Forum Lagata.pl: Pytanie do programistów - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Pytanie do programistów Pilne

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Knane 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 8
  • Rejestracja Thu, 15 Sep 11

Napisano 26 September 2011 - 10:52

Witam
Posiadam firmę w , której zajmujemy się programowaniem stron www. Chciałbym w jakiś prosty sposób przyśpieszyć pracę moich programistów , z tego też powodu zatrudniłem firmę http://www.bnsit.pl
Czy ktoś , z was słyszał o tej firmie ? Ewentualnie brał udział w ich szkoleniach ? Możecie mi przedstawić jakieś opinie na ich temat ?? Sądzicie , że takie szkolenia coś dadzą?

Dziękuje za wszelką pomoc ! Pozdrawiam

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Forgiven 

• Wujek Dobra Rada
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1414
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 26 September 2011 - 12:22

Swego czasu wpadłem na jeszcze lepszy pomysł, porwałem i do tej pory przetrzymuję rodziny moich programistów! Zagroziłem im, że jeśli nie będą latać po biurze jak perszingi na wysokości lamperii, to zacznę odsyłać im ich bliskich pocztą w nisko oprocentowanych ratach! SKUTECZNE! Dzisiaj jeśli powiem, że ma być zrobiona jakaś strona, to po 3 minutach dostaję 5 różnych wariantów do zatwierdzenia, każdy z nich w 3 alternatywnych wersjach graficznych. Więc nie wyskakuj tu z jakimś bnshitem... . Planuję podłączyć im trochę elektryczności pod krzesełka, wtedy zaczną biegać jeszcze szybciej, jak tresowane małpki. Dzięki tej innowacji powinni zejść do 2 minut!

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Knane 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 8

Napisano 12 October 2011 - 20:24

sorki ze dopiero odpisuje ale wylądowałem w szpitalu przez tego posta na zawał serca ! ;) a tak serio to terror nie jest rozwiązaniem .. a ze szpitalem to serio tyle ze nie na zawał a na oko ;) i gdybym przeczytał tego posta przed zabiegiem to by mi wypadło <rotfl> Pozdro wujku dobra rado ;D kozak z ciebie

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   kaska78 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 10
  • Rejestracja Tue, 11 Oct 11

Napisano 13 October 2011 - 09:00

Każdy kto jest zdolny (programista) zakłada własną DG. I sam sobie rządzi.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Knane 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 8

Napisano 16 October 2011 - 22:24

praca z programistami mającymi własne DG to żadne rozwiązanie tez. Po pierwsze trzeba więc zapłacić bo muszą dokarmić ZUS, po drugie mają kilka zleceń i nie skupią się na Twoim problemie tyle ile trzeba. Jutro może takiego nie być online BO... a tu kot zdechł a ty kanarek... Już to przerabiałem jak zaczynałem 4 lata temu. Efekt taki, że otworzyłem normalne biuro i mam ekipę na miejscu. Więc dziękuję takim zdolnym programistom, którzy sypią cenami z czapki, znikają bez słowa... a wracając do mojego problemu wcześniej opisywanego to chyba znalazłem rozwiązanie ale nie będę reklamował bo dostane bana :D

Opcje tematu:

Strona 1 z 1