 - 18:48

Wiem że ten temat jest stary ale ja w to wierze ;) i wam wierze, sam widziałem coś koło mojego domu, światło intensywne jak słońce koloru czerwono pomarańczowego stało bez ruchu nad domem mojego sąsiada około 15sek jak by coś obserwowało(nie zdążyłem wyciągnąć aparatu :() a nagle z niewyobrażalną prędkością odleciała było to pare lat temu do dziś nie wiem co to czy amerykanie czy kosmici kij wie ale jedno jest pewne i amerykanie na 100% prowadzą badania nad nowymi technologiami i obcy od wieków nawiedzają naszą planetę, bardzo prawdopodobne że państwa nawiązały z nimi kontakt ale nie rozumie czemu nie powiedzą o tym, sam chciałbym poznać kogoś kto nie urodził się na naszej planecie.

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 16 April 2011 - 18:57

ale jedno jest pewne i amerykanie na 100% prowadzą badania nad nowymi technologiami i obcy od wieków nawiedzają naszą planetę

A skąd ta pewność?

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   ravvage 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6

Napisano 16 April 2011 - 22:09

Nie wiem czy pytasz poważnie czy napisałeś to z ironią więc nie będę odpowiadał.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 16 April 2011 - 23:51

No więc uświadamiam Cię, że pytam poważnie. Zaznaczam też, że pytam nie o te nowe technologie ale o to ---> obcy od wieków nawiedzają naszą planetę

Skąd ta 100% pewność o której pisałeś? Ja bym miał 100% pewności jakbym np. sam takiego obcego zobaczył, lub też przedstawiono by mi niepodważalne dowody.

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   ravvage 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6

Napisano 17 April 2011 - 10:12

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 16 April 2011 - 23:51 napisał

No więc uświadamiam Cię, że pytam poważnie. Zaznaczam też, że pytam nie o te nowe technologie ale o to ---> obcy od wieków nawiedzają naszą planetę

Skąd ta 100% pewność o której pisałeś? Ja bym miał 100% pewności jakbym np. sam takiego obcego zobaczył, lub też przedstawiono by mi niepodważalne dowody.

Prosty przykład "Kryształowa czaszka" poczytaj o tym istnieje wieki, wykonanie takiej czegoś przy obecnej technologi zajęło by nam, o ile się nie byle 300lat a dokładniej chodzi o szlif o gładkość, po włożeniu jej do wody staje się nie widoczna co oznacza o perfekcji wykonania, nikt nie wie skąd ona się znalazła na naszej planecie i po co ??? wielka zagadka naszych czasów, to był pierwszy przykład dwa jak już napisałem sam byłem naocznym świadkiem czegoś? czerwono pomarańczowy punkt nie tak jak kolega powyżej napisał 3 punkty ja widziałem jeden punkt był oddalony ode mnie o kilkadziesiąt kilometrów wiec nie wiem co to było ale było bardzo dziwne bo po około 15sek bez ruch odleciało w stronę horyzontu, znikniecie za horyzontem zajęło mu max 1sek, z niewiarygodną prędkością odleciał, trzy poco ludzie od wieków budowali dziwne posągi na wyspach wielkanocnych kamienne kręgi Stonehenge poco to może miało służyć religi może kto wie, wiele innych przykładów z historii potwierdza ten fakt ale każdy wierzy w co chce :] dodam jeszcze że wszechświat jest olbrzymi i jeśli nawet wszystko biegnie takim tokiem jak my to ogarniamy swoimi umysłami to znajdzie się przynajmniej jedna planeta w kosmosie oddalona od słońca w podobnej odległości jak nasza czyli życie ;] ale to mało prawdopodobne według mnie jest miliardy światów i ras nie tylko my ! Ostatnio NASA opublikowało sęsacje o odnalezieniu w komecie która spadła na ziemie bakterie zbudowaną z ARSENU nie wiem cy wiesz ale to składnik kwasu to już mówi samo za siebie daje wszystko co mam że nie jesteśmy sami nie ma takiej możliwości.
A tak na marginesie co ostatnio zwróciło moją uwagę na discovery channel oglądam program Super Mocni o ludziach obdarzonych specyficznymi umiejętnościami choć ja nazwał bym to "ewolucja" był reportaż o człowieku który potrafi wyginać klucze, pręty i takie tam w każdym bąć razie jest okropnie silny normalny człowiek w życiu by tego nie dokonał pewnie pomyślisz że gość jest inny dziwny nie jest taki jak my tylko nauczył się używać więcej włókien mięśniowych niż ty czy ja a co za tym idzie wzór który mówi że 60km Mężczyzna może maxymalnie podnieść jakiś tam ciężar, można o kant dupy rozbić bo to bzdura kolo jest sam żywym dowodem na to że siła zależy od nas a nie od naukowych wydumków i co chce powiedzieć że ludzie mogą się mylić... resztę dopowiedz sobie sam pozdrawiam. ravvage.

Może to co napisałem jest mało składniowe ale mam massse przemyśleń na różne tematy za mało czasu aby to wszystko opisać, pewnie się będziesz śmiać z tego co napisałem ale co tam tak bywa czasem, przynajmniej powiedziałem co chciałem powiedzieć.

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 17 April 2011 - 12:14

Ano pewnie, że się będę śmiał, bo chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co napisałeś wcześniej. Napisałeś, że na 100% kosmici odwiedzali naszą planetę - masz świadomość tego co to znaczy? Na 100%, czyli nie ma żadnych wątpliwości - ŻADNYCH. Aby ich nie było należy przedstawić niepodważalny dowód.

A więc po kolei:

Prosty przykład "Kryształowa czaszka" poczytaj o tym istnieje wieki

To może Ty poczytaj, że jest to mistyfikacja. Gdzie ją niby znaleziono? Nie jest to artefakt z żadnych wykopalisk. Znaleziono ją w XX wieku, kiedy technika pozwalała na zrobienie czegoś takiego. Jedna wielka ściema. No ale pójdę Ci na rękę i niech nawet będzie, że gdzieś tam ją odkopano(co oczywiście nie jest prawdą). W takim przypadku ona i tak nie jest dowodem na istnienie kosmitów. Być może jakaś kultura ludzi, która wymarła była zdolna do wyprodukowania czegoś takiego. Być może nie zrobili tego kosmici tylko krasnoludki mieszkające pod ziemią. W każdym razie nie jest to niepodważalny dowód na to, że kosmici na 100% odwiedzali naszą planetę.

dwa jak już napisałem sam byłem naocznym świadkiem czegoś?

No właśnie - czegoś. Sam nawet nie wiesz czego ale od razu zakładasz, że to na 100% kosmici. Mogłeś zobaczyć jakąś grę świateł albo po prostu mogło Ci się coś przywidzieć, ponieważ oko ludzkie bywa zawodne. W każdym razie zobaczenie 'czegoś' nie jest dowodem na to, że kosmici na 100% odwiedzali naszą planetę.

poco ludzie od wieków budowali dziwne posągi na wyspach wielkanocnych kamienne kręgi Stonehenge

Nie wiem po co ale to nie jest dowód na istnienie kosmitów. Należałoby spytać tych ludzi po co to budowali. Jakiś powód mieli skoro zadali sobie tyle trudu ale to nie jest żaden dowód na to, że kosmici na 100% odwiedzali naszą planetę.

znajdzie się przynajmniej jedna planeta w kosmosie oddalona od słońca w podobnej odległości jak nasza czyli życie ;] ale to mało prawdopodobne według mnie jest miliardy światów i ras nie tylko my !

Może sobie być nawet centylion światów takich jak nasza planeta i mogą one tętnić życiem ale to nie znaczy, że któraś z cywilizacji musiała do nas dotrzeć i nas odwiedzić. Nie jest to dowód na to, że kosmici na 100% odwiedzali naszą planetę.

Ostatnio NASA opublikowało sęsacje o odnalezieniu w komecie która spadła na ziemie bakterie zbudowaną z ARSENU nie wiem cy wiesz ale to składnik kwasu to już mówi samo za siebie daje wszystko co mam że nie jesteśmy sami nie ma takiej możliwości.

Podobnie jak wyżej. Możesz sobie dawać wszystko co masz a nawet 10 razy tyle. Nie zmienia to faktu, iż nie jest to dowód na to, że kosmici na 100% odwiedzali naszą planetę.

A tak na marginesie co ostatnio zwróciło moją uwagę na discovery channel oglądam program Super Mocni o ludziach obdarzonych specyficznymi umiejętnościami choć ja nazwał bym to "ewolucja" był reportaż o człowieku który potrafi wyginać klucze, pręty i takie tam w każdym bąć razie jest okropnie silny normalny człowiek w życiu by tego nie dokonał

Po pierwsze - zamiast oglądać discovery lepiej książki poczytaj. Zacznij od słownika języka polskiego, bo takie teksty jak "sęsacja" czy "bąć" rażą strasznie.
Po drugie - pręty to i ja potrafię wyginać. Niejeden Pudzian czy inny Strongman też robi z żelastwem rzeczy niemożliwe dla zwykłego zjadacza chleba.
Po trzecie - nie ma to ŻADNEGO związku z tym, że kosmici mieliby odwiedzać naszą planetę.

wzór który mówi że 60km Mężczyzna może maxymalnie podnieść jakiś tam ciężar, można o kant dupy rozbić bo to bzdura kolo jest sam żywym dowodem na to że siła zależy od nas a nie od naukowych wydumków

Po pierwsze - masę ciała przelicza się w kilogramach a nie kilometrach.
Po drugie - jeśli ten facet jest aż taki silny to powinno być o nim głośno. Powinien bić na głowę wszystkich Strongmanów z Pudzianem na czele, powinien zgarniać złote medale na olimpiadach w podnoszeniu ciężarów, powinien być w stanie rozłożyć na rękę każdego armwrestlera i trójboistę siłowego.

chce powiedzieć że ludzie mogą się mylić... resztę dopowiedz sobie sam

To jedyna mądra rzecz jaką napisałeś. Oczywiście, że ludzie mogą się mylić. Zatem możesz się cholernie mylić co do tych kosmitów.
No i nie będę sobie dopowiadał żadnej reszty. Widzę za to, że Ty sobie bardzo dużo dopowiedziałeś i w tym tkwi Twój problem - nie ma tutaj żadnych 100% pewności tylko jest cała masa dopowiedzianych sobie kawałków. Zamiast sobie dopowiadać to weryfikuj swoje dowody, poddawaj je w wątpliwość, zaszczep w sobie dozę sceptycyzmu.

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   ravvage 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6

Napisano 19 April 2011 - 18:47

Co do twojego obalania moich argumentów ;D niech ci będzie nie chce mi się wykłócać :) jedno tylko chce ci napisać powiedziałeś po co mieli by tu przylatywać... a po co ludzie ciągle walczą sami ze sobą, dla przekonań dla boga którego nie ma!!! daje ci szansę na wykazanie się inteligencją.
Wiedziałem że czepisz się mojego pisania ;D zawsze tak jest jak ktoś coś pisze co nie do końca zgadza się z tym w co wierzysz to starasz się taką osobę ośmieszyć albo uderzyć w takie miejsce aby bolało, co do mnie nie trafiłeś ;D i serdecznie pie----rdoli mnie to co o tym myślisz.
Co do tego co widziałem to może i zrobił byś zemnie wariata gdyby nie to że widziała to moja cała rodzina, i nikt nic nie wąchałem piszę wcześniej żebyś sobie czego znowu nie ubzdurała, dodam jeszcze że nie pala nie pije nie ćpam nie jestem na nic chory itd.
Co jeszcze chciałem powiedzieć poczytaj na oficjalnym forum FBI odtajnione akta o tym że jednak kosmici odwiedzali nasz świat.
A i dalej uważam że na 100% odwiedzają naszą planetę a czemu tak myślę bo chce tak myśleć jestem znudzony tym wszystkim( praca dom praca dom praca dom) nic się nie dzieje chciałbym poznać inną cywilizację...( jedno ci jeszcze wyjaśnię żebyś znowu czegoś sobie nie ubzdurał doskonale sobie zdaję sprawy że nigdy może mnie to nie czekać ale fajnie jest mieć jakieś marzenia ;)
Coś jeszcze napiszę i kończę szkoda się rozpisywać, historia pokazała że czasami rzeczy najmniej prawdopodobne są na wyciągnięcie ręki ;)
I zamiast szukać w tym co napisałem okienek przez które możesz wsypać masę słów obalających moje dowody, nie możemy sobie tak po prostu o tym pogadać na pewno masz swoje zdanie na temat kosmitów chciałbym je usłyszeć.
A i zawsze podobały mi się Gwiezdne wojny tak na marginesie fajnie by było tak prosto zwiedzać światy jak w tym filmie (marzy).
I jeszcze jedno sory za KM pomyliłem się oczywiście że chodzi mi o KG ;D,co do czaszki to sam doskonale zdaje sobie sprawy że to może być wierutna bzdura ale z drugiej strony nie miałem tego w łapkach i zastanowiło mnie stwierdzenie (oszlifowanie tego kryształu przy obecnej technologi zajęło by 300lat zastanawiające może to stwierdzenie jest wyssane z palca i ma podnieść wiarygodność tego czegoś), zresztą chce usłyszeć jeszcze jedno co myślisz o kręgach w zbożu i o zwierzakach znajdowanych po całej planecie z powycinanymi organami z precyzją doskonałego chirurga.
Sory za błędy nie chce mi się poprawiać pozdrawiam ravvage.

