Życie mnie nauczyło tęsknoty za śmiercią.
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Czego nauczyło Cię życie?
Napisano 16 April 2012 - 21:08
Życie nauczyło mnie walczyć o swoje, bronić swoich racji (oczywiście bez przesady), bycia otwartym na innych ludzi oraz pomagania innym, którzy tej pomocy na prawdę potrzebują i chcą ją przyjąć.
Napisano 16 April 2012 - 21:42
Życie nauczyło mnie doceniać zdrowie, rodzinę, walczyć o swoje i cieszyć się każdą chwilą.
Napisano 22 April 2012 - 20:55
Może to przykre, ale najbardziej nauczyło mnie dystansu do ludzi i braku ufności. Nie mówię, że to dobra zmiana, ale jednak ma największe znaczenie w kwestii mojego podejścia do ludzi. Zresztą uczyło mnie i wciąż mnie uczy innych rzeczy, ale nie wszystkie można wyliczyć i zauważyć
Objąć Cię chcę
Nieważny cały świat
niech walc nam gra i gra
na zawsze już
O krok tak blisko jesteś przy mnie tuż
O krok sens życia jest tu...
Nieważny cały świat
niech walc nam gra i gra
na zawsze już
O krok tak blisko jesteś przy mnie tuż
O krok sens życia jest tu...
Napisano 23 April 2012 - 18:39
Życie mnie niczego nie nauczyło, za to sporo nauczyłam się od ludzi, których w nim spotkałam.
Czas za to, oduczył mnie użalania się nad sobą.
Czas za to, oduczył mnie użalania się nad sobą.
Don't hope to ever find me
Napisano 23 April 2012 - 21:46
Życie mnie nauczyło aby nie jeść całego opakowania Rafaelo przed wyjsciem z domu 
Raczej o manipulację ludzmi
Użytkownik magia dnia 08 April 2012 - 19:54 napisał
Jest to jakies wyjscie z sytuacji, ale czy nie ociera sie o hipokryzję..? 
Raczej o manipulację ludzmi
Użytkownik ANIOŁ edytował ten post 23 April 2012 - 21:48
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 24 April 2012 - 18:43
Nauczyło mnie wybaczać.
Przebaczać, choć nie raz z trudem, ale przebaczać. Każdy popełnia błędy, na których uczy się potem.
Zapewne też pokory, jak wspomniano wcześniej..Cierpliwości i wytrwałości w osiaganiu celów i w spełnianiu swoich marzeń oraz także dla niektórych banalnej rzeczy, ale bardzo ważnej, że trzeba żyć chwilą. Łapać szczęscie za ogon i dusić jak cytrynke
No to "piątka"
Nigdy więcej już..
Przebaczać, choć nie raz z trudem, ale przebaczać. Każdy popełnia błędy, na których uczy się potem.
Zapewne też pokory, jak wspomniano wcześniej..Cierpliwości i wytrwałości w osiaganiu celów i w spełnianiu swoich marzeń oraz także dla niektórych banalnej rzeczy, ale bardzo ważnej, że trzeba żyć chwilą. Łapać szczęscie za ogon i dusić jak cytrynke
Cytat
Życie mnie nauczyło aby nie jeść całego opakowania Rafaelo przed wyjsciem z domu 
No to "piątka"
Opcje tematu:
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Logowanie