Grillowanie Grill i tematy z nim związane
Napisano 07 February 2012 - 15:23
A po grillu łykaj rapacholin lub sylimarol
Od biedy mogą być kropelki Inoziemcowa
http://pl.wikipedia....ple_Inoziemcowa
Napisano 08 February 2012 - 22:53
Grilluję od czasu do czasu, więc mi to nie grozi. Oddychanie też jest szkodliwe, bo tyle toksyn w powietrzu, ale jeszcze człowiek nie potrafi przerzucić się na coś innego niż tlen
Napisano 09 February 2012 - 15:00
Użytkownik Jędrula dnia 08 February 2012 - 22:53 napisał
Grilluję od czasu do czasu, więc mi to nie grozi. Oddychanie też jest szkodliwe, bo tyle toksyn w powietrzu, ale jeszcze człowiek nie potrafi przerzucić się na coś innego niż tlen 
Tyle tylko,że przy jedzeniu człowiek ma wybór i może odrzucać potrawy, które mu szkodzą, w przypadku oddychania nie ma tak dobrze
Napisano 10 February 2012 - 12:55
I tu masz rację, jeśli coś komuś szkodzi wybór jest oczywisty, przynajmniej dla mnie. Patrząc jednak na niektóre ludzkie przyzwyczajenia i problemy związane z rzuceniem np palenia papierosów, czy innych używek, to wielu powie, że raz się żyje.
Napisano 10 February 2012 - 15:01
Cytat
Patrząc jednak na niektóre ludzkie przyzwyczajenia i problemy związane z rzuceniem np palenia papierosów, czy innych używek, to wielu powie, że raz się żyje.
W tym przypadku odpowiedź jest jedna:
Póty dzban wodę nosi, póki mu się ucho nie urwie
Napisano 11 February 2012 - 17:11
No niestety cos kosztem czegos. Ja nie mam silnego postanowienia. Dobrze,ze pale bo chyba nie bylabym w stanie ich rzucic. Chetnie za to bym cos wrzucila na ruszt.
,no i cos na rozgrzanie go picia do tego
Napisano 14 March 2012 - 20:20
A co będzie do tego browarka? Zarzuć jakieś danio z grilla, niech mi zacznie ślinka ciec
Napisano 27 March 2012 - 17:11
Uważaj, bo jak zgłosi się masa ludu to będzie się działo, a jak jeszcze jakiś gang motocyklowy, to kupę żarcia pójdzie, nie mówiąc już o piwku
Napisano 04 April 2012 - 08:56
O tym nie pomyślałam...a może powinnam. Na wszelki wypadek trzeba najeść się w domu

Logowanie