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 20 April 2011 - 00:27

zawsze tak jest jak ktoś coś pisze co nie do końca zgadza się z tym w co wierzysz to starasz się taką osobę ośmieszyć albo uderzyć w takie miejsce aby bolało

Tiaa, rozgryzłeś mnie :wysmiewacz: :hehe:

A i dalej uważam że na 100% odwiedzają naszą planetę a czemu tak myślę bo chce tak myśleć jestem znudzony tym wszystkim( praca dom praca dom praca dom) nic się nie dzieje chciałbym poznać inną cywilizację

Wbij sobie do swojej główki co to oznacza - na 100%. Twoje chciejstwo poznania innej cywilizacji nie oznacza, że jakiś kosmita tutaj zawitał i nie oznacza, że zawita. Marzenia sobie miej, Twoja sprawa. Mi to zwisa czy tutaj się pojawią jacyś kosmici, natomiast stwierdzenia typu - na 100% odwiedzają naszą planetę - które nie mają pokrycia są jak werbalna sraczka :)

Forum FBI to jakaś kpina z rozumu. FBI nie ma co robić tylko odtajniać coś dla intrygi ku uciesze gawiedzi :gienek

A i zawsze podobały mi się Gwiezdne wojny tak na marginesie fajnie by było tak prosto zwiedzać światy jak w tym filmie (marzy).

<Facepalm>

zresztą chce usłyszeć jeszcze jedno co myślisz o kręgach w zbożu

Kręgi w zbożu są już dawno obalone. Chcesz to nauczę Cię takie robić. Serio.

i o zwierzakach znajdowanych po całej planecie z powycinanymi organami z precyzją doskonałego chirurga

O takiej głupocie słyszę pierwszy raz. Cóż mam o tym myśleć... jakiś człowiek precyzyjnie wyciął zwierzakom organy - o ile to nie jest coś a'la odtajnione forum FBI :gienek

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   ravvage 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6

Napisano 23 April 2011 - 11:16

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 20 April 2011 - 00:27 napisał

zawsze tak jest jak ktoś coś pisze co nie do końca zgadza się z tym w co wierzysz to starasz się taką osobę ośmieszyć albo uderzyć w takie miejsce aby bolało

Tiaa, rozgryzłeś mnie :wysmiewacz: :hehe:

A i dalej uważam że na 100% odwiedzają naszą planetę a czemu tak myślę bo chce tak myśleć jestem znudzony tym wszystkim( praca dom praca dom praca dom) nic się nie dzieje chciałbym poznać inną cywilizację

Wbij sobie do swojej główki co to oznacza - na 100%. Twoje chciejstwo poznania innej cywilizacji nie oznacza, że jakiś kosmita tutaj zawitał i nie oznacza, że zawita. Marzenia sobie miej, Twoja sprawa. Mi to zwisa czy tutaj się pojawią jacyś kosmici, natomiast stwierdzenia typu - na 100% odwiedzają naszą planetę - które nie mają pokrycia są jak werbalna sraczka :)

Forum FBI to jakaś kpina z rozumu. FBI nie ma co robić tylko odtajniać coś dla intrygi ku uciesze gawiedzi :gienek

<Facepalm>

zresztą chce usłyszeć jeszcze jedno co myślisz o kręgach w zbożu

Kręgi w zbożu są już dawno obalone. Chcesz to nauczę Cię takie robić. Serio.

i o zwierzakach znajdowanych po całej planecie z powycinanymi organami z precyzją doskonałego chirurga

O takiej głupocie słyszę pierwszy raz. Cóż mam o tym myśleć... jakiś człowiek precyzyjnie wyciął zwierzakom organy - o ile to nie jest coś a'la odtajnione forum FBI :gienek

Dobry jesteś, ale co dobre kiedyś się kończy, powiem ci szczerze ci do jednego oboje się zgadzamy ubawiłem się :D
no nic 3maj się serdecznie pozdrawiam i wesołych świąt, niech cię tam dobrze w poniedziałek wymoczą ;D

Opcje tematu:

Strona 1 z 1