Forum Lagata.pl: Webmaster - Proszę o radę - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Webmaster - Proszę o radę

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Knane 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 8
  • Rejestracja Thu, 15 Sep 11

Napisano 29 September 2011 - 16:42

Witam
Zastanawiam się od jakiegoś czasu jakie są różnice między szkoleniami tzw. " Miękkimi " a refaktoryzacji kodu ?
W swojej firmie , chce przeprowadzić szkolenie w swojej małej firmie piszącej skrypty w PHP. Firma http://www.bnsit.pl będzie się tym zajmować , które szkolenie byście polecali? Zależy mi na optymalizacji pracy moich pracowników i przyśpieszeniu , niektórych procesów.

Dziękuję , za wszelkie sugestie :)

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Forgiven 

• Wujek Dobra Rada
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1414
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 29 September 2011 - 22:33

Drogi Knane,
nie dajesz za wygraną... zacytuję więc moją poradę z poprzedniego posta

Cytat

Swego czasu wpadłem na jeszcze lepszy pomysł, porwałem i do tej pory przetrzymuję rodziny moich programistów! Zagroziłem im, że jeśli nie będą latać po biurze jak perszingi na wysokości lamperii, to zacznę odsyłać im ich bliskich pocztą w nisko oprocentowanych ratach! SKUTECZNE! Dzisiaj jeśli powiem, że ma być zrobiona jakaś strona, to po 3 minutach dostaję 5 różnych wariantów do zatwierdzenia, każdy z nich w 3 alternatywnych wersjach graficznych. Więc nie wyskakuj tu z jakimś bnshitemKROPKApl... . Planuję podłączyć im trochę elektryczności pod krzesełka, wtedy zaczną biegać jeszcze szybciej, jak tresowane małpki. Dzięki tej innowacji powinni zejść do 2 minut!

Nie zależy Ci na naszych opiniach, nie zależy Ci na naszych radach, masz w d*pie to co napiszę ja czy który(a)kolwiek z normalnych użytkowników(czek), liczy się GENEROWANIE KLIKÓW.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   schollcc 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 15
  • Rejestracja Sat, 04 Feb 12

Napisano 04 February 2012 - 09:46

spam :hehe:

Opcje tematu:

Strona 1 z 1