Strona 1 z 1
Toksyczne żony
Napisano 16 October 2011 - 12:52
Jak widać nie tylko faceci potrafią być agresywni
"Wiecznie niezadowolone i obrażone na cały świat. Potrafią awanturować się o rzeczy zupełnie nieistotne. Nie dbają o dom i rodzinę. Takie są toksyczne żony – same z nimi problemy. W takim związku mężczyzna staje się kozłem ofiarnym, który próbuje za wszelką cenę ratować małżeństwo…"
http://blog.onet.pl/...wum_goracy.html
"Wiecznie niezadowolone i obrażone na cały świat. Potrafią awanturować się o rzeczy zupełnie nieistotne. Nie dbają o dom i rodzinę. Takie są toksyczne żony – same z nimi problemy. W takim związku mężczyzna staje się kozłem ofiarnym, który próbuje za wszelką cenę ratować małżeństwo…"
http://blog.onet.pl/...wum_goracy.html
Napisano 16 October 2011 - 21:42
Kolejny dobry powód ,dla którego nie należy się żenić
Czytasz biblię, wierzysz w Boga. Czytasz Harrego Pottera, wierzysz w ogry ?
Napisano 17 October 2011 - 13:46
Jak żona toksyczna to trzeba się rozwieść!
Znudziły mi się fora! Siedzę na nich tylko dla zabicia czasu!
Napisano 18 October 2011 - 18:46
Myslę że lepiej nie ma co sie spieszyć z żeniaczką, lepiej i pare lat pochodzić niż sobie życie zmarnować
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 18 October 2011 - 19:07
Anioł tu nie ma znaczenia ile lat chodzisz ! Ja też się nie spieszyłem i nie wyszło ! w tym przypadku nie ma reguł tak sądzę
Napisano 18 October 2011 - 19:09
Użytkownik jack66 dnia 18 October 2011 - 19:07 napisał
Anioł tu nie ma znaczenia ile lat chodzisz ! Ja też się nie spieszyłem i nie wyszło ! w tym przypadku nie ma reguł tak sądzę
Wiem że nie ma reguł ale wiesz uważam jednak że lepiej można poznać kogoś z kim się jest np 5 lat niż kogoś kogo znasz 3 miesiace i sie chajtasz,tak mi się wydaje
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 18 October 2011 - 19:12
Użytkownik ANIOŁ dnia 18 October 2011 - 19:09 napisał
Wiem że nie ma reguł ale wiesz uważam jednak że lepiej można poznać kogoś z kim się jest np 5 lat niż kogoś kogo znasz 3 miesiace i sie chajtasz,tak mi się wydaje 
No tak może i masz rację < ale znam takie małżeństwa które znały się pół roku i się chajtnęły i są do dziś z sobą
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie