Pogoda ostatnio coraz lepsza, więc i niedługo nadejdzie okres grillowania. Ja najbardziej lubię karkówkę(ale taką dobrze przyrządzoną-długo marynowaną) z grilla, choć i kiełbaską nie pogardzę.
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Grillowanie Grill i tematy z nim związane
Napisano 12 April 2012 - 13:13
U mnie na razie ani pogody, ani miejsca na grilla
A zjadłabym sobie takiego hotdoga z parówą z rusztu
Napisano 13 April 2012 - 07:30
Karkóweczka pychotka! greent ja też za bardzo nie mam. Ale na wszystko jest sposób. Ja grilluje nawet jak jest zimno-normalnie pod daszkiem. Zwykle z grilla jest kupa dymu, ale na FB wzięłam udział w konkursie a tak dla zabawy i wygrałam GrillPacka i problem dymu mam z glowy. Super sprawa!Nie muszę się meczyć z rozpalką i żadnymi duperelami bo tam jest 3 w jednym. Rozpałka, wegiel drzewny i brykiet. Nawet na balkonie mozna
Napisano 16 April 2012 - 02:10
Robi się coraz cieplej,pewnie w majowy weekend kupie z 2 kilo karkówki, troche białej kiełbasy i hamburgery i zrobimy ze znajomymi grilla:))))Uwielbiam grilować
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 19 May 2012 - 23:15
Mogę grillować ze znajomymi, ale niekoniecznie jeść to, co zostało przygotowane. Nie dlatego, ze nie lubię potraw mięsnych, ale jakoś tak z grilla niekoniecznie. Pozostaje mi więc klimat, rozmowy, coś do picia, suchy chleb i sałatki
Opcje tematu:
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Logowanie