Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Depilacja laserowa Co wiemy na temat depilacji laserem?
Napisano 06 October 2011 - 09:02
Chciałabym, powymieniać informacje na temat depilacji laserowej. Ja zapisałam się na zabieg ale mam go dopiero za kilka dni, więc chciałabym się dowiedzieć czy ktoś już miał jakąkolwiek styczność z laserem i czy może coś ciekawego powiedzieć na ten temat. Czy wiecie o tym, ze depilacja laserowa a fotodepilacja to zupełnie różne rzeczy, ja się dowiedziałam o tym dopiero niedawno. Sama wybieram się na lightsheer, podobno to najlepszy dostępny laser?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 06 October 2011 - 13:28
poddałam się takiemu zabiegowi ( a raczej zabiegom) i jestem bardzo zadowolona.
pamiętaj o tym, żeby zrobili Ci próbę uczuleniową na ręce. najlepiej parę dni wcześniej. jeśli sami Ci tego nie zaproponowali w salonie, poproś o nią.
i nie martw się- włosy na ręce odrosną
bo zabieg trzeba i tak powtórzyć ( czasem nawet i dwa lub trzy razy) , żeby pozbyć się owłosienia.
pamiętaj o tym, żeby zrobili Ci próbę uczuleniową na ręce. najlepiej parę dni wcześniej. jeśli sami Ci tego nie zaproponowali w salonie, poproś o nią.
i nie martw się- włosy na ręce odrosną
Internet skupia szaleńców.
Napisano 07 October 2011 - 09:29
Ja słyszałam, że trzeba nawet 5-6 zabiegów, żeby pozbyć się wszystkich włosów? a długo już jesteś po zabiegach? I co sobie robiłaś? Ból pewnie zależy od tego jaki sie ma jego próg :)nie? a właśnie powiedz, na co oprócz próby jeszcze zwracać uwagę w gabinetach? Z tego co wiem, w niektórych salonach trzeba placić za taką próbę.
Napisano 07 October 2011 - 17:25
ja miałam próbę wliczoną w koszt zabiegów. dokładnie 5 - bo usuwałam z nóg i z pach
niektórym wystarczą nawet 3 a niektórym 6.
po zabiegach jestem 4 lata.
a co do bólu- ja tam go nie czułam
powinnaś zwrócić uwagę na cenę. jeśli porównując ją z innymi gabinetami jest śmiesznie niska, to znaczy, że coś jest nie tak.
dobzre jest umówić się najpierw na konsultację wstępną.
po zabiegach jestem 4 lata.
a co do bólu- ja tam go nie czułam
powinnaś zwrócić uwagę na cenę. jeśli porównując ją z innymi gabinetami jest śmiesznie niska, to znaczy, że coś jest nie tak.
dobzre jest umówić się najpierw na konsultację wstępną.
Użytkownik imbirowa edytował ten post 07 October 2011 - 17:33
Internet skupia szaleńców.
Napisano 19 October 2011 - 15:55
Mi depilacja laserowa bardzo pomogła,uważam ze to jeden z lepszych zabiegów a przede wszystkim skuteczny. Dzięki niemu nie mam już problemów z wrastającymi włoskami.
Napisano 02 March 2012 - 12:35
moja żona byla w końcu na depilacji laserowej w harmonii w krakowie i jest bardzo zadowolona, z tego, co mówiła, zostało jej jeszcze kilka zabiegów do powtórzenia i koniec
Napisano 14 April 2012 - 19:53
Mnie po maszynce szybko odrastają. Po depilatorze mam masakre przez dwa dni, potem dwa tygodnie spokoju a potem zaczyna sie wrastanie, czerwone krostki, włosy pod skórą, stany zapalne i inne. Na kremy mam uczulenie. Niestety jedyną słuszną metodą jest depilacja laserowa...Zapisałam sie teraz na depilacje do kos-medu. Wreszcie trzeba zrobić z tym porządek;)
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